Jump to content

Da li Amerika klizi u haos

Оцени ову тему

Препоручена порука

3 hours ago, Tumaralo. said:
WWW.B92.NET

U poslednjih nekoliko dana, možemo da vidimo kako sve više filmova i TV serija koje "nisu u skladu sa vremenom" nestaje sa...

То беше у оној оази слободе што је побегла из тиранске и тоталитарне ЕУ?  :) 

• Радостан 1
Подели на овим сајтовима

20 hours ago, haveaniceday said:

Krenuli su da se biju medjusobno, optuzuju za silovanja i sexualne asaute, vodja preti SAMOUBISTVOM :D

Boze sacuvaj. Nemam vremena da pratim ali potpuno ocekivani tok dogadjaja. Treba zastititi decu pre nego se budale ne polupaju medjusobno posto cujem da ima i dece... Kakvi bolidi majko mila!

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, GeniusAtWork said:

Jeste, ali u SAD su to ispravno prepoznali kao problem i kao sto vidis bore se da ocuvaju licne slobode od te levicarske tiranije. U EU se na to jos uvek gleda kao na prosperitet drustva tj. nisu ni prepoznali problem.

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, GeniusAtWork рече

To od čega boluje Zapad ne može da se izleči ulaskom ili izlaskom iz neke organizacije.

Inače sam ambivalentan prema EU.

Što se tiče ulaska Srbije mislim da bi trebalo da uđe.

Подели на овим сајтовима

5 hours ago, florenntina said:

Boze sacuvaj. Nemam vremena da pratim ali potpuno ocekivani tok dogadjaja. Treba zastititi decu pre nego se budale ne polupaju medjusobno posto cujem da ima i dece... Kakvi bolidi majko mila!

Jok, treba da ih pustis da osete sta njihova ideologija donosi. Zato sto su stitili ove mojih godina (millenialce) od svega i svacega zato su i postali ovako retardirani i primili se na tu ideju "drzava duradi nesto".

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Milan Nikolic said:

Sputnjikov program.
10 :30 zasto amerika ne valja
12: 00 Amerika je mnogo losa
15: 00 Jos 10 razloga zasto je amerika bzwz
16: 00 Dvadeset razloga zasto je amerika najgora
18: 00 PROPADA AMERIKA20: 00 PUTINU AMERIKANCI NE MOGU NISTA ...

7 000 puta na sajtu spomenuta amerika...

image.thumb.png.7f2a2fb9dbd2b5539043d8622671e86f.png

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

12 minutes ago, Milan Nikolic said:

Спутњик нема програм. Ал' си ти застранио.

Rece mi lik koji kaci SNS propagnadne spotove po forumima.... da nekog zanimaju ti spotovi gledao bi televiziju, ne bi blejao na internetu. Makar okaci neku konkretnu emisiju, debatu vucica i nekog ili tako nesto.. a ne medijsko propagnadni materijal.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

10 hours ago, haveaniceday said:

Sputnjikov program.
10 :30 zasto amerika ne valja
12: 00 Amerika je mnogo losa
15: 00 Jos 10 razloga zasto je amerika bzwz
16: 00 Dvadeset razloga zasto je amerika najgora
18: 00 PROPADA AMERIKA20: 00 PUTINU AMERIKANCI NE MOGU NISTA ...

7 000 puta na sajtu spomenuta amerika...

image.thumb.png.7f2a2fb9dbd2b5539043d8622671e86f.png

Ma, Sputnik nisu normalna medija, kroz naslove članaka i videa se tamo šalju kodovane poruke ruskim obavještajcima po cijelom svijetu.  Evo, na primjer ovdje jpas ima neko kodovano značenje, zato se tamo objavljuje svako malo na videima nekakav pas.  Ovo bi moglo značit, CIA je na tragu našoj obavještajnoj ćelijli u Dallasu, "umrtvite se" i "skamenite" dok ne prodje opasnost i sl. Sputnik nisu normalne novine, za neupućene osobe tamo nema ničeg tako baš normalnog k čitanju.

Ovo bi na primjer trebalo značiti, rozvjedčik sa kodovim imenom Stevie neka se hitno i bez odlaganja vrati u Moskvu.

Opet pas ali sad morski, ovo je valjda poruka nuklearnoj podmornici da se locira u blizini španskih teritorijalnih voda. 

Ovo na primjer znači da je obavještajna ćelija sa kodovim nazivom Vara u opasnosti. To bude alarm, spakujte se i bježte!

Ovo je opet poruka ruskoj nuklearnoj podmornici da se bez odlaganja hitno udalji od italijanskih teritorijalnih voda.

A ovo je poruka za izvjesnog obavještajca kurira da mu prijeti velika opasnost od kompromitacije, otkrivanja i hapšenja.

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

2 hours ago, Avocado said:

Avokado: nisam progresivac n

takodje Avokado: evo vam ovaj klip gde se ismeva fox news koji kritikuje autonomnu zonu gde su komunjare zauzele delove grada i igraju se revolucije. Ipak je bitnije da ismevam fox news, nego komunjare koje zauzimaju delove grada.

:D :D :D :D :D :D :D :D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

31 minutes ago, haveaniceday said:

Avokado: nisam progresivac n

takodje Avokado: evo vam ovaj klip gde se ismeva fox news koji kritikuje autonomnu zonu gde su komunjare zauzele delove grada i igraju se revolucije. Ipak je bitnije da ismevam fox news, nego komunjare koje zauzimaju delove grada.

:D :D :D :D :D :D :D :D

Pa Pajtonovci su sjajno ismejali komunjare baš u tom "skeču" (delu filma) koji mi je jedan od najomiljenijih... i onda kada se neko sprda sa tim i kreteni sa Foxa to ne skapiraju, to je dodatni bonus...

Da ne piše na kraju Reddit posta: "Raz can’t simply expect to wield supreme executive power just because someone threw a sword at him” pa da se izvuku na Poov zakon... ovako samo urnebes... 

Još kad me neki genije proglasi progresivcom jer se smejem Foxu zbog toga, nema ništa slađe...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

35 minutes ago, Avocado said:

Još kad me neki genije proglasi progresivcom jer se smejem Foxu zbog toga, nema ništa slađe...

:D a ne izvini, ti si racionalno bice koje politici pristupa racionalno od problema do problema malo sa jednim malo sa drugima i nekako se smeje samo republikancima i samo foxu...... i samo mu smeta desnicarska propaganda:D 

Da sam te video jednom da si  ismevao neki progresivni medij, i oznacio njih kao nekog ko prica gluposti.. al nekako oni nemaju mane, samo foks...... :D

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...