Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Дејан рече

Još samo jednom me nazovi SNSovcem, nećeš imati priliku da na ovom sajtu das svoje pozitivne ocene Vučića Il bilo koga.

Objašnjavam ti jer vidim da si "napucan", nikave namere nije bilo da te vređam, niti ti spočitavam, vidiš sam da je ceo komentar ISKREN, dakle dobronameran. "SNSovac" jer si se sam izjasnio za koju valst si i ja to poštujem, kao nelicemerje.

Bezveze ti je pretnja, totalno. Jeste moje komentar onako malo "uličarski", ali bez ikave namere da provciram, to je čisto bratsko polemisanje o politici. Mislim da je problem tvoj što ga pomaš zlonamerno....a siguran sam da niko osim ebe nije tako shvati.

Kao kad bi ti meni rekao "DJBiovac", a ja kad Rdulovića vidim žmarci me hladni prožimaju od njegovog hladnog racio-srpstva.

Ti si težak čovek Dejane, vočiš da sugrišep ljudima a kad ti neko udari tuk.na luk batina.

Pa banuj.  Tek to ti je totalan ptomašaj. Jebote jl ti misliš da su ljudi debili? Pa vieli su ljudi za koju si politiku, da ti ja kaćem da si fašista, ne mogu te j aocrniti ako si sam pokazao da nisi.

Kad ti neko napiše komentar pola kilometra, znači da ga je briga.

I pun mi je tvojih pretnji, banuj odmah, jer si - nevezano za ovu politčku diskusiju - nekraktan kao čovek i admin u poređenju sa ostalim adminima. Ja te ne znam lično, čisto poređenje. da su svi kao ti admini davno bi otišao sam.

Uzgred 100 puta dajep ljudima đestoke uvrde tipa "da piše o Srbiji kao ti". Pa šta ja to pipem o Srbiji? Ili banujep ljude jer ne trpiš da ti neko protivreči.

Ja te čitam od kad si došao - nađi mi jedanu polemiku sa nekim, gde si izneo JEDAN argument, mentaniju pravim! Šetaš, "podbadaš" i to je to.

I sad "SNSovci", za to se hvataš u kontestu priče o politici. Pa drugi su ti rekli da si aktivista, da misle da si aktivista, ja uopšte ne mislim, ni blizu da jesi....to je kontest priče...banuj, zabole me bre, ali blamirašp se totalno. Ili pričaj sa ljudima ili šetaj i ćuti. Ako pričaš onda budi na nivou foruma. Jesi svestan koliko se blamiraš? Za gluposti koje logički nisu na mestu. Ja nisam prorok, za mene si "SNSovac" u meri u kojoj sam ja"DJBovac", a nisam - dakle u kontestu priče, ne drćim ti ja sveću. Imaš li ti logičkih problema ili šta?

Ajde bre više PUN mi je pretnjih tvojih, 2 put pretipš...za šta? Za šta pretiš? Retoričko pitanje....ako me ne banuješ - daleko ti, brate, rodna kuća! Tvojom logičkom zaključivanju. Blamirš se na mizeran način....komentarim, brutalno se bamiraš. sastavi 2 rečenice ili ne pričaj sa ljudima, banuj i to....ko i ostali admini.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Дејан рече

Ako si primetio, ja niko ne etiketiram na osnovu njihovog političkog mišljenja, niti ih stavljam u neke koševe gde i ne znam da li pripadaju ili ne.

Само банујеш. :)

Прослеђујеш ли негде даље податке са, рецимо, ове теме, "расположење у народу"?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, gavrosaurus рече

Само банујеш. :)

Прослеђујеш ли негде даље податке са, рецимо, ове теме, "расположење у народу"?

Hvale Putina a smeta im banovanje :)

Dobar im sistem dok ga ne osete na svojoj koži.

Ne volim te manipulacije, ti si taj i taj, a posle kilimetarski tekstovi pravdanja, da si ti meni to rekao ja se ne bi naljutio bla bla, vaki si naki si.

Opljuje te , posle kaže, nisam tako mislio vidiš da sam stavio smajli .

Al dobro...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Дејан рече

Hvale Putina a smeta im banovanje :)

Dobar im sistem dok ga ne osete na svojoj koži.

Ne volim te manipulacije, ti si taj i taj, a posle kilimetarski tekstovi pravdanja, da si ti meni to rekao ja se ne bi naljutio bla bla, vaki si naki si.

Al dobro...

Опет, ради како те је воља јер...шта ти ми можемо? Тралала и бан. :smeh1: Имај у виду да озбиљно стајеш на врат свакој политичкој теми и да то увек иде у једном правцу.
Ово су сада заиста озбиљне теме јер се тичу живота СВИХ у наредне четири године, има ли ико толико година за бацање унапред?

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Дејан рече

Ne BISMO dobili?

Koji to MI?

Пошто видим да си осетљив на страначку припадност да ти опет одговорим.

