Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 57 минута, Просечан србенда рече

Хитлера више нема али је зато ту Клинтон и компанија који подржавају Вучића.

Al su problemi slični, veći ker je uvek naskakao na manjeg....al kome ja to pričam...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, nikola a рече

Neću brate da im dajem publicitet pa čak ni negativan. Kapiraš? Bilo kakav pomen tih ludača im samo pomaže.

A to isto rade i neki medijski zlotvori u Vučićevim medijima. Umesto da se, kao i obično, svim silama, spinovima i lažima obruše na inicijativu  jedan zahtev menja sve  oni ćute o tome kao zaliveni. Jer šta god da kažu o toj inicijativi doprineće da se širi po narodu svest da su izbori falsifikovani. A to je poslednja stvar koja im sada treba ;)

Zato SNS i mediji sede, ćute i mole se Vučiću.

A on ih je upravo otkačio. Izlaženjem iz SNS između redova im kaže: Evo dao sam vam izbore a sada se j**** sami kako znate jer ja neću da budem kriv za ovo, ja moram da budem savršen, mene narod mora da voli. :mahmah:

Hahhahahaha, da, falsifikat je toliki da umesto 60 posto imaju 58 posto

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, БанеЛ рече

Због тих избора су направили привид да је све у реду и попустили све мере, а није било у реду. Скоро месец и по дана није у реду. Зато се сад чешемо. За саме изборе се слажемо. 

Moguće, al ne mora da znači.

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Вилер Текс рече

А јесу се светогорци за нешто извињавали Хитлеру као Вучић Клинтону, нешто у стилу "кад смо били млађи говорили смо глупе ствари", како се Вучић обратио Клинтону кад га је овај потапшао по рамену и исмејао?

Било је случајева да се Вучић пореди са Милошем Обреновићем, а ево сад и са светогорцима. Буди Бог с нама.

Ajde ne spinuj i ne botuj.

Smisao rečenog je jasan, ako ti zaista misliš da ćeš ludom Miloševićevim politikom svi nas mrze, Bog je na našoj strani a ja sam ateista, nešto postići grdno si se prevariio.

Nije život tako jednostavan, naročito na makro državnom planu. Mi imamo svoje interese kao narod i ne treba birati sredstva da se to sprovede, ni neprijatelj ne bira.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Ajde ne spinuj i ne botuj.

Smisao rečenog je jasan, ako ti zaista misliš da ćeš ludom Miloševićevim politikom svi nas mrze, Bog je na našoj strani a ja sam ateista, nešto postići grdno si se prevariio.

Nije život tako jednostavan, naročito na makro državnom planu. Mi imamo svoje interese kao narod i ne treba birati sredstva da se to sprovede, ni neprijatelj ne bira.

Не спинујем нити ботујем. Само реагујем да нешто што нема везе са животом.

Ово је пример извртања, кад сам ја рекао "не може нам нико ништа јачи смо од судбине"?

Ствар је у томе што Александар није Милош да ради за народне интересе. Можда сам погрешио, ал не би рекао јер се не види ни у промилима да ради нешто на заштити и очувању Срба и Србије ни на једном пољу, само демагогија.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дејан рече

Zaključio bih da smo mi Novosadjani za vas zapadna evropa :D

Pa kad se tako ponašate nije ni čudo da smo zemlja trećeg sveta.

Može li čovek sa vama da organizuje i izvede bilo šta

Moguce,.... bio puno puta u NS,.... bas je malo drugaciji mentalitet tamo, deluje nekako disciplinovanije, sto je odlika Zapada.

Sad, zamisli, ko zna kako je bilo na mnogim zabacenim izbornim mestima sirom Srbije. I, ko je onda kriv za takvu jednu situaciju,.... zasto je bilo potrebno forsiranje izbora, to samo Vucko i ekipa znaju zasto..... nije nam to trebalo, stvarno, zbog izbora je sve ostalo popusteno, kako bi se stvorio privid da izbori nisu rizicni i da bi ljudi masovnije izasli (recimo,  kod mene na birackom mestu centar grada, izlaznost je bila oko 45%).

Znaci, da se ne ponavljam mnogo, kada sve uzmemo u obzir, izbori, utakmice, slavlja, opustencija u narodu, sada protesti i okupljanja..... nije cudno sto nam se ovo sada desava.... i sta cemo sada,....cini mi se da je Vucko rekao da nasa ekonomija ne moze vise da podnese dodatno ogranicavanje,.... i, koliko vidim pricaju da cemo morati da nosimo maske i na otvorenom..... a, moglo se to sve izbeci....

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Не спинујем нити ботујем. Само реагујем да нешто што нема везе са животом.

Ово је пример извртања, кад сам ја рекао "не може нам нико ништа јачи смо од судбине"?

Ствар је у томе што Александар није Милош да ради за народне интересе. Можда сам погрешио, ал не би рекао јер се не види ни у промилима да ради нешто на заштити и очувању Срба и Србије ни на једном пољу, само демагогија.

Тако су и Милоша пљували, а знамо како је прошао

Подели на овим сајтовима

Ухспсише вам Папу, сведемонстрантско и коронашког.

Колико је куко да га хапсе, био незадовољан, сад га хапсе опет незадовољан.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Тако су и Милоша пљували, а знамо како је прошао

Стварно бих волео да си у праву а да ја грешим све у вези Вучића. Ал бојим се да не грешим.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Стварно бих волео да си у праву а да ја грешим све у вези Вучића. Ал бојим се да не грешим.

Страх животу образ каља често.

Подели на овим сајтовима

Постаде тема на претходним странама: Деки против форумаша.  :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Оде тема у off, о протестима се готово и не прича. :smeh1: А шта и да се прича? 

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

пре 35 минута, nikola a рече

A on ih je upravo otkačio. Izlaženjem iz SNS između redova im kaže: Evo dao sam vam izbore a sada se j**** sami kako znate

Izgleda da je Vučić to isto rekao i SPS-ovcima :0205_whistling:

RS.N1INFO.COM

Predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić izjavio je da je na delu "pobuna dela ljudi" iz SPS protiv...

Kaže Dačić geeenije": "SPS nikad nije vodila dvostruku politiku."

Ja mislim da je Vučić pao pod sto od smeha kada je to čuo... :)) 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...