Juanito Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 2 минута, Avocado рече Ne ignoriše... hapsi i osuđuje... isto kao i ostale (nemigrantske) nasilnike... uz to da je ove često teško identifikovati i locirati... Šta bi osim toga država trebalo da radi? На пример, да уопште не дозволи масовне уласке тих група. На основу чега они уопште имају то право? Остали људи мечку роде док не добију визу, како за Србију, тако и за остале земље, а ови улазе како хоће, без икаквог конкретног циља и уз јако мало контроле кроз коју морају да прођу остали мигранти. Просечан србенда, Broken, Плаво Небо and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 1 сат, Juanito рече https://en.wikipedia.org/wiki/Neighborhood_watch Није исто. Ови су суседска стража, ови други народна. Да не спомињемо колико им функције различите. И колико је историјски контекст различит. Нисам либерал дугиних боја који сматра да је свако овде добродошао ил да треба да затварамо очи пред потенцијалним опасностима. Посебно не да ћутимо о кривичним делима, што стоји да се дешава, мада за сад нема већих кривичних дела од провала у викендице празне или међусобних обрачуна међу њима, што не погађа домаће становништво у Србаља (ма шта причала Јована Стојаковић и слични идиоти). Ал ови шабани, и шабани слични њима, могу само још већу штету да направе. Ово је патрола за иживљавање и ништа више од тога. Branka62, Juanito, Avocado and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 20 часа, Avocado рече Pojma nemam šta si hteo da kažeš... elem, od hrišćanina koji sa nipodaštavanjem govori o grupi naroda, samo može da bude gori hrišćanin koji to radi i još prokomentariše: " толико сам макар хришчанин да делим поступак од човека" @Avocado А је'л? А видим лепо је бити сорошевац и радити за НВО. @Ćiriličar Како каже народна изрека: ''Лези лебе да те једем''. Предраг М and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 19 минута, Juanito рече На пример, да уопште не дозволи масовне уласке тих група. На основу чега они уопште имају то право? Остали људи мечку роде док не добију визу, како за Србију, тако и за остале земље, а ови улазе како хоће, без икаквог конкретног циља и уз јако мало контроле кроз коју морају да прођу остали мигранти. Брате, ''Европа мора ово.., Европа мора оно..''. Сорош: Rebuilding the Asylum System | by George Soros WWW.PROJECT-SYNDICATE.ORG European leaders emerged from yet another summit this week, having made only modest progress towards definitively... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 @Предраг М Браво мајсторе, па где си ово ископао? Ко год зна имало енглески нека кликне на титлове и погледа....ово је потврда свега што смо причали, дакле медији су створили такву атмосферу да народ не сме дакаже....овде Шведе пред камером ките у звезде, сви подразумевају, ма то прото мора да се мигранти приме. Онда човек пита да ли би одвели мигранта кући? Одговоарају сви редом, па наравно, наравно да би, па подразумева се. И онда им "вади" тамнопутог момка од 100 кила и пита исте те да спава код њих. Одоговри су смешни, лажу горе од деце: једном је ћерка болесна, н аколенима је и повраћа код куће у баш том трену, други је издао собу, трећа изнајмљује у другу руку нема места и остало С. Ови људи су сиропмашни до бола, и већина њих и немаместа, али живе у лажи и сами лажу у камере...ово је горе него када су славили Тита 89 пред распад Југославије, а нико га није славио....ово је хипокризија....лафе, где ово ископа Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Mi u Češkoj organizujemo svake godine demonstracije protiv okupacije KiM sa parolama "Kosovo je Srbsko" i sl. Organizuje to društvo prijatelja Srba na Kosovu. A vi se bjesomučno trudite da i ovo Srbije što je ostalo predate bilo kome ko to poželi, dodje si od ne znam kuda i rekne si o to. Bravo! Za par godina ćemo izgleda morati mjenjati parole na "Srbija je Srbsko" ako dopustite ovdje svojim multi-kulti neomarksistima, ljevičarima, soroševcima i liberalima da to ostvare. Sve ide u tom pravcu koliko vidim: Ja koji imam svoje pretke ovdje na Moravi u Češkoj i meni se daje vrlo rafiniranim načinima do znanja i poslije više od 30 godina života ovdje i pored toga što imam češko državljanstvo i dokumentovano porijeklo (rodne listove mojih predaka i njihove češke domovnice) da sam neke vrste za njih stranac jer sam potomak balkanskih Čeha, "Jak mluvíš český?" (s