Jump to content

ВЕРСКО ИЗУЗЕЋЕ ПРАВОСЛАВНИХ од обавезних вакцинација – службено потврђено у Русији!!!

Оцени ову тему

Препоручена порука

https://xn--80aqsbgld.xn--90a3ac/versko-izuzece-pravoslavnih-od-obaveznih-vakcinacija-sluzbeno-potvrdjeno-u-rusiji/

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

ВЕРСКО ИЗУЗЕЋЕ ПРАВОСЛАВНИХ од обавезних вакцинација – службено потврђено у Русији!!!

27. априла 2019.
0

57604339_2002717189837818_82967489102154

Док се не изјасни СПЦ, верници у Србији се могу позивати на званичан став Руске православне цркве.

Руска православна црква званично се противи обавезним вакцинацијама деце!
Патријархална комисија (РПЦ) сматра да:

1.Родитељи треба да задрже право да доносе информисане одлуке о здрављу своје деце, укључујући превентивне вакцинације, без да буду подвргнути било каквом притиску. Прогон родитеља због употребе овог права је неприхватљив.

2.Родитељи не би требали бити приморани да на било који начин наводе разлоге на којима се заснивају њихови избори. Чињеница медицинске интервенције или њено одбијање треба да остане медицинска тајна заштићена законом.

3.Право деце на образовање, укључујући и могућност студирања у образовним установама, не би требало ограничавати на основу тога што су њихови родитељи одбили провести превентивну вакцинацију, осим појаве масовних заразних болести или непосредне пријетње епидемије.

4.Родитељи треба да буду у стању да сами доносе одлуке, самостално добијају и оцењују различите информације, укључујући и критичне информације. Ограничавање дистрибуције критичних информација које утичу на превенцију вакцине неће довести до повећаног поверења родитеља у професионалце и систем здравствене заштите. Такво поверење ће бити олакшано само искреним и отвореним пружањем родитеља потпуним, верификованим и поузданим информацијама, укључујући информације о ризицима везаним за вакцинацију или специфичне вакцинације.

С тим у вези, Патријархална комисија за породицу, заштиту мајчинства и детињства не може подржати раније наведене мјере.

russian-faith.com

https://xn--80aqsbgld.xn--90a3ac/versko-izuzece-pravoslavnih-od-obaveznih-vakcinacija-sluzbeno-potvrdjeno-u-rusiji/

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Подели на овим сајтовима

Је ли неко зна, шта са овом  вести ? Пошто је из  априла 2019 , да ли се нешто променило ?

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, djordje.pesic рече

vidim ja da ce svet da se vrati u vreme kad su deca masovno umirala ili ostajala trajno ostecena od boginja, difterije, sarlaha, poliomeliisa i da ne nabrajam dalje.

Треба се празити крајности и антивакцинашке и вакцинашке. 

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Рапсоди рече

Је ли неко зна, шта са овом  вести ? Пошто је из  априла 2019 , да ли се нешто променило ?

Није се променило, и даље се злоупотребљавају демократија и информационе технологије да се подстиче параноја код људи оптерећених гордошћу а неоптерећених памећу, како би правили неред, изазивали хаос и разједали друштво изнутра.

Па у првој половини 21. века, уместо да се јавне расправе баве истинским правима људи и побољшања положаја човека и породице у савременом друштву, сав јавни напор је усмерен у дискусије да ли је Земља равна плоча, да ли је тачна еволуција, шта све вређа ислам и пророка Мухамеда, да ли влада скрива ванземаљце и да ли се слетело на месец, и да ли треба вакцинисати децу или не.

Ја сам апсолутно за право родитеља да не вакцинишу децу, али сам зато и за заштиту права оних родитеља који своју децу вакцинишу, да невакцинисана деца не иду у исте вртиће, школе, паркове и домове здравља где и њихова деца. Па брате, ако ти Руска православна црква каже да бираш да ли да се вакцинишеш, иди у Руску православну цркву кад ти се дете разболи.

Плус ми се по језику чини да је текст прво написан по загребачком стилу, па екавизован и пресловљен на ћирилицу. Објављен на www.sto-posto-tacno.com. Што би рекао доктор Хаус, од овога би једину корист имали, Боже прости, продавци дечјих мртвачких сандука.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Вилер Текс рече

Треба се празити крајности и антивакцинашке и вакцинашке. 

Bas tako. Vakcine su mozda najbolji lek koji ikada postoji, ali isto tako drzava ne snosi nikakvu odgovornost pred gradjanima ukoliko se neki problem pojavi. Ja naprimer znam momka kome je dete bilo 17 sati u komi odmah posle vakcine. On se tuzakao sa repbulikom srbijom do strazbura - bas oko vakcina i dobio. Super momak neki neki zaverolog, vec kada ti dete padne u komu posle vakcine ispred tebe - nije ti sve jedno. 

Sto ne znaci da su vakcine opasne, takvi slucajevi su jako retki, ali postoje. Stvarno je nepravedno prisiljavati ljude i oduzimati im mogucnost telesnog integriteta dece sve u ime "nauke" i retkih slucajeva.

vakcinasi krse osnovna ljudska prava i ignorisu granicne slucajeve jer gledaju samo masu, bez ikakve pravne etike. 
anti-vakcinasi sire u vecini slucajeva anti naucnu propagandu i glupost koja je tadje anti-eticna. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...