Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 15 часа, haveaniceday рече

Nego sto neko ne prica o ovom novom crncu koji je "heroj" blm?
Zrtva policijskog rasizma, trebao da bude uhapsen, resio da se bije sa policijom i da im otme oruzije ( taser ) i tada biva ubijen..

koliko vidim nije tamo baš sve crno belo...ima tu mnogo sivog. sa jedne strane zahtevi BLM su potpuno opravdani sa druge strane očigledna je politizacija i preuzimanje BLM-a od strane interesnih grupa... ali što se samih incidenata tiče meni deluju kao zaista nepotrebna upotreba sile, mislim "heroja" hapse jer je popio neko piće više i (koliko sam razumeo) sedeo-zaspo u kolima... da jeste se kasnije opirao hapšenju i oduzeo tejzer... ili onaj flojd četvorica ga drže na zemlji i govore uđi u automobil i on viče hoću dok ga pandur guši kolenom...

mislim da će ameri teško naći rešenje za sve ove probleme, dok god sebi iskreno ne priznaju da imaju problem sa manjkom ... kako da to nazovem ... "čovečnosti". jer ispod savršene fasade blaziranosti i poštovanja zakona (za šta im se mora odati priznanje) leži praktično mržnja (ne rasna nego generalno mržnja prema čoveku) koja samo čeka povod da se pokaže. kako drugačije objasniti bezbrojne primere brutalnosti sistema a povodom trivijalnih stvari u slučajevima ljudi koji očigledno nisu kriminalci. 

mislim da su jednostavno u poplavi kriminala izgubili kompas prema "običnim" ljudima koji eventualno naprave neku sitnu grešku...

Everyone’s got a plan until they get hit.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Vasilije. рече

Jel sitna greška voziti nadrogiran ili pretući i opljačkati trudnicu?

Није он убијен док је то радио, него кад је већ био онеспособљен. Бар би ти требало да схваташ колико је то кукавички. Једино ако не мислиш да сврха пандура треба да буде спровођење освете. 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Vasilije. рече

Jel sitna greška voziti nadrogiran ili pretući i opljačkati trudnicu?

Ako je to onda je ok da ga odmah likvidiraju...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Juanito рече

Није он убијен док је то радио, него кад је већ био онеспособљен. Бар би ти требало да схваташ колико је то кукавички. Једино ако не мислиш да сврха пандура треба да буде спровођење освете. 

Ne kažem da ga je trebalo ubiti, nego da je imbecilno relativizovati ono što je uradio, samo zato što je ubijen i praviti od njega mučenika, klečati, sliniti i glancati obuću random crncima koji nemaju veze sa tim.

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, dragisa рече

koliko vidim nije tamo baš sve crno belo...ima tu mnogo sivog. sa jedne strane zahtevi BLM su potpuno opravdani

Brate, neki zahtevi su stvarno smesni i nerealni. BLM su samoproglaseni marksisti.  Defund the police? Sta je tu opravdano? Od kada vam je komunisticki pokret "razuman" i "opravdan"?

пре 1 сат, Avocado рече

Ako je to onda je ok da ga odmah likvidiraju...

E ajde ne trabunjaj vise, broj crnaca koji su umrli pri privodjenju je13 j  toliko mali da je smesno uopste siriti tu naraciju.  13 celih ljudi. I to "die in custody".
Znas ko laze? Ti brate. Kada siris takve naracije i pricas o tome kao da je to nesto svakodnevno, predstavljas ih kao da su opsta istina.

Likvidacija... zato ti mene i optuzujes da lazem, jer ti volis da lazes...... 13 crnaca pogine na 350 miliona ljudi godisnje i tebi je to neka opsta likvidacija i alarm.

Lazovcino manipulativna...

da se koristim tvojim trikovima:

ili si debil pa ne znas da nadjes da je broj ubijenih crnaca in "custody" 13 u americi, pa iz tog razloga pricas o likvidacijama

Ili si lazovcina manipulativna pa znas da je to brojka ali ipak pricas o nekim silnim likvidacijama kao da je to nesto sto se desava velikom broju crnaca svaki dan.

sta je od ta dva, pomogni ljudima da razumeju.... je l si lazov ili debil?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Ecclestone: Črnci so običajno večji rasisti od belcev

v2_large_8a3e65fc3a49eec542fc049c9e4f3429f73fc776.jpg

Dolgoletni šef Formule 1 Bernie Ecclestone sicer pozdravlja prizadevanja Lewisa Hamiltona, ki se v zadnjem obdobju bori proti rasni diskriminaciji, a hkrati ni prepričan, da bo njegov boj dosegel svoj namen.

