Дејан Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 26 минута, slovoA рече Онда на улицу, испред порте, зато би и служила та два полицајца. Са све растојањем, и онда дође причешће на ред... Не знам шта су се сви духови узбуркали, као да ћемо сутра сви Богу на истину. Стрпите се мало, још коју недељу, биће Васкрс и следеће године. Zmaj Pisum, fsa, Orion and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 1 минут, Жика рече Бачки није рекао да се иде ако не буде дозвољено већ је апеловао да власт допусти хришћанима да иду на Литургију. Треба и ми да апелујемо. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Пре сат времена, Жика рече Можемо касније ићи, Васкрс се слави 40 дана A, bre Ziko,.... slavimo Vaskrs i spremamo se 40 dana i jak post na vodi, i onda dodje Veliki Cetvrtak i Petak i Subota i crnina i tuga u molitvama zbog Raspeca .... i na kraju dodje svrha svih ovih Velikih dana i 40 dana posta,......svetli dan Vaskrsenja,....i, puufff, slikajte se za licnu kartu hriscani, nema liturgija i sluzbi .... to nam prakticno porucuju,... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zmaj Pisum Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 4 minutes ago, slovoA said: И не да је једноставно, већ не може бити једноставније. Stvarno bih voleo da ti dodele organizaciju tog poslića i da te puste samog da to odradiš. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 6 минута, Дејан рече Са све растојањем, и онда дође причешће на ред... Да, и онда дође на ред Причешће, па, ако мислиш да је то проблем, не причестиш се. А онај један полицајац стоји поред свештеника и не да да се направи гужва. Сад, кад погледам, можда би ту праксу требало увести и без короне. Давид је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 4 minutes ago, Bokisd said: A, bre Ziko,.... slavimo Vaskrs i spremamo se 40 dana i jak post na vodi, i onda dodje Veliki Cetvrtak i Petak i Subota i crnina i tuga u molitvama zbog Raspeca .... i na kraju dodje svrha svih ovih Velikih dana i 40 dana posta,......svetli dan Vaskrsenja,....i, puufff, slikajte se za licnu kartu hriscani, nema liturgija i sluzbi .... to nam prakticno porucuju,... Кажем ти да прослава траје 40 дана. То и сам знаш. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 35 минута, Aandrej рече Npr meni su Vaskrsenje jutrenje i Liturgija izuzetno bitni u duhovnom životu. Ustvari sva bogosluzenja Stradne sedmice. Zato mi je bilo čudno... Sto ljudi sto cudi. Ko zna hoćemo dogodine biti zivi, ko to može garantovati Ако останеш кући, веће су ти шансе, а и другима. Н И Н Е, Zmaj Pisum, Orion and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 5 минута, slovoA рече , не причестиш се. Не идем на Литургију ако се не причешћујем. Драшко, Zmaj Pisum, Sanja Т. and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
slovoA Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 6 минута, Zmaj Pisum рече Stvarno bih voleo da ti dodele organizaciju tog poslića i da te puste samog da to odradiš Шта, да распоредиш у сваки градски храм по два полицајца? Па то рјешава само једна уредба владе. А наравно да то не би текло глатко, јер такав смо народ, али не би ни било неких озбиљних проблема. Исто као кад видиш полицајца на путу и одједном возиш по свим правилима. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 4 minutes ago, ana čarnojević said: Жико они причају о укидању мера, епидемија јењава, расправља се када ће деца у школу. Али важно је да пар хиљада људи не оде на литургију. То је најбитније ваљда у овој земљи. Противуставно је да ми брани да одем зато што му се свиђа да ми брани. Прочитај поново Амфилохија и Бачког, па још једном. Била сам два пута недељно на причешћу, жива ли сам? Изгледа да јесам. Жив ли ми је отац од 75 коме бих прво пренела? Ево га хвала Богу. Никог нисам угрозила, ваљда знам шта је епидемија. А знам и у чему је фора. То мрачно срце не заборавља увреду која му је нанета када му нису дали да оде у ЦГ. Тај мора да се освети цркви. Ја сам ти написао ко је шта написао. Није ваљда да они ништа не знају. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 Пре сат времена, Жика рече Кажем ти да прослава траје 40 дана. То и сам знаш. (i, kada treba da se finisira i realizuje proslava od 40 dana, to se ne moze uraditi jer ovaj nas vezba kako postati novi Kim i mala S. Koreja....) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 6 минута, Дејан рече Не идем на Литургију ако се не причешћујем. A kad ideš na Liturgiju, kad se pricestis da li ispoštuje tj ideš na sva bogosluzenja, večernje, jutrenje? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 41 минута, Aandrej рече Npr meni su Vaskrsenje jutrenje i Liturgija izuzetno bitni u duhovnom životu. Ustvari sva bogosluzenja Stradne sedmice. Zato mi je bilo čudno... Sto ljudi sto cudi. Ko zna hoćemo dogodine biti zivi, ko to može garantovati Не знам на колико већ Литургија нисам био до сада и свог парохијског свештеника нисам ни виђао. Скоро га сретнем и срдачно се поздравимо. Осетио је да ми није све једно што не долазим на Службу. Ништа му нисам рекао, а он ће: ''Издржи још мало, проћи ће''. Ето, Бог види свачију жељу, а то да ли ћу догодине бити жив, даће Бог па да присуствујем онда Небеској Васкршњој Литургији. Ето.. Sanja Т., Жика, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 пре 27 минута, Дејан рече Са све растојањем, и онда дође причешће на ред... To me zanima, jel' ima neko informacije kako u praksi izgleda sprovođenje onog Patrijarhovog uputstva o pričešćivanju bez dodira sa ustima pričesnika? Вукашин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Април 12, 2020 Пријави Подели Написано Април 12, 2020 10 minutes ago, ana čarnojević said: Писали су за Русе. Знаш колико има Руса и колико они иду у цркву? То нема везе са нашом ситуацијом. И писали су у напону моралне панике и јеку епидемије. За мене је закон кад Амфилохије каже.. Разбјежали се. Амин. Бар да нисмо видели то чудо у Црној Гори и то ко је и шта је Амфилохије. Па и да мислимо да не зна шта прича. Не мора да значи да је Амфилохије у свему у праву. Није непогрешив. Увек се Црква слуша. Orion, dragisa and ana čarnojević је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука