Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, Вилер Текс рече

А Драган покушава да буде вожд на навијачи, како се мени чини он поведе ову песму :0212_rolleyes: Лудило, да ми је неко причао не би веровао да се ово дешава, Брнаба отац, Драган ултрас...

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Вилер Текс рече

А Драган покушава да буде вожд на навијачи, како се мени чини он поведе ову песму :0212_rolleyes: Лудило, да ми је неко причао не би веровао да се ово дешава, Брнаба отац, Драган ултрас...

ха ха штета что овај лудак брука калуђере, али је најбољи део демонстарција. Не да није њено дете него је против Устава, а а Председник честитао младог делију :)

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

пре 37 минута, nikola a рече

ха ха Крадуле хоће на кварно на улици да зума власт. Па зар нису биле демонстарције против короене и Кона преваранта, који избори сада? Народу је свега преко главе, а не нови избори а иста екипа се стално мота Крадуле Ђилас, Обрадовић Вучић Дачић....

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

Ова мајка и жена има сто пута боље пароле од Крадулета, ако већ хоће да додају захтеве :) Значи и да се забрани свимиз из опозиције да се појављују

Фотографија корисника Mirjana Krstonosic

Слава Богу на свему

Подели на овим сајтовима

On 9.7.2020. at 12:42, cloudking рече

Ma pusti Sarapu, kako ce Milan Nikolic, Dejan i Bilbija ovo da objasne :D

1. Не знам.

2. Нема ту шта да се објашњава, слепи сте и не видите.

3. Јапан, земља обећана. :)

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Дејан рече

Znači, kao u prodavnici svakodnevno?

Za utakmice se slažem

Ne bih rekao. Zamisli, da je prodavnica velicine prostorije u kojoj se glasalo, (odprilike 10 X 10 m ili malo vise) ....i za par sati postane vrlo zagusljivo i neprovetreno u prodavnici, sto je jedan od rizika za sirenje korone..... i, komisija od nekih oko 15 clanova skoro stalno u prostoriji, skoro stalno bez maski i rukavica (analogno i prodavci i kasirke nemaju maske i rukavice)..... i, glasaci 50% nemaju maske i rukavice (50% kupaca), .....i, postoji interakcija izmedju glasaca i komisije, licna karta i deljenje papira za glasanje (dva papira,.... republicki i lokalni.... da ne pricam kroz koliko ruku su prosli i gde su sve ti papiri bili pre nego sto su dosli do izbornog mesta.),....i, potpisivanje glasaca na dokumente istom olovkom, koje dokumente dva clana komisije stalno listaju i drz pod rukama......i, postovanje socijalne distance od 1,5 - 2m izmedju glasaca i komisije, nije bas moglo da se ispostuje, i jos zatvoren prostor,.....prskanje dezifenkcionim sredstvom bilo, pa posle i nije vodjeno racuna (sto je skroz neodgovorno),....i sve to analogno preneti na prodavnicu,....  da ne pricam o tome koliko je sama komisija bila tokom dana i tokom brojanja glasova izlozena povecanim rizicima (pa, oko stola se svi skupili bez maski i rukavica, i svi broje glasove i uzimaju listice, ludilo niko ne vodi racuna za bilo sta.... ma, bilo im najbitnije da sto pre jave u centralu partije koliko ko ima glasova....) .... na primer, predsednik komisije broji listice, i lizne prst jezikom kako bi lakse brojala, daj uzmi ono sredstvo za lakse brojanje listica,.... kaze, ma, pusti sta da radim, kako je tako je....:D .... eto, to je bas extreman primer,......ali, u nekim situacijama je i bilo tesko sprovesti bas sve mere, stvarno,,.....(i, to preneti analogno na prodavce i kasirke u prodavnici).

Tako da, sve to analogno ako se prenese na prodavnicu, mislim da je jasno da nije bas isto kao kada se ide u prodavnicu. U ovim uslovima koje sam opisao, kako je sprovodjeno glasanje, stvarno je bio povisen rizik za sirenje korone. I, jos ako uzmemo predizborne skupove i okupljanja i post izborna okupljanja i korona 'zurke', .... ne znam kako ne mozemo da kazemo da nije povecan rizik za sirenje korone vezano za celokupni proces izbora.

I, onda dodamo fudbal i tenis i slavlja i svadbe i kafice (pa, recimo u smederevu,..... ostalo jos par dana do ukidanja vanr. stanja,.... vlast vice, eto bio udarni talas za vreme Vaskrsa i prvi dan ponedeljak krece naglo slabljenje virusa :0426_feel:.... i, ovi mladi vec otvaraju i spemaju kafice i sede grupno za stolovima i opusteno pricaju i zafrkavaju se, kao da nije bilo korone pre par dana,.... i, uopste me ne cudi sto imamo sada i povecani broj mladjih ljudi zarazenih od korone....)....i, proklamaciju drzave i kriznog staba da smo prakticno pobedili koronu i opustencija medju ljudima ....i, sada ove demonstracije i okupljanja,......i, onda stvarno me uopste ne cudi sto imamo ponovno vracanje korone, logican sled stvari, kada se malo analizira situacija, da ne pricamo ako bi neko strucniji to dublje proanalizirao.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Ispred koje stranke?

Je li se neko ko je bio sa tobom zarazio?

Bio sam republicki kontrolor, dali mi Velje Ilica stanka.

Za ovo drugo stvarno ne znam, pa, nikoga i nisam znao tamo (osim dvoje njih iz vidjenja) i nemam kontakata sa tim ljudima..... ja se valjda jos nisam zarazio....brrr  :D 

Подели на овим сајтовима

У праву је Боки. 

Стварно немају потребе да нам причају о одговорности, јасно су је показали оне ноћи кад су завршени избори. И брзо након ње се многи "функционери" заразише. Али, то нема везе са изборима, него са Марсовцима. Нема потребе да се брани неодбрањиво. Као што ни ови протести са те безбедносне стране нису добри. 

Многи СНС-овци са којима сам причао су се сложили да су мере прерано укинуте. И не треба бити доктор наука да се види да почетком јуна почиње раст броја оболелих, а то је свакако у вези са укидањем мера, дозвољавањем скупова, прослава итд. Овај замах је почео у јуну, могло је да се спречи, али није. 

• Свиђа ми се 1

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...