Hamilton je hkrati pozval voditelje vseh držav naj porušijo spomenike trgovcev s sužnji, kar pa se Ecclestonu ne zdi najbolj pametno.

Dolgoletni vodja Formule 1 je za CNN povedal:

Lewis je poseben. Vsi vemo, da je odličen voznik, sedaj pa je očitno postal tudi dober govorec. Mislim, da je to kar počne za temnopolto skupnost zelo pozitivno, vendar dvomim, da bo to kaj spremenilo v Formuli 1. Potrebno se je zavedati, da vsi ljudje ne mislimo enako in pogosto so črnci celo večji rasisti od belcev. Po mojem mnenju je neumno rušiti spomenike. Morali bi jih pustiti in iz njih se lahko otroci marsikaj naučijo.

https://portal-f1.si/2020/06/ecclestone-crnci-so-obicajno-vecji-rasisti-od-belcev/

Bernie Ecclestone - 'In a lot of cases, Black people are more racist than White people'

https://edition.cnn.com/videos/sports/2020/06/26/bernie-ecclestone-racism-sport-society-lewis-hamilton-formula-one-spt-intl.cnn/video/playlists/international-sport-playlist-general-videos/

Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23

In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

E ajde ne trabunjaj vise, broj crnaca koji su umrli pri privodjenju je13 j  toliko mali da je smesno uopste siriti tu naraciju.  13 celih ljudi. I to "die in custody".

Znas ko laze? Ti brate. Kada siris takve naracije i pricas o tome kao da je to nesto svakodnevno, predstavljas ih kao da su opsta istina.

Likvidacija... zato ti mene i optuzujes da lazem, jer ti volis da lazes...... 13 crnaca pogine na 350 miliona ljudi godisnje i tebi je to neka opsta likvidacija i alarm.

Lazovcino manipulativna...

da se koristim tvojim trikovima:

ili si debil pa ne znas da nadjes da je broj ubijenih crnaca in "custody" 13 u americi, pa iz tog razloga pricas o likvidacijama

Ili si lazovcina manipulativna pa znas da je to brojka ali ipak pricas o nekim silnim likvidacijama kao da je to nesto sto se desava velikom broju crnaca svaki dan.

sta je od ta dva, pomogni ljudima da razumeju.... je l si lazov ili debil?

Opet raspravljaš sam sa svojim "umom", a ne sa onim što sam ja napisao... iz one jedne rečenice si uspeo da "zaključiš" da pričam o silnim likvidacijama kao da je to nešto što se dešava velikom broju crnaca svaki dan... šta nije u redu sa tobom?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Avocado рече

Opet raspravljaš sam sa svojim "umom", a ne sa onim što sam ja napisao... iz one jedne rečenice si uspeo da "zaključiš" da pričam o silnim likvidacijama kao da je to nešto što se dešava velikom broju crnaca svaki dan... šta nije u redu sa tobom?

sta nije u redu sa tobom pa pises gluposti tipa "u redu je da ih samo likvidiraju" kao da ijedna osoba ovde to misli.... :(

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, haveaniceday рече

sta nije u redu sa tobom pa pises gluposti tipa "u redu je da ih samo likvidiraju" kao da ijedna osoba ovde to misli.... :(

Sad treba da ti objašnjavam i sarkazam?

Nego, jel sam ja pričao o "silnim likvidacijama kao da je to nešto što se dešava velikom broju crnaca svaki dan" ili je to nešto što si izmislio?

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Vasilije. рече

Ne kažem da ga je trebalo ubiti, nego da je imbecilno relativizovati ono što je uradio, samo zato što je ubijen i praviti od njega mučenika, klečati, sliniti i glancati obuću random crncima koji nemaju veze sa tim.

samo malo, ko je šta uradio, spominjao si trudnu ženu i drogu. o čemu se radi? 

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, haveaniceday рече

Brate, neki zahtevi su stvarno smesni i nerealni. BLM su samoproglaseni marksisti.  Defund the police? Sta je tu opravdano? Od kada vam je komunisticki pokret "razuman" i "opravdan"?

zahtevati prestanak bespotrebnog nasilja policije je opravdan zahtev BLM, a ako si pismen primeti da sam napisao da je pokret hajdžekovan i ispolitizovan što znači u prevodu da ostali zahtevi nisu opravdani

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...