Jump to content

Зоран Ђуровић: Игуманија манастира Ћелије Гликерија на сахрани рашчињеног епископа Артемија

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Мислио сам да ништа не отписујем сотони Лазићу, али се преварих и уништи ми 3 сата на резању клипа против артемита! Пуче ми компјутер. Сад морам наново, али Сотону бачам у језеро које гори сумпором!

Дебил се као јави нешто "невино" да пита, и одговорим због других, иако нисам хтео, и зајебем се. Да му Бог наплати ово што ми је изгубио време...   

Е мој јадни докторе теологије. Бог нека те уразуми. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 347
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 19 минута, Golub рече

Да.

Вероватно ниси приметио да је, ономад, мени поп Ђура из Рима претио да ће ме избацити из СПЦ? 

Није чак ни позивао ни призивао, већ ПРЕТИО да ће ме он избацити и да изучавам јеховне сведоке ...  

Мислим да је ту конткест приче био другачији колико сам испратио.  

Свакако ја не желим да ни ти ни било ко оде из Цркве.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Вилер Текс рече

када говориш да неко, у овом случају отац Зоран треба да иде из Цркве. Тачније позиваш на то.

Биће да си ипак буквалиста. Верујем да је 99% људи који су читалимоје поруке правилно схватило шта сам мислио и шта сам рекао. Поготову што сам два или три пута поновио објашњење. Жао ми је што ниси међу њима. 

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Драшко рече

p.p.s. svako svoj dzoint, da ne ide u krug (sto kaze ona doktorka)

И опрема за снифовање да се не дели!

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Родољуб Лазић рече

Биће да си ипак буквалиста. Верујем да је 99% људи који су читалимоје поруке правилно схватили шта сам мислио и шта сам рекао. Поготову што сам два или три пута поновио објашњење. Жао ми је што ниси међу њима. 

Е нек си ми рекао да сам буквалиста.

Нећу да се настављам да не би испао опет адвокат. Уживај.

Подели на овим сајтовима

пре 39 минута, Драшко рече

nema lošeg vina  `75

najbolja berba (ako ovo vidi neka super cura, samo kazem mi 75to smo extra!!!!) sad nastavite

p.s. "da nije bilo borbe i sloge nas bi gazile tudje noge!"

tako kaze pjesma iz komunjarskog vremena  ja dodam "a sad nas gaze domace noge"

tako da nije bilo avinih klipova, ne bih skontao da je pravoslavlje ono sto sam i osecao pre ulaska u nj

ljubav i sloboda

odgovornost naravno ali nije ono "prinudno, suvo, zastrasujuce i maltretirajuce pravoslavlje" koga sam se nakonzumirao i ne bih vise

eto

p.p.s. svako svoj dzoint, da ne ide u krug (sto kaze ona doktorka)

Где су млади ту је и шала :D

... и сав живот свој Христу Богу предајмо

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Kafanski amater рече

Где су млади ту је и шала :D

Има неки што се не шале у посту. А још ређе у мрсу. :D

Подели на овим сајтовима

На тему саборности, лепо је постити кад то ради цела парохија, епархија - Црква. На личном плану - радосни дани. Некако сваки пут се осети лакоћа - без Њега би то била мука...

Неко рече да је телесни пост као орање њиве, али ако се не посеје добро семе, онда коров лудо буја. На то се ваљда мислило, не на буквално укидање поста, већ укачити смисао. Може о томе да се разговара, не мора да се скаче на помен дискусије.

Размишљам да су неки отпали по сличним питањима, типа календара. Ако би се саборно укинуо-скратио неки пост, било би неких којима би се љуљало испод ногу.

За мене су ово радосни дана, посебно Велики Пост - канон Св. Андреја, литургије Св. Василија и остало...али, није све у храни : )

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

, лепо је постити кад то ради цела парохија, епархија - Црква

То је још један од показатеља да смо Црква, када то радимо заједно.

Подели на овим сајтовима

пре 55 минута, Zoran Đurović рече

Мислио сам да ништа не отписујем сотони Лазићу, али се преварих и уништи ми 3 сата на резању клипа против артемита! Пуче ми компјутер. Сад морам наново, али Сотону бачам у језеро које гори сумпором!

Дебил се као јави нешто "невино" да пита, и одговорим због других, иако нисам хтео, и зајебем се. Да му Бог наплати ово што ми је изгубио време...   

Драги "авобранитељи" - Јанко, Марко, Тексе, Жико, Драшко, Србендо, Вукашине... - видим да сте пропустили ову поруку, нисте је лајковали. Чисто да вас подсетим. Било би штета да овако лепа, поучна, љубвеобилна хришћанска порука нема лајкове. Ако никога другог, макар ваше. Ипак сте ви његови највернији пријатељи, да не кажем фанови.

Подели на овим сајтовима

@Родољуб Лазић Брате, ти очигледно не разумеш шта ти говорим. Нит сам део било какаве екипе или било шта слично. Прочитао сам поруку и нисам хтео да је "лајкујем". Не знам вреди ли ти објашњавати даље.

Подели на овим сајтовима

Разуме, разуме :D

Прво изнапушава Ђуровића- џаба му школе и све...а као хоће нормалан дијалог.

Ако хоћеш дијалог, спусти прво гард. Ово је већ виђено...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вукашин рече

изнапушава

Како је ово добро речено...мислим, пристојно, уљудно, како и треба на хришћанском форуму.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Вилер Текс рече

Мислим да је ту конткест приче био другачији колико сам испратио.

ОндаК, морам ти рећи, слабо си испратио... 

невермајнд, и ја сам му то отписао на глупост... 

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Родољуб Лазић рече

Како је ово добро речено...мислим, пристојно, уљудно, како и треба на хришћанском форуму.

Размисли шта сам ти рекао, а немој гледати форму. Не само сада.

Тачно сам могао да видим како ће вам тећи "разговор" данас.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...