Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 26 минута, Justin Waters рече

Pa jesu zloupotrebljeni, ali ako dođe do toga da neko kaže..hej morate promjenuti narativ i predstavljanje Hrista kao bjelca..reakcija treba da bude, pa ok u čemu je problem to nikad nije bila univerzalna stvar, ni stvar dogme, ni ubjeđenja, nego onako kako ga lokalna kultura koja vjeruje u Njega, kako ga doživljava. 

Проблем је у “морате”. 

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Juanito рече

Проблем је у “морате”. 

Teško, ne vidim kako je ovo sprovodivo osim medijske propagande koja i tako postoji. Kad je država branila religiju, branila je cijelu...trebalo bi se desiti nešto ili da crkvenjaci na višoj hijerarhiji krenu nešto propovjedati i vršiti pritisak na svoju pastvu, ili da država preuzme tako neku ideologiju "reformisane relgije" što je malo gotvo nikako vjerovatno. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tumaralo. рече

104653570_10223316769204440_5431298084283290197_n.jpg.4e4b7a5b630d6594f185b2a95e5305e1.jpg

FACTCHECK.AFP.COM

An online post shared thousands of times purports to show people raiding a store during the George Floyd protests sweeping the United States. While the photo does capture looters in...

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Branka62 рече
FACTCHECK.AFP.COM

An online post shared thousands of times purports to show people raiding a store during the George Floyd protests sweeping the United States. While the photo does capture looters in...

OK.

Slika nije za Flojda već za drugog afroamerikanca koga je policija ubila.

Ali čemu plljačkanje svojih komšija?

Pri tome, iako ova konkretna slika nije za Flodja, identične stvari se dešavaju na ovim protestima što imamo prilike da vidimo na bezbrojnim snimcima.

Tako da slika odgovara sadašnjoj stvarnosti ne kao dokument već kao verodostojan simbol.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Branka62 рече
FACTCHECK.AFP.COM

Jako bitno, i za floyda ima toliko slika koliko hoces..... bitna stvar u pm. Poenta je ista. Divljaju, prave gluposti i sve to pravdaju "borbom protiv rasizma" a vi (druga ekipa, progresivci, liberali kako se vec zovete) cutite i pravite se ludi. A kada 100 republikanaca izadje da protestuje protiv "lockdown" jer hoce da ih hapse zbog izlaska u parka tada svi vasi mediji trabunjaju kako su oni ubice, zlocinci, teroristi. To vas naravno ne zanima, sta vas briga sto neko nekog brendira zlocincem i teroristom i nekim ko hoce da pobije babe i dede.

Ove lazi brze bolje debunkujete, a one druge... psssstttt tisina.. muka.. nema vas nigde.

To mi govori da vas 'bole uvce za istinu. Zato i gubite, jer imate principe samo onda kada vam koriste.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Tumaralo. рече

OK.

Slika nije za Flojda već za drugog afroamerikanca koga je policija ubila.

Ali čemu plljačkanje svojih komšija?

Pri tome, iako ova konkretna slika nije za Flodja, identične stvari se dešavaju na ovim protestima što imamo prilike da vidimo na bezbrojnim snimcima.

Tako da slika odgovara sadašnjoj stvarnosti ne kao dokument već kao verodostojan simbol.

Meni je stvarno nebitno da li je ovfa slika konkretno za floyda ili nije, kada imam jos 1000000000001 sliku sa floydovskog protesta sirom amerike i sveta.

I uvek je ista prica, sistematski rasizam bla bla bla, naprave se protesti, uniste se ljudima biznisi i zivoti, opljackaju se prodavnice, razdor izmedju naroda jos veci, organizacije koje se "bore protiv rasizma" krenu da dobijaju milione dolara za borbu protiv rasizma na svoje bankovne racune.....

I nikom nista....

Jedini koji nemaju apsolutno nikakvu motivaciju da rese problem rasizma su ORGANIZACIJE ZA BORBU PROTIV RASIZMA...

ko ce onda da im donira milione dolara ako rasizma nema? Njima je u interesu da rasizma bude sto je vise moguce...

