Jump to content

Избори 2020 (21. Јун)

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 48 минута, Milan Nikolic рече

@Н И Н Е 

Кога ти желиш из опозиције на ТВ-у? Хајде молим те, кад те молим реци ми.

Тренутно приступ имају Шешељ, Чанак, Чеда и слични који не говоре против власти или тек помало. Има још доста опозиционих лидера и независних интелектуалаца који би имали штошта да кажу али су им врата затворена. Предуг је списак да бих набрајао.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

пре 36 минута, Драшко рече

Putin (pošto ga pominješ) je pre svega OBRAZOVAN čovek, verovatno i veoma načitan...verujem da su i drugi lideri u tom fazonu

Tako je, a u svetu ga bije glas da je demokrata i bori se za prava manjina :D

P.S

I klavir svira

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Н И Н Е рече

Шешељ, Чанак, Чеда

500 kila zive vage sa prah secerom preko

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Дејан рече

Tako je, a u svetu ga bije glas da je demokrata i bori se za prava manjina :D

ne kazem da je demokrata, nisam njegov fan

mislim da je Rusiji doneo dobra, vise nego sto je loseg doneo, ali ne zivim tamo pa ne mogu da imam neko osnovano misljenje, ali svi svedoce da je zaustavio raspad zemlje!

Govorim o obrazovanju, kulturi itd....od "glave" ide to, od "glave" se salje poruka kakvi treba da smo! Ovi koje si malo pre komentarisao da su isti oni koji su ziveli u vreme Disa i inih, su PODRZANI da ostanu ovakvi! 

Vucic and co, nemaju kulturnu politiku, ne vidim da im je stalo da se svi gradjani trgnu iz onakve nekulture koju su izgleda platili da ono sriče ispred skupštine.

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Дејан рече

Ako se politika u Srbiji svela na to ko će imati dostupnost medijsku da bi ga gledale babe i nepismeni svet po zabitima, o čemu mi onda pričamo.

Кажеш свела као да је тобож била нешто узвишрнија и садржајнија. Овај и овакав демократски систем је јако крњ и великом већином се своди само на рекламу и борбу за добијање гласова, политике ту има минимално. Али такав је какав је.. Проблем је што ови на власти тренутно уопште не играју по правилима и не поштују ни овај измучени систем који имамо. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Драшко рече

ne kazem da je demokrata, nisam njegov fan

mislim da je Rusiji doneo dobra, vise nego sto je loseg doneo, ali ne zivim tamo pa ne mogu da imam neko osnovano misljenje, ali svi svedoce da je zaustavio raspad zemlje!

Govorim o obrazovanju, kulturi itd....od "glave" ide to, od "glave" se salje poruka kakvi treba da smo! Ovi koje si malo pre komentarisao da su isti oni koji su ziveli u vreme Disa i inih, su PODRZANI da ostanu ovakvi! 

Vucic and co, nemaju kulturnu politiku, ne vidim da im je stalo da se svi gradjani trgnu iz onakve nekulture koju su izgleda platili da ono sriče ispred skupštine.

Pa nije ih on radjao i vaspitavao, to smo nasledili iz zlatnog Titovog doba

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

P.S

I klavir svira

najvise mu zameram sto mu je omiljeni pijanista onaj Denis Macujev (ima frizuru kao da mu je 5 lasta napravilo gnezdo na glavi) a lik je cepanica :0426_feel:

Cajkovskog svira kao da je Aca Lukas

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, sampaganini92 рече

Кажеш свела као да је тобож била нешто узвишрнија и садржајнија. Овај и овакав демократски систем је јако крњ и великом већином се своди само на рекламу и борбу за добијање гласова, политике ту има минимално. Али такав је какав је.. Проблем је што ови на власти тренутно уопште не играју по правилима и не поштују ни овај измучени систем који имамо. 

Suviše ti imaš romantičan pogled na ovaj svet, život, samim tim na politiku, kada se nadaš demokratiji i igri po pravilima.

Da je Putin tebe slušao ne bi ga ni u srednju školu primili.

Sokole, život je kučka, što pre to shvatiš to bolje po tebe

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Дејан рече

Ovo što ti pričaš o Srbiji, neko sličan tebi u Rusiji priča o Rusiji

Jesi ti normalan? ŠTA ja pričam "o Srbiji"? Ja pričam o po meni pogrešnoj ekonomskoj politici.

Rode u Rusiji imaš jedno 20 puta ne procenata više i bučnje liberalne štape i 100tine TVkanala anti-Putin.

Komletan finasijski sitem Rusije, osim Centralne banke i par banaka je VAN dometa države.

U Rusiji je kamata na kredit od 10% pa do 25%. Sberbank je državna banka koju ne može da kontroliše država.

Pola vas nema pojma o Rusiji....nije to poenta. Niti je Vučić crni đavo. Poenta je sledeće, evo kroz par iena:

• Miloš Ković
  • Milo Lompar
  • Dragoslav Bokan
  • Srđa Trifkovič
  • Neboiša Katić
  • Miša Đurković
  • Slobodan Reljić

Ljudi intelektualci najvišeg ranga u literaturi, ekonomiji, geopolitici i istoriji, sociologiji i medijima...."ti pričaš o Srbiji".

