Jump to content

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?  

81 члановâ је гласало

1. 1. Да ли бисте примили вакцину против ковид-19?

• Да, Фајзерову (САД)
    • Да, Спутњик В (Руска)
    • Да, Синофарм (Кина)
    • Да, било коју
    • Не бих ни једну

Препоручена порука

• Одговори 1.4k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 8 минута, cloudking рече

Mogao si da sedis sa ministrom zdravlja licno ili sa nacelnikom hirurgije na VMA... ista stvar. 

To je ono sto ja kazem da nemate pojma ni o cemu a tripujete se da ste tolko pametni pa  ste sve "provalili"... Nauka vec vise od veka ne funkcionise  po principu individualnih pronalazaca i naucnika.  Pojedniacni glas nista ne znaci jer  u nauci postoje jasno definisani sistemi kako se neke ideje izazivaju.

MIslis da naucna javnost nije u pravu po nekom pitanju? Nema problema. Napravi istrazivanje, napisi rad, daj ga na peer review pa ako si u pravu eto nama proene naucnog koncenzusa.

Sve ostalo je pijacarenje za budale i lakoverne...

Ма ти све знаш. Ја бих тебе пригласио за интергалактички извор науке, памети, разума. Ти си цвет из бриселског парка окружен гомилом затуцних верника. А и лекари који не мисле као ти су глупи затуцани слепци. Дотакни их кликом свога миша и убризгај им памет коју из свог мудрог облака убризгаваш научној јавности....о науко!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

И ти би по неким излио кофу фекалија јер нису на твојој линији велики грађанине света заробљени у телу малог Србина.

12:smeha: Не дирај ми алтруистичног космополиту  са случајно  празилуком у ......12:smeha:

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Рапсоди рече

Вакцинисани могу да шире вирус, али не морају...како им се ћефне.

giphy.gif

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Ма ти све знаш. Ја бих тебе пригласио за интергакактички извор науке, памети, разума. Ти си цвет из бриселског парка окружен гомилом затуцних верника. А и лекари који не мисле као ти су глупи затуцани слепци. Дотакни их кликом свога миша и и убризгај им памет коју из свог мудрог облака убризгаваш научној јавности....о науко!

Покушавам достојну оду да му опевам...иако песничких потенцијала, боље од овога не могу . 

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

12:smeha: Не дирај ми алтруистичног космополиту  са случајно  празилуком у ......12:smeha:

Ма јок. Где си видела ти човека без припадности, који жели да изнајмљује тигањ јер је биће минималиста урбани а да му корени вире из тртице? Нема тога.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, dragisa рече

samo da ti kažem

i

u polemici: da li šire?

...su jedno te isto

Ne nisu. Zao mi je sto nisi u stanju to da shvatis a ja nisam bas toliko placen da dajem casove  iz logike i obrazovanja.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, cloudking рече

Pojedniacni glas nista ne znaci jer  u nauci postoje jasno definisani sistemi kako se neke ideje izazivaju.

Зар се ниси око овога спорио с аЈуанитом  ? :D 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

А и лекари који не мисле као ти су глупи затуцани слепци.

Nope. Ovo nikada nisam rekao.

Ne postoje lekari koji ne misle kao ja jer ja nemam misljenje o stvarima  o kojima ne znam nista. Kao sto je medicina. Za razliku od vas ovde, ja se ne tripujem da znam bolje od medicine i nauke i sve vreme ovde ne pisem svoje fantazmagorije nego vam prenosim zvanicna naucna misljenja. A posto sam to vec objasnio, zakljucujem da niste  u stanju ni da zapamtite akamoli da razumete ista

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, cloudking рече

Ne nisu. Zao mi je sto nisi u stanju to da shvatis a ja nisam bas toliko placen da dajem casove  iz logike i obrazovanja.

Губиш, клaуд, губиш, укинуће ти и  " толико ".:D

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Зар се ниси око овога спорио с аЈуанитом  ?

Nisam. Sporio sam se oko nekih drugih stvari... a ni tu nije bilo razlicitih misljenja, nego samo najasnoca oko samog misljenja... ne petljaj se tu pliz.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, cloudking рече

Nope. Ovo nikada nisam rekao.

Ne postoje lekari koji ne misle kao ja jer ja nemam misljenje o stvarima  o kojima ne znam nista. Kao sto je medicina. Za razliku od vas ovde ja se ne tripujem da znam bolje iod medicine i nauke i sve vrme ovde ne pisem svoje fantazmagorije nego vam prenosim zvanicna nuacna misljenja. A posto sam to vec pbiasnio, zakljucujem da niste  u stanju ni da zapamtite akamoli da razumete ista

Али мислиш да си бриселски цветак? Ај признај, шта те брига, Срби то и овако неће разумети.

Подели на овим сајтовима

Drugari... batalite.

Niti cete vi meni da objasnite kako ste pametniji od celokupne nauke i medicine niti cu ja vas da ubedim da Mikijev zabavnik nije dobar izvor informacija.

Ajde. Batali. Daj neku drugu temu. Sta se desava s onog Bajdena...?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, cloudking рече

e baš bi voleo da mi neki stručnjak iz NASE objasni tu suptilnu ideju skrivenog genija: da "šire" vs. "mogu da šire" u stvari znači "ne šire"

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, cloudking рече

sta je reko kum Pera, doktor iz Male Brenice, kozni specijalsita

Да не буде да ниси потцењивао. 

Било који кожни лекар сигурно познаје ствари боље од тебе. 

Ако није тако, де се запосли на медицинском да учиш докторе како се кликће мишем, то је права мадицина!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...