Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

A izgleda da su krenuli i preletači, pčelice koje sakupljaju politički med pred raspad koji su namirisali... :pcelica:

RS.N1INFO.COM

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić je negirao da će odbornik Socijalističke partije Srbije iz Inđije Milorad...

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, БанеЛ рече

Оде тема у off, о протестима се готово и не прича. :smeh1: А шта и да се прича? 

Шта да причаш кад ти добар део глава овако размишља

Screenshot_2020-07-14-15-42-36-148_com.facebook.katana.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Дејан рече

Шта да причаш кад ти добар део глава овако размишља

Screenshot_2020-07-14-15-42-36-148_com.facebook.katana.jpg

Je li brate, po cemu je moja i tvoja obaveze da se moje i tvoje poreske pare daju taksistima da kupuju nova vozila??!?!?!?!?!?!
Pa ja imam moj auto u koji treba da ulazem, sta sad treba i taksistima da placam njihove automobile!!?!?!?!
I sta je netacno ovo sto je ovaj covek rekao, ovo je klasicna kupovina glasova. Ti im ucinis uslugu, blokiras im konkurenciju oni ti vrate glasovima. Klasican primer pljacke i kupovine glasova zbog kog ne volim ni jednu vlast u Srbiji. @Bilbija e ovo su ti pravi problemi, a ne one tvoje gluposti o japancima u redu.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Bilbija рече

Pa nema ih dovoljno ni poslasticarnicu da napune .... :)) 

Nece da ima Srba dovoljno poslasticarnicu da napune, kada se svi odsele iz ove rupe zbog gluposti koje rade nase partije i idiota koji pricaju price "da su Srbi ko drugi narodi, da cekaju u redu kako treba, to bi nam resilo situaciju" ignorisuci cinjenicu da Srbija isteruje iz zemlje one koji cekaju u redu kao japanci, svojom politikom i sistemom.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, haveaniceday рече

Nece da ima Srba dovoljno poslasticarnicu da napune, kada se svi odsele iz ove rupe zbog gluposti koje rade nase partije i idiota koji pricaju price "da su Srbi ko drugi narodi, da cekaju u redu kako treba, to bi nam resilo situaciju" ignorisuci cinjenicu da Srbija isteruje iz zemlje one koji cekaju u redu kao japanci, svojom politikom i sistemom.

Idu sledeci izbori za cetiri godine. Idioti ce opet imati sansu da skinu Vucica... :)) 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Bilbija рече

Idu sledeci izbori za cetiri godine. Idioti ce opet imati sansu da skinu Vucica... :)) 

Sta ima da ga skidaju, daj da ga krunisemo za dozivotnog predsednika. :)
Ko Putina....

ukinemo izbore, samo trose vreme i pare i pustimo stvari da idu svojim tokom.

Подели на овим сајтовима

пре 32 минута, haveaniceday рече

Je li brate, po cemu je moja i tvoja obaveze da se moje i tvoje poreske pare daju taksistima da kupuju nova vozila??!?!?!?!?!?!
Pa ja imam moj auto u koji treba da ulazem, sta sad treba i taksistima da placam njihove automobile!!?!?!?!
I sta je netacno ovo sto je ovaj covek rekao, ovo je klasicna kupovina glasova. Ti im ucinis uslugu, blokiras im konkurenciju oni ti vrate glasovima. Klasican primer pljacke i kupovine glasova zbog kog ne volim ni jednu vlast u Srbiji. @Bilbija e ovo su ti pravi problemi, a ne one tvoje gluposti o japancima u redu.

Онда не треба ни пољопривредницима, не треба ником.

8000 евра за глас је много соколе :)

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, haveaniceday рече

Kad su pare tudje, nista nije skupo.

Pa oni ako placaju ovako dobro za glasanje treba ih drzati ko malo vode na dlanu ... :)) 

Znaci 160 milijardi evra su ih kostali izbori? Pa oni su puni ko brod ... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bilbija рече

Pa oni ako placaju ovako dobro za glasanje treba ih drzati ko malo vode na dlanu ... :)) 

Pa i drze ih, vidis koliko delju na izvborima. :)

Al kazem ti ja samo pozitivno, meni su ove demonstracije besmislene. Otici ce jedno 2-3 miliona ljudi iz srbije u sledecih 50 godina, i onda ce stvari da krenu na bolje, nece imati vise cije pare da se obrcu u zamenu za glasove.

Teoretski i da izaberu djilasa, ista ce prica da bude.. isto ce i on da nadje neke taksiste da im deli moje i tvoje pare...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...