Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

2003 kad sam bila mlada i lepa, sa pećinskim čovekom

5400_1119690072492_6242605_n.jpg

Hoces da kazes da sada nisi mlada i lepa. Jok ne dolazis u obzir sestro! Ti si sestro kao vino sa godinama samo poprimas sve suptilnije i lepse ukuse. A tvoja dusa odise mladoscu tako da ,mlada damo, sto se mene tice vi ste mladji sada nego na toj slicici! 8086.gif  :bendoff:  :)

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Hoces da kazes da sada nisi mlada i lepa. Jok ne dolazis u obzir sestro! Ti si sestro kao vino sa godinama samo poprimas sve suptilnije i lepse ukuse. A tvoja dusa odise mladoscu tako da ,mlada damo, sto se mene tice vi ste mladji sada nego na toj slicici! 8086.gif  :bendoff:  :)

Их, кад жени кажеш да је вино, па још старо... :nene:  :fik:  :starece::D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Их, кад жени кажеш да је вино, па још старо... :nene:  :fik:  :starece::D

Greska u koracima sestrro ja nisam pomenuo da je staro vino a i u drugoj recenici kazem da je godine podmladjuju. Znaci ovo bi ti se racunalo u kosarci i kao greska u koracima i kao tehnicka. :bleh:

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Greska u koracima sestrro ja nisam pomenuo da je staro vino a i u drugoj recenici kazem da je godine podmladjuju. Znaci ovo bi ti se racunalo u kosarci i kao greska u koracima i kao tehnicka. :bleh:

Je, je... 0703_read  1324_womens  :D

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Je, je... 0703_read  1324_womens  :D

Za vas mlada damo kao mali darak od mene gresnog. ga pokoran. Moj rukoljub!

https://www.youtube.com/watch?v=lFYkHHXCA8c

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Их, кад жени кажеш да је вино, па још старо... :nene::fik::starece::D

Jeloooo, zglobnice nijedna, ne pali vatru.  :nene:

Kompliment je zeni reci da je gao vino, to jest da je kako vreme prolazi, sve bolja, vise vredi.......( naravno, ako se, u medjuvremenu, ne pretvori u sirce ;):0205_whistling:  )

http://www.novosti.rs/vesti/spektakl.147.html:272932-Tri-penzionerke-na-listi-10-najlepsih

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Evo i mene i mog selfija ... radim u neljudskim uslovima, skuceno, puno coskova koje sam morao da tapaciram da ne razbijam glavu ... uzasi kapitalizma ..

IMG_1105.jpg

Pljunuti sam Gavrilo ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Kum mog ćaleta kaže: Muškarci su kao vino, što su stariji, to više liče na bure :D

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Kum mog ćaleta kaže: Muškarci su kao vino, što su stariji, to više liče na bure :D

Jel ovako ko ja? :good2:

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Jel ovako ko ja? :good2:

Не види бака, синко...

Подели на овим сајтовима

Није погрешио... Зато се и ја "пријављујем" код Јусте за једну ону `аљину`, ил` ако неко се докопа неке арапске земље, да ми донесе галабију... Да будем к`о Луис :)))

Подели на овим сајтовима

Не види бака, синко...

Bako bako a zasto su ti tako velike oci? :shocking:  ;)

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Evo i mene i mog selfija ... radim u neljudskim uslovima, skuceno, puno coskova koje sam morao da tapaciram da ne razbijam glavu ... uzasi kapitalizma ..

IMG_1105.jpg

Pljunuti sam Gavrilo ...

???

clip-art-super-mario-340834.jpg

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...