Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 часа, dragisa рече

zahtevati prestanak bespotrebnog nasilja policije je opravdan zahtev BLM, a ako si pismen primeti da sam napisao da je pokret hajdžekovan i ispolitizovan što znači u prevodu da ostali zahtevi nisu opravdani

Pokret nije hajdzekovan i ispolitizovan, takav je od samog starta. Video sam da si to napisao samo ne mislim da je tacno. Pratim taj pokret od starta, od pocetka ga vode visoko obrazovani crnci, uglavnom marksisti, koji su pre toga bili aktivisti u raznoraznim marksisticko komunistickim grupama, i nasilje koje amerikanci dozivljavaju od policije samo koriste za neke trece cilejve.

Zahtevati bespotrebno nasilje policije je besmisleno, jer je to vec zakonom zabranjeno. Svaki policajac gde postoje dokazi o bespotrebnom nasilju je uhapsen i osudjen. Ne postoji nista sto americke drzave mogu da urade da bi to nasilje nestalo. Ne postoji ni jedna zakonska mera, institucija itd koja moze to da resi. Jedino da rastave policijski sindikat, koji pomaze pojedinim nasilnicima u pojedinim slucajevima al to je prakticno nemoguce ....

Zapravo Floyd je prva zrtva policijskoj nasilja, za koju BLM ima legitiman slucaj da je u pitanju ubistvo.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Avocado рече

Sad treba da ti objašnjavam i sarkazam?

Nego, jel sam ja pričao o "silnim likvidacijama kao da je to nešto što se dešava velikom broju crnaca svaki dan" ili je to nešto što si izmislio?

I koja je svrha tog sarkazma? Kome si se obracao i koju si poruku hteo da posaljes? Da nije ok klecati nekom ljudskom bicu na vrat dok se ne ugusi?

Bravo avokado, otvorio si nam oci svima, mi smo svi mislili da je ok posto je u pitanju crnac......

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, dragisa рече

samo malo, ko je šta uradio, spominjao si trudnu ženu i drogu. o čemu se radi? 

Pa floyd je vise puta hapseni kriminalac, covek je 9 puta bio na sudjenju za sve i svasta od oruzane pljacke preko posedovanja narkotika...

WWW.SNOPES.COM

The question of past arrests often surfaces among people who want to rationalize police officers' actions when Black men are...

Mislim covek je zrtva, ali @Vasilije. lepo kaze ne treba praviti sveca od njega i klecati itd...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, dragisa рече

samo malo, ko je šta uradio, spominjao si trudnu ženu i drogu. o čemu se radi? 

Flojd je pretukao i opljačkao trudnicu i da bi je naterao da otkrije gde su pare, uperio joj je pištolj u stomak.

Meni se povraća od dušebrižnika koji vređaju soptvenu decu poredeći ih sa tim šljamom, zarad jeftinog virtue signalling-a. "ah, oh, mene kao majku je pogodilo što je nečije dete zadavio zli čika policajac. Šta bi da je tvoje dete?..."

Dete? To nije dete, to je kreten. Da je moje "dete" pretuklo i opljačkalo trudnicu, lično bih ga ubio i gledao bih da bude pokopan sa beskućnicima.

Ovaj drugi je zaspao nadrogiran u autu sa upaljenim motorom, u prolazu za brzu hranu. Vozio mrtav drogiran da bi došao tu gde je i vozio bi nazad, da ga nisu panduri zaustavili.

Nije ni to bio problem, nego što ih je napao, oteo tejzer i pokušao da ga upotrebi na njima.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, haveaniceday рече

I koja je svrha tog sarkazma? Kome si se obracao i koju si poruku hteo da posaljes? Da nije ok klecati nekom ljudskom bicu na vrat dok se ne ugusi?

Bravo avokado, otvorio si nam oci svima, mi smo svi mislili da je ok posto je u pitanju crnac......

Obraćao sam se Vasiliju... svrha sarkazma je da je za ono što se Flojdu desilo irelevantno da li je bacio pikavac na ulicu, vozio nadrogiran ili pretukao i opljačkao trudnicu... ni jedan od navedenih prestupa ne opravdava ubistvo...

Dragiša napisao " mislim da su jednostavno u poplavi kriminala izgubili kompas prema "običnim" ljudima koji eventualno naprave neku sitnu grešku...", Vasilije ga ispravio da nisu u pitanju sitne greške... ja sarkazmom prokomentarisao da su i dalje sitne naspram ubistva... teško mi je i da shvatim kako si ti uspeo da izvedeš zaključke koje izvodiš...

Nego, jel sam ja pričao o "silnim likvidacijama kao da je to nešto što se dešava velikom broju crnaca svaki dan" ili je to nešto što si izmislio?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Vasilije. рече

Dete? To nije dete, to je kreten. Da je moje "dete" pretuklo i opljačkalo trudnicu, lično bih ga ubio i gledao bih da bude pokopan sa beskućnicima.

Ti radi sta oces. Bices uhapsen i bacen u zatvor. Ali ovde se ne radi o tebi. Nego o policiji i njihovom postupku. Koga pbriga sta bi ti uradio? Zasto bi to bilo relevantno?

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, haveaniceday рече

Mislim covek je zrtva, ali @Vasilije. lepo kaze ne treba praviti sveca od njega i klecati itd...

Почетак и крај сваке приче. Све остало су злоупотребе.

Подели на овим сајтовима

@Juanito  Паз' ово...

WWW.DANAS.RS

Beli glumci u Simpsonovima više neće biti angažovani za glasove likova drugog etničkog porekla, objavili su producenti serije.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Vasilije. рече

Za slinjenje i klečanje i što neke javne ličnosti potežu priču "ja kao majka...".

Pa ako tvoje dete uradi bilo šta što je Flojd uradio, jadna si majka.

Sto je potpuno druga tema od onoga  o cemu je ovde rec. 

Kakve veze ima kakva je neko majka s tim da je policajac ubio coveka koji nije pruzao otpor? 

Ovo je isti mind set kao i "sta se oblacila provokativno ako nije htela da bude silovana"...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, GeniusAtWork рече

@Juanito  Паз' ово...

WWW.DANAS.RS

Beli glumci u Simpsonovima više neće biti angažovani za glasove likova drugog etničkog porekla, objavili su producenti serije.

Какав је то дебилизам, белосветских размера. Просто је невероватно докле је овај свет догурао. После пандемије и невероватних размера ових политичко-коректних дебилизама, скоро сам сигуран да је ово последња фаза наше цивилизације. 

Моја хипотеза је да су људи, као и све животиње, еволуирали за преживљавање, те да се заправо уопште не осећају добро у тоталном благостању. Чим благостање пређе одређен ниво, као што се последњих деценија десило на западу, људи дословно морају да измисле нешто за шта ће да се боре, те настају овакви необјашњиви дебилизми.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...