Jump to content

SrbinKatolik

Члан
 • Број садржаја

  298
 • На ЖРУ од

 • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

425 посетилаца

SrbinKatolik's Achievements

Интересује се

Интересује се (5/9)

31

Форумска репутација

 1. Vikiliks Tenk popij nesto za zivce, sjedi odmori malo. tzv "Ustaša" odgovara i vašem stilu i sad muka. Ignorirajte pa će i "Ustaša" bit miran. On nitkog ne vrijedja , niti jedna jedina osobna uvrijeda do sada niti jedno vrijedjanje srpskog naroda do sada jednom jedinom riječju. Pravi nacionalisti nikad ne bi takvo što ni radili to je ispod svakog nivoa poštivam sve narode pa i hrvatskom narodu one neprijateljske narode i drzave. Medju ostalim ja sa povlacim do daljnjeg. Nisam ni zainteresiran puno za ovaj forum. Pratim samo forum.hr tamo ima puno Srba i niti jedan nije izopcen zabranjen i sl. To pokazuje veličinu , uzvišenu kulturu i smirenost hrvatskog puka.
 2. Već sam pisao o tomu izgleda moram ponovit. Stvar se pojavila u velikosrpskom propagandnom filmu "Vukovar jedna priča" prvi put da ja znam za to. Ako stvar i jest istinita onda je kao sto sam i napisao simbolična naznaka da je Hrvatska slobodna, da nema više idiotske antihrvatske paradrzave Jugoslavije i da hrvatski narod simbolično udiše hrvatski zrak u slobodnoj i voljenoj toliko zeljenoj domovini Hrvatskoj.
 3. Za onoga tko je mislio svojom glavom i detaljno čitao i izmedju redaka, jasno je znao sto tko kako. Osnova je bila hrvatska a kako bi drugčije. Nema mrznje , i forum Hr i ova i sl stranice uglavnom i sluze da bi iznosili nacionalne stavove ovdje liberalnih ljudi uopce ni nema. Vrati se i drzi se onog sto je Vikiliks Tenk opisao "čista tudjmanovstina" taj dio bio je klucan i istinit a drugi dio tek da ne bih bio brzinski izbacen. Profi name je prelijep. Ne brini, nisam negativna osoba. Niti uopce zainteresiran puno pisat ovdje samo branit hrvatsku stvar i samo kad je ugrozena velikosrpskim lazima. Toliko od mene. Bokić.
 4. A zašto banovati netkog samo jer je prohrvatski orjentiran i jer voli svoj narod i svoju državu ? Koliko vas ima samo na Forum.hr i nitko nikad nije banovan, samo vidim da Hrvati uopće ne žele polemizirat i da samo ignoriraju Srbe na forumu. To je razlika u mentalitetu. Ne mrzim nikoga ali zastupam stavove svojeg naroda i države a koji nikad i nikako ne mogu bit na istoj crti sa interesima Srbije i to tebi sad smeta i nikako to ne mozes trpit i sad bi emotivnim izljevom proljeva banovao ljude jer drugcije misle i jer su nacionalisti koji vole svoje. Ako je netko nacionalist ne mora znacit da je šovinist.
 5. Nikako nikako i nikad. Srbi su sa područja tzv Krajine sami izbjegli po detaljno utvrdjenom planu. Naravno nama je to odgovaralo praktično dans problem Srba u Hrvatskoj ne postoji i samo lud Hrvat može reći da je to protivno interesima Republike Hrvatske. Sa druge strane Hrvati su etnički izbrisani sa tih područja. Uništeno je 400 katoličkih crkvi, čak i dva nacionalna Marijanska svetišta u Slavoniji ! Hrvati nisu ni jednu PC crkvu na području tzv Krajine, samo u Vinkovcima i Karlovcu ako se ne varam. Srbi su se pobunili i izgubili i morali napustit Hrvatsku, jasno kao dan.
 6. Sve si pogrešno napisao. Pitaj stručnjaka za mene, Vikiliksa Tanka. On je jedini od početka znao tko je i što iza profila i jedini uspio navuci moj gnjev (pls na latinici nije mi jednostavno stalno ić konvertirat sa ćirilice na latinicu jer sustav nije savršen)
 7. Srbija je na neki način već priznala Kosovo pod Vučićem uvodjenjem carina i granicnih prijelaza na Jarinju. Biden neće traziti puno priznanje ali SAD ce sad puno zesce pritiskat Srbiju, oslabljena, okruzena neprijateljima na kraju ce popustit. Iz hrvatske perspektive teško je objasnit srbijanski mentalitet da kad si sve izgubio tvrdis da si dobio to u nas nije moguće. Mi priznajemo svoj poraz sa Hrvatima u BiH velika je to sramota i za Hrvatsku ali na neki način morali su bit žrtvovani da bi bila obnovljena Hrvatska. To je velika zal i gubitak Hrvata u BiH etničko čišćenje hrvatskih krajeva i na kraju genocid. Ali tako je kako je. Albanci na cijelom prostiru Balkana prezivljavaju svenacionalnu renesansu i slijedi nacionalno ujedinjenje albanskih teritorija, nakon Kosova prvo federalizacija a zatim podjela MK i na kraju jug Srbije pod povoljnim okolnostima za Albance na jugu Srbije. Ali najveci usjeh Albanaca kao malog naroda je sto su sljedili put Hrvata, nasli velike i mocne saveznike i svaki mali narod koji ih ima ima ne samo djelomice vec u potpunosti isunjene nacionale ciljeve kada se u miru moze okrenit sebi. Srbiju karakteriziraju ne samo kontinuirani gubici etničkog teritorija, odljev mozgova (medju 10 u svijetu) vec i svenacionalna depresija u narodu ao rezultat neprestanih gubitaka i drustveno političkih pvreviranja i unutar srbijanskih podjela. Srbija zivi zapravo kao jedina "nerjesena" nestabilna drzava svoj nemir i to sad se vidi trajno bez ikakve perspektive jer i mali pomaci naprijed, vracaju je zbog politike koju vodi unazad. Treba vam makar jedna nacionalna pobjeda da bi se narod vratio i uzdigao ali ni jedne na vidiku. Svaki narod mora imam makar jedan rjesen nacionali cilj.
 8. Armenci napuštaju domove, pale kuće i dobra da ne padnu u ruke Azera, posljednje molitve u crkvama diljem onog dijela Gorskog Karabaha koji će bit napušten znači kaos za Armeniju apsolutna kapitulacija iako imaju Rusiju iza sebe. Pobjeda Turske politike.
 9. Neka ti je laka hrvatska zemlja. Počivaj u miru.
 10. Pokušala da se istrgne od divljaka ali nije uspjela sramotno postupanje prema zeni.
 11. Vučić o komentarima na fotografiju iz Bijele kuće: "Mogao sam čučati ili klečati..." jel treba da dodam da se mogao i n.......
 12. Propaganda to je mogao svatko napravit i danas na svom kompjuteru a ja sam ti dao osobno dokaz jugocetnicke propagandne kinematografije dok je trajao rat u HR prije je dakle skoro 3 desetljeca. Inace film stvoren da širi antihrvatsku histeriju. Već vidim Vučića kako gmiže ispred Bijele Kuće i moli za prijem makar za stolom metar ispod Bidenovog ili na koljenima
×
×
 • Креирај ново...