Посланици у скупштини су представници народа, тј. оних који су за њих гласали. Ако гласаш за неке људе мораш да сносиш неку одговорност. Не можеш да их се одрекнеш након што се преброје гласови. Тако да кад кажем "ви" мислим на СНС листу и све људе које они представљају у скупштини, на њихове гласаче, од којих си један и ти, уз сво уважавање. 

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 52 минута, gavrosaurus рече

Опет, ради како те је воља јер...шта ти ми можемо? Тралала и бан. :smeh1: Имај у виду да озбиљно стајеш на врат свакој политичкој теми и да то увек иде у једном правцу.
Ово су сада заиста озбиљне теме јер се тичу живота СВИХ у наредне четири године, има ли ико толико година за бацање унапред?

A kako ja to stajem na vrat temi?

Ja stajem na vrat pojedincima

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Н И Н Е рече

Пошто видим да си осетљив на страначку припадност да ти опет одговорим.

Посланици у скупштини су представници народа, тј. оних који су за њих гласали. Ако гласаш за неке људе мораш да сносиш неку одговорност. Не можеш да их се одрекнеш након што се преброје гласови. Тако да кад кажем "ви" мислим на СНС листу и све људе које они представљају у скупштини, на њихове гласаче, од којих си један и ти, уз сво уважавање. 

Nisam osetljiv na stranačku pripadnost.

Osetljiv sam kada se izgubi mera i krene vredjanje i etiketiranje zbog iste.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

A kako ja to stajem na vrat temi?

Па опет причамо о теби а не о политици и Изборима. :)
Као штрајк глађу на штрајк глађу на штрајк глађу и нико више не зна зашто је испрва штрајк и почео.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Дејан рече

Al dobro...

Ниси ни ти бољи.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Ćiriličar рече

A dug 40 milijardi rokunuo sa 15 na 40.

A, gde ide ta lova za koju se zaduzujemo, i ovi pre Vucka i on i njegova vlast ?

Da li ide u stvaranje proizvodnje i slicne ekonomske stvari koje bi pomogle da se poveca standard i samim tim i budjet Srbije, kako bi onda mogli lakse da vracamo te kredite. Jer, recimo, na primer ako bi prosecna plata bila oko 1000 - 1500E i budjet Srbuje na primer oko 30 - 40 milijardi evra, onda bi mogli lakse vracati kredite i pomalo napredovati,..... nego sa platom prosecnom koja je sada od (koliko) oko 400 - 500E i budjetom Srbije od nekih 7 - 10 milijadi evra - gde je procentualni udeo vracanja duga od 40 milijardi teze vracati nego da je plata recimo sada oko 1000 - 1500E i budjet oko 30 - 40 milijadi evra....i, jos je perspektiva razvoja vrlo mala, jer moramo da vracamo i dug i kamate i manje nam ostaje u budjetu za dalji razvoj i napredovanje.

E, da je za to islo' ovo zaduzivanje, da napredujemo ekonomski, pa onda da ima nekog smisla,....ali, ne, nego ko zna koliko su svi ovi na vlasti od Milosevica preko Kostunice, Djindjica i Tadica, do Vucka,...... ko zna koliko je prvo drpljeno u djepove svih politicara i vlasti svih ovih 30 godina, i ko zna koliko je otislo u plate drzavne administracije i slicno.

Stvarno mislim da smo mi propustili svoju sansu za ekonomski napredak i hvatanje nekog koliko toliko koraka sa Zapadom. Eto, Grci, koji se zaduzili i mnogo vise od nas, kao uhvatili neki ekonomski korak sa Zapadom, ali izgleda to sve bilo vestacki, i sada kada treba da vracaju dugove i kamate imaju propast i pucanje sistema i vracaju se dva koraka nazad skoro na pocetak, tamo gde su bili i na pocetku kada su poceli da se zaduzuju... .ali, sad dugovi ostaju i moraju da se odplacuju, a smanjene plate za oko 20- 30 - 40% i budjet je manji,..... i,kako onda Grci imaju neke sanse za ponovni napredak i razvoj ?

Ima tamo neki tekstovi u kojima se prica o tkz. ekonomskim ubicama koji idu po ovoj nas sareni svet i ekonomski unistavaju drzave i samim tim i politicki, jer kada nisi vise koliko toliko ekonomski nezavistan i samostalan u odlucivanju, onda si i politicki zavistan u odlucivanu od tih spoljnih faktora.

Tako da, po meni, neki zakljucak i nije bas optimistican,.... mislim da smo obrali bostan, :stadaradim: bilo ko da je na vlasti i tek treba da dodje.

Подели на овим сајтовима

15 hours ago, Ćiriličar said:

Objašnjavam ti jer vidim da si "napucan", nikave namere nije bilo da te vređam, niti ti spočitavam, vidiš sam da je ceo komentar ISKREN, dakle dobronameran. "SNSovac" jer si se sam izjasnio za koju valst si i ja to poštujem, kao nelicemerje.

Sad se ti praviš naivan kao da ne znaš kolika je to uvreda...

:)

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

NOVA.RS

Profesorka srpskog iz Novog Sada Ena Nedić, koja je večeras zapalila...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...