Jump to content

Слике форумаша

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 11.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Koja je razlika između tebe i Radmilovića?

mene još nisu izbacili iz biblioteke 

Без изворне очигледности Ничег нема самобитности ни слободе.

Подели на овим сајтовима

Ovo važi i za ruskinje...

Unapred se izvinjavam svima 

:)

Аха,сад сам сазнала да смо текве,небих то сама ни приметила никад... ;)

Подели на овим сајтовима

Ето зашто ја не постављам слике... Треба после неки манијаци са Поука да ме траже по Интернету преко Гугл Имиџ Срча.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ето зашто ја не постављам слике... Треба после неки манијаци са Поука да ме траже по Интернету преко Гугл Имиџ Срча.

A ti mislis da si tako mlad nezan neizbezan da bi jurili za tobom? Nema sanse bato! kada bi videli tvoju slicicu bezali bi glavom bez obzira.  :smilies-vampires-00005:

• Волим 1

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Шалу на страну, ти си беше једном поставио неку слику са гитаром или сам сањао?

Подели на овим сајтовима

Обзиром да сам засвиро тек у дваешчетвртој, мимоишле су ме те благодети, моро сам да се мучим за свој део колача.

Код мене пре било вако нешто.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Обзиром да сам засвиро тек у дваешчетвртој, мимоишле су ме те благодети, моро сам да се мучим за свој део колача.

Код мене пре било вако нешто.

Ово нека педерска журка? Имаш среће што вам није пукла цев у том стану...

Подели на овим сајтовима

Све је супер док ниси једини лик у друштву који пристојно свира гитару...онда те на свакој, али свакој журци дочекају, већ полупијани другари са кезом на уснама и гитаром у испруженој руци, око њих сморене рибице, једва чекају да неко коначно засвира...Ти знаш да би засвирао нешто од Хендрикса или у крајњу руку Марлија....и онда ладан туш....овај један ти затражи "два динара друже" или "неко те има ноћас"...у том тренутку свим рибицам засијају очи од поменутих наслова.............шта ћеш, подесиш руку за А-мол и Г-дур и тандрљај док се не обезнаниш....

Подели на овим сајтовима

Ти знаш да би засвирао нешто од Хендрикса или у крајњу руку Марлија....и онда ладан туш....овај један ти затражи "два динара друже" или "неко те има ноћас"...у том тренутку свим рибицам засијају очи од поменутих наслова.............шта ћеш, подесиш руку за А-мол и Г-дур и тандрљај док се не обезнаниш....

Или Цеца: Емол Емол Емол... Једном ми две пијане у студенцком кафићу тражиле Цецу, коју наравно везе имо нисам да свирам, али су ме тааааако леееепо замолиле, и ја почо да тандрчем нешто безвезе. Оне онако пијане почеле да вриште песму, после ми рекле да сам врх одсвиро.

Сад кад сам већ толко матор да ме жене не интересују и само тражим мудрост, не бренерујем више музичке жеље, па коме се свиди, свиди се.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...