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, haveaniceday рече

Jedini koji nemaju apsolutno nikakvu motivaciju da rese problem rasizma su ORGANIZACIJE ZA BORBU PROTIV RASIZMA...

Jedini? Niko više ti ne pada na pamet?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 12 минута, Avocado рече

Jedini? Niko više ti ne pada na pamet?

U vakuumu mnogi, u konkretnoj situaciji niko drugi.

Sto, ti imas neki bolje primer nekog ko ima neku veliku korist od svega ovoga osim njih?

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, haveaniceday рече

Jako bitno, ....... bitna stvar u pm.

Ove lazi

Znači, u redu je lagati? Svaka čast.

i za floyda ima toliko slika koliko hoces..

Zar je, onda, problem takvu sliku i postaviti?

..... a one druge... psssstttt tisina.. muka.. nema vas nigde.

To mi govori da vas 'bole uvce za istinu.

Reče čovek koji objektivno i hvali i kudi obe strane.:ani_biggrin:

Nego, smanji malo te vitamine I mineralae - srčka će da te strefi (velike doze vitamina D mogu izazvati nepravilan rad srca).

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Branka62 рече

Znači, u redu je lagati? Svaka čast.

Pre sam mislio da nije, ali su me naucili liberali da jeste.

Цитат

Zar je, onda, problem takvu sliku i postaviti?

Jok, al nisu bas pogodne za ovaj mim, posto im se ne vide lica lepo...
baltimore-pharmacy-looting.jpg

Цитат

Reče čovek koji objektivno i hvali i kudi obe strane.

Ne znam o cemu ti, ja sam kudio republikance\konzervativce pre, konkretno oko marihuane, evolucije\kreacionizma i neokonzervativce oko ratova. Sada nemam za sta da ih kudim posto oni ne rade (trenutno) aposluno nista lose. Pre 10 godina su radili, tada su i kudjeni.

Цитат

Nego, s

manji malo te vitamine I mineralae - srčka će da te strefi (velike doze vitamina D mogu izazvati nepravilan rad srca).

hvala na brizi.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 часа, haveaniceday рече

U vakuumu mnogi, u konkretnoj situaciji niko drugi.

Ne možeš da se setiš nikog ko u svakoj situaciji nema apsolutno nikakvu motivaciju da reši problem rasizma?

пре 7 часа, haveaniceday рече

Sto, ti imas neki bolje primer nekog ko ima neku veliku korist od svega ovoga osim njih?

Nije uopšte vezano za prethodno pitanje, ali ako baš moraš to da pitaš - eto Tramp sigurno ima veliku korist od svega ovoga...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Avocado рече

Nije uopšte vezano za prethodno pitanje, ali ako baš moraš to da pitaš - eto Tramp sigurno ima veliku korist od svega ovoga...

Koju korist? Jos malo ce da ga prozivaju da je rasista i jos vise ce da polarizuju drustvo i posle da argumentuju da je Trump kriv za to?

Цитат

Ne možeš da se setiš nikog ko u svakoj situaciji nema apsolutno nikakvu motivaciju da reši problem rasizma?

Ja sam znao da ces da krenes na neki spin i sofizam zato sam rekao "u vakuumu da, u trenutnoj situaciji ne". Pricam o konkretnoj situaciji i konkretnom "rasizmu", onom sistematskom, nevidljivom, taj rasizam sigurno ne koristi ni KKK-u. Posto njih bas zabole da li ce prosecno crnci da imaju jednaku platu kao belci, ili da li ce crnci da budu hapseni koliko i random belci za prodavanje droge, oni su ideolozi idiotske ideologije koja ima za cilj nesto sasvim trece, iskreno sumnjam da stoje pred statistikama hapsenja i raduju su.

U vakuumu dakle i nekim drugim situacijama mogu, ali ovo sto se sada radi - benefite ima samo jedna grupacija - BLM i jedno krilo demokratske stranke.  Niko vise, ni crnci, ni belci, ni trump, ni republikanci, ni dobar deo demokrata, ni rasisti, ni liberali ni libertarijanci apsolutno niko.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...