Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Dobio sam odgovor sa profila A B, devojka kaže da se nije nikad registrovala kod nas na sajt.Pobrisaću njene postavljene slike a ove lažne profile banovati

Уз њено пуно име и презиме треба навести и адресу и број телефона да би били сигурни...

Подели на овим сајтовима

Уз њено пуно име и презиме треба навести и адресу и број телефона да би били сигурни...

...a pečat?

Подели на овим сајтовима

Molim sve članove  koji otkriju da je nekom indentitet ukraden, da javno ne stavljaju linkove fb profila , imena i prezimena, potrebno je  da kontaktiraju urednike privatnom porukom.Hvala

Подели на овим сајтовима

Molim sve članove koji otkriju da je nekom indentitet ukraden, da javno ne stavljaju linkove fb profila , imena i prezimena, potrebno je da kontaktiraju urednike privatnom porukom.Hvala

Остао је линк ка профилу на некој од претходних страна у поруци у којој ме је "Мајда" цитирала.

Подели на овим сајтовима

eto, malo smo se i zabavili usred ovog vanrednog stanja.... :)))

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Остао је линк ка профилу на некој од претходних страна у поруци у којој ме је "Мајда" цитирала.

eto, malo smo se i zabavili usred ovog vanrednog stanja.... :)))

Ко је вид`о-вид`о!

А сад-само ваше слике...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ја се извињавам што сам поставио тај линк. Иако је све то јавно, ипак није било прикладно. Нисам размишљао у тренутку. Лично не бих волео да се линк мог профила развлачи по форумима, а што не желим себи, не треба да чиним ни другима. Надам се да лепа цура неће имати непријатности.

Подели на овим сајтовима

Ја се извињавам што сам поставио тај линк. Иако је све то јавно, ипак није било прикладно. Нисам размишљао у тренутку. Лично не бих волео да се линк мог профила развлачи по форумима, а што не желим себи, не треба да чиним ни другима. Надам се да лепа цура неће имати непријатности.

Juan,ne brini. Slike su bile isuviše lepe da bi bile tvoje.... :)))

Da se nije ponovilo.stani.gif Jasno ? bangin.gif

To su mnogo ozbiljne stvari.

:351780:

Подели на овим сајтовима

Nisam nigdje postavljao slike sa vjencanja. Onaj ko me ima na FB vec je vidio, a evo slikica za ostalu ekipu :).

1597457_10151866030091891_1096269679_o.j

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Nisam nigdje postavljao slike sa vjencanja. Onaj ko me ima na FB vec je vidio, a evo slikica za ostalu ekipu :).

rsz_11597457_10151866030091891_109626967

па не види се ништа...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...