Дејан Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Управо сада, Јанко рече Па сад, ако ти не можеш правити разлику између теорије и опита, не могу ти помоћи. Можда да се вратиш на бејзик тингс. Ти мени теорију, ја теби опит. Па ком обојци, том и џери. Не могу се прегањати са доконим админима који су због чварака умислили да су ауторитет. Бог с тобом. П.С. После оволико година на сајту и постова које си прочитао од мене, мени кажеш Мирољубе? Ниско си пао, брате, много ниско... Извини опитни брате, само ми још реци да левитираш током молитве. Ја и кад најниже паднем у животу, нећу сигурно својим понашањем угрозити нити своју, нити туђу децу и породицу. Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Управо сада, Јанко рече Ми који се не плашимо и желимо на Литургију, ми бивамо нападани за неразумност. Или не примећујеш? Ok, očigledno svi primećujemo ono što nama smeta, i to je ljudski. Samo ovim "ne plašimo" impliciraš da se ovi drugi plaše, iako je već više puta rečeno da se ljudi tu ne plaše za sebe koliko za svoju okolinu (stare roditelje i sl.). Банатски деран and Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Ово за маску и рукавице у недељу на Васкрс је стварно дегутантно. Сви знамо да нико од тих људи, жена и мале деце који би дошао у недељу на литургију не би имао маску и рукавице, такође ни свештеници који служе! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Aandrej Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 15 минута, Дејан рече Мени није јасно, како је било коме ко је одгледао бар два минута било кога ко је причао о корона вирусу, могао да очекује да ће за за Васкрс бити дозвољена посета храму. Шта је с мозговима.... Mozda vera i nada. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 1 минут, Justin Waters рече Ne kapiram ni ja onda čemu ovo: U kontekstu mjera sa kojima si sad kažeš saglasan. Хбг, стварно морам да цртам. Бићу у Цркви. Бићу 2 метра од сваког. Поставио сам МИСАОНИ ТЕСТ АЛГОРИТМА (нећу га грлити уживо, нећу га престрављивати, побогу!) да промисли о чему причам, да се сретне умно и срцем са својим страхом. Ај` не буди толики буквалиста. Стварно, људи, читајте шта пише: алгоритам... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 4 минута, Desiderius Erasmus рече koja smatra da hrišćani treba da pokažu društvenu odgovornost i solidarnost sa svojim sugrađanima u borbi protiv pandemije. Наравно да треба, не ради се ту о нашим ирационалним веровањима да нам неће ништа бити, већ о народу око нас који ће се осетити итекако угрожено. Ал у народу који има развијен патолошки индивидуализам, јелте, кога боле уво шта други мисле и осећају. Desiderius Erasmus је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 2 минута, Aandrej рече Mozda vera i nada. заборавио си љубав. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 6 минута, draganzzz рече Ово за маску и рукавице у недељу на Васкрс је стварно дегутантно. Сви знамо да нико од тих људи, жена и мале деце који би дошао у недељу на литургију не би имао маску и рукавице, такође ни свештеници који служе! "Maske ovde ne pomazu, rukavice mogu da budu leglo zaraze ako se sasvim pravilno ne upotrebe". SZO Inace, kod nas u hramu ovih sedmica SVI nose maske. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 6 минута, Дејан рече Извини опитни брате, само ми још реци да левитираш током молитве. Стигли смо до дна. Настављамо да копамо. П.С. Моја деца су 17, 14, 11. Чиме их угрожавам, према мишљењу истих тих стручњака? Родитељи су ми, као што знам да знаш, давно умрли. Жена је једног духа са мном. Кога угрожавам за време ове изолације? Благо нама са оваквим судијама... "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 3 минута, draganzzz рече Сви знамо да нико од тих људи, жена и мале деце Poenta je da su ljudi sigurno već dovoljno preplašeni makar toliko da ne verujem da bi iko doveo malu decu i ponašao se baš kao da se ništa ne dešava. Čak i na onom jadnom snimku iz NS se to može videti. Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Slika iz Srbije proglasena slikom dana u svetu... ... https://www.facebook.com/mSztKqt_ZuHYAGKH2OWfkL-fukuCJ0KbM0WJ4hQjaMsZBOwUnKAsCLuiOu4n0&fref=nf Broken, Desiderius Erasmus, Давид and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Јанко Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 2 минута, obi-wan рече "Maske ovde ne pomazu, rukavice mogu da budu leglo zaraze ako se sasvim pravilno ne upotrebe". SZO Јој, бата Оби, само немој њих цитирати после свега... obi-wan је реаговао/ла на ово 1 "Христос васкрсе, радости моја!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
draganzzz Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 Било би деце на литургији, колико хоћеш, видиш како им родитељи размишљају! Jesus said to him, “Away from me, Satan! For it is written: ‘Worship the Lord your God, and serve him only.’' Matthew 4:10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 1 hour ago, Zmaj Pisum said: kako bi lepo bilo da nakon svake liturgije služitelj u propovedi opmene, nauči i poduči zajednicu, zamoli, dogovori... da se pomogne potrebitima iz zajednice ili van zajednice, kome trba i koliko se može. Mislim da se tu trebamo ugledati na rimokatolike. Oni to rade i na parohijskom i na eparhijskom, ali i preko Caritasa i Stela Maris. Ne treba jednom katoličkom parohu nikakav blagoslov za tako neki humanitarni rad. To je bistvo krščanstva! Za to ti ne treba nikakva diploma i dozvola!!! To su mene učile časne sestre na veronauci u osnovnoj školi. (pa izvini, nadan se da zbog ove moje pohvale nećeš dobiti ko zna koliko "balega" ) ronin and Zmaj Pisum је реаговао/ла на ово 1 1 Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Април 14, 2020 Пријави Подели Написано Април 14, 2020 пре 2 минута, Јанко рече Стигли смо до дна. Настављамо да копамо. П.С. Моја деца су 17, 14, 11. Чиме их угрожавам, према мишљењу истих тих стручњака? Родитељи су ми, као што знам да знаш, давно умрли. Жена је једног духа са мном. Кога угрожавам за време ове изолације? Благо нама са оваквим судијама... Процентуално гледано, децу најмање угрожаваш, ако покупе вирус мале су шансе да може да буде летално. Не знам да су ти родитељи умрли, а чији год да су живи нека поживе што дуже.А да би поживели, деца не би смели бити преносиоци, и док си год у изолацији немаш шансе да данас сутра било кога носиш на савсести. Ово ти је ко рат, ако ниси у изолацији ти пуцаш из пушке, зато бивши ратници често кажу да не знају да ли су некога убили, јер се често пуца а не знаш да ли је некога погодило. Ако кршиш мере изолације ти не можеш знати да ли је неко умро зато што си ти или ја или неко трећи био неодговорног понашања. fsa, Zmaj Pisum, Desiderius Erasmus and 3 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука