Jump to content

Протести у Београду, јул 2020

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, PredragVId рече

Јел би се ти вратио међу колеге које су те пре пар дана бестидно шутирале? Или можда и би?

Naravno, i onda jednog po jednog :D

Dečko je vatrogasac, nisu ga vatrogasci tukli. 

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

Drago mi je što se smirilo... ali s druge strane, ovo je toliko dobro da ne mogu da odolim da postavim...

107765613_10159128898638676_683830059995

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Поуке.орг инфо рече

А коронавирус неверуе...

mora malo sala, .... odavno on ne veruje,.... od derbija, preko proslave titule, finala kupa, Djokovic i tenis, Ceca i deca  :D,...... skupovi i izbori, izborna pobednicka zurka... itd....

Подели на овим сајтовима

SRBIN.INFO

У Новом Саду су почеле демонстрације на Тргу слободе, где се за сада окупило око хиљаду људи. Група грађана Новог...

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вилер Текс рече
SRBIN.INFO

У Новом Саду су почеле демонстрације на Тргу слободе, где се за сада окупило око хиљаду људи. Група грађана Новог...

Управо су одустали од блокаде аутопута.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, PredragVId рече

Момак који је пре 2 дана шутиран од кордона полиције. Припадник вартогасне бригаде града Београда, МУП-а Србије. Исшутиран од колега управо изјавио да после свега даје отказ. Српска колегијалност.

Moram nesto da kazem inace cu da puknem....:1314_womens:

Svi znaju na forumu koliko sam pisao protiv Vucka i ekipe na raznim temama,.... ali, ovde, ovaj slucaj ovog nesrecnog decka deluje malo preuvelican,..... prvo, bio je u masi ljudi i demonstranata koje je poterala policija, znaci deo demonstranata, i pao je na ulicu i prolaze policajci i dobija udarce, .... nije bas fer sto se tice tih policajaca, ali, bre brajko, rat je na ulicama, recimo da neki policajac ostane sam u masi demonstranata i huligana, kako bi se proveo,.... pa, nikako, kao i ovaj mladic, jednostavno, jedni drugima vracaju za batine, kamenice, suzavce i slicno,..... ulicna borba,.... ako neces da rizikujes da dobijes po nosu, onda nemoj ni da izlazis na ulicu, ili bezi od frke na vreme, .... ako se zadesis u frci, onda mozes i ako si nevin da dobijes po nosu, u tim situcijama tesko moze neko da vidi ko je ko'.

Drugo, ovako, ja kada sam dobio od milicije i kada su me isto ovako prebili na ulici (bas slicno ovako, samo sto sam i imao i lisice pozadi na rukama) bio sam sav krvav i bio sam na hitnoj i posle sam lezao nedelju dana u krevetu kucno lecenje. Ovaj decko je dobio malo vise batina, par pendreka u telo i par sutke u glavu i telo i nije teze povredjen (meni bio slomljen nos i povracao sam celu noc od batina i lezao sam kuci dok se nisam oporavio).

Tako da, ima preuvelicavanja dogadjaja na obe strane.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...