Bre kako vi SNSovic sve tumačite sektaškom metodologijom? Jesi hričanin? Jesi! Jesi čuo za "osudi greh, NE osudi grepnika". Nisi čuo? Pa narvno da jesi, onda što odričeš i pripisuješ drugima da tako ne rade.

Konkretno sam ja branio ovde AV lično, vadio oči nekima kad je tema Crkva. Naučite se, a to je kult ličnosti, da je kritika dozvoljena i korisna! Pa šta ej Hrists sve apostolima govorio od "rode neverni" do "ljubljeni"....

Mogao bi ti eseje pisati da opravdam VELIKI deo AV politike, i to dobre eseje argumentovane, ai ja kritikujem loše! Problem je što vi gajte taj kult ličnosti i smatrate da neko Njega(!) napada. Ne rode!

Evo ti par stvari koje Vučiću nije naredila dip-stejt: vakcine; izvršitelji, onda agncije za zapošljavanje (iznajmljivanej radnika); socijane službe; plate direktorima javnih preduzeća...samo to i bio bi 10 puta bolji.

Niko ga ne prisiljava na to. I dalje, još jedno, a ima ilion, on ne shvata da ON mora da promeni način ophođenja ka narodu jer nije iskren. Nije iskren...

Neće njega niko ubiti ako stavi tužilaštvo pod svoju uticaj. TREBA da ga stavi, zabole EU z ato. Ali neće da ga stavi jer neće niko da dira u korumpirani sistem koji je izgrađen na korupciji 30 godina. Pre njega, a u njegovo vreme samo raste...ne pocenjuj ljude Dejane, kao AV narod.

Kad malo budem bolje volje, napisaću ovde drugu stranu mog poleda na njega kao političara, na politiku mu - ŠTETA je da najtalentovaniji političar, ON, ne uredi Srbiju. Sloba je imao šansu da reši srpsko nacionalno pitanje, uniptio ga je jer nismo bili dorasli. A AV ima šansu i telenat da uredi Srbiju u modernu državu, ako ne bude rata na širem planu, u Srbiji za 5 godine svako može da ima platu 2000 današnjih evra NETO! Jako lako, prelako! Ovako nikada.

Rode kilo odvratnih loših suhih šljiva u Moskvi je 500 diara! A šta mi radimo? Uvozimo smeće iz EU i radimo za 30 000? Kilo sira lošeg, pla sir, pola ko zna šta u Moskvi je 1000 dinara! Pršute, sremske, čajne...pa falsifikati sa dodacima soje su po 800 do 1000 dinara navedeno su delikatesi.

Pa naša deca softveri...PAMET i HRANA i suverenizam i u Srbiji za 5 godina svako mož da ima 2000 evra. makedonci su prodavali ljute parike 1 marka/ 1 papričica pre rata! Mi jesmo okupirani, AV NIJE LAKO, jer je aždaja nasuprot njega, ali ima prostora i te kako da zaokrete pravi!

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

Bre kako vi SNSovic sve tumačite sektaškom metodologijom

Vidi, sad ti poslednji put kažem.

Još samo jednom me nazovi SNSovcem, nećeš imati priliku da na ovom sajtu das svoje pozitivne ocene Vučića Il bilo koga , i ocenu makedonske paprike

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Дејан рече

Suviše ti imaš romantičan pogled na ovaj svet, život, samim tim na politiku, kada se nadaš demokratiji i igri po pravilima.

Da je Putin tebe slušao ne bi ga ni u srednju školu primili.

Sokole, život je kučka, što pre to shvatiš to bolje po tebe

Sokole Putina ne bih ni pretendovao da savetujem jerbo valjano radi posao. 

A ni ove nase ne bih da savetujem ali bih voleo da cisto imam mogucnost da me u skupstini predstavljaju neki ljudi neskloni veleizdaji i prodaji obraza sopstvenog. Nije to bas toliko romanticarski ni zahtevno. 

Zivot je mene lep pravo da ti recem. Ako ima patnje stavim je u Hriscanski kontekst pa se lakse svari. Zato i vucka i sns varim premda su jako mucna hrana moram priznati. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Дејан рече

Vidi, sad ti poslednji put kažem.

Još samo jednom me nazovi SNSovcem, nećeš imati priliku da na ovom sajtu das svoje pozitivne ocene Vučića Il bilo koga , i ocenu makedonske paprike

Сам си направио такву слику о себи. Можеш да банујеш и њега и других 50 али слику о себи и даље ствараш сам, као и свако од нас.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, gavrosaurus рече

Сам си направио такву слику о себи. Можеш да банујеш и њега и других 50 али слику о себи и даље ствараш сам, као и свако од нас.

Ako si primetio, ja niko ne etiketiram na osnovu njihovog političkog mišljenja, niti ih stavljam u neke koševe gde i ne znam da li pripadaju ili ne.

Nisam ja napravio takvu sliku. Kada se gleda slika ili neko umetničko delo, svako vidi sebe.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...