akcentom) i slično! Zato se ja za Češku ne bojim! A ovdje se vi trudite da se svako osjeća u Srbiji kao kod svoje kuće. Bojim se da na kraju kad se svako bude tako i osjećao, tu više potom neće biti mjesta za vašu djecu i za vaše potomke. A dolazi već vrijeme kad se kroz Srbiju i sve zemlje bivše Jugoslavije neće više samo prolaziti već i na dobro masovno ostajati i usadjivati! Koji su se u Srbiji rodili imaju se tako osjećati a stranci po zasluzi i to samo neki, sigurno ne svi kojim to padne na pamet doći i ostati ovdje! A Srbi u tudjini su tretirani kako? Ćiriličar, Биљана, два, Предраг М and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 16 часа, Просечан србенда рече Зашто их вређаш и етикетираш? Зато што је сорошевац, НВО систем брале. Предраг М and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 46 минута, Juanito рече На пример, да уопште не дозволи масовне уласке тих група. На основу чега они уопште имају то право? Остали људи мечку роде док не добију визу, како за Србију, тако и за остале земље, а ови улазе како хоће, без икаквог конкретног циља и уз јако мало контроле кроз коју морају да прођу остали мигранти. Za početak, to je malo čudan odgovor na pitanje šta država može da uradi povodom nasilnika osim da ih hapsi... ali da zanemarim da to što je njih 5 nekog ubolo nožem nije validan razlog da 99.995 takih uopšte ne može da uđe, i da je ne osnovu toga bez veze da neko zaključi da su svi oni taki... odgovor na tvoje pitanje je komplikovan... mada svodi se na to da evropske zemlje neće da priznaju da nisu bile baš toliko civilizovane kada su smislile pravo azila, već da su se folirale... tj. da kažu: mi hoćemo da svakog čoveka na svetu zaštitimo od progona, pa i onog koji nije naš, jer smo mi mnogo cool, ali samo ako nam se odjednom ne javi mnogo ljudi sa zahtevom da ih zaštitimo... takođe, te iste zemlje su prilično gadljive na kažnjavanje individue za grehe kolektiva, a nisi ti kriv ako je npr. još milion Srba rešilo da krene u Bugarsku baš onda kada si i ti rešio... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 39 минута, Плаво Небо рече @Avocado А је'л? А видим лепо је бити сорошевац и радити за НВО. @Ćiriličar Како каже народна изрека: ''Лези лебе да те једем''. Na kojim si ti drogama??? А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 @Zayron To je duh servilnosti, ili ti poltronstva, ili ti zargonski dupelizastva...pa ostalo to iz vremena okupacije i robovanja Turcima, komunjarama.... Vladika Nikolaj je to pisao, da su Srbi sampioni asimilacije....u oklini Trsta živi 10 hiljada Srba iz 19. i 20. veka, potomaka naših trgovaca, ne znaju reč srpskog, u Rusiji su se Srbi asimilovali, u Madjarskoj, Rumuniji....okolne nadridrzave sta reci...pogledaj montenegrine....a sada je popularno biti liberal, te fekalije fol moralne i sticke...Bog da je hteo da stvori ljude iste stvorio bi ih iste....liberalne fekalije su zidanje vavilonske kule, ali sada na drugoj ravni.... Bravo za Cehe, Madjare, Poljake....mi Srbi smo, kada odpadnemo od izvora, mnogo los materijal....ne samo to, nego su nam KiM uzeli "migranti"...dosli su, dobili su zemlju i imanja i pasose, a sada su nam porusili svetinje i oteli 15% teritorije i hoce da mi njima platimo odsetu. Nego nije to dovoljno Srbima, za nauk...jok, i kao deklarisani hriscani, da bi se pokazali kako su "sveti" trube budalastine o jednakosti...jednakost i pravda je u Bozijim rukama...domacin koji svoju kapiju otvori, i pusta da putnici namernici vršljaju po imanju, zna se sta ga ceka! Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Govor politickog lidera druge po velicini partije u Svedskoj: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 43 минута, Avocado рече Za početak, to je malo čudan odgovor na pitanje šta država može da uradi povodom nasilnika osim da ih hapsi... ali da zanemarim da to što je njih 5 nekog ubolo nožem nije validan razlog da 99.995 takih uopšte ne može da uđe, i da je ne osnovu toga bez veze da neko zaključi da su svi oni taki... odgovor na tvoje pitanje je komplikovan... mada svodi se na to da evropske zemlje neće da priznaju da nisu bile baš toliko civilizovane kada su smislile pravo azila, već da su se folirale... tj. da kažu: mi hoćemo da svakog čoveka na svetu zaštitimo od progona, pa i onog koji nije naš, jer smo mi mnogo cool, ali samo ako nam se odjednom ne javi mnogo ljudi sa zahtevom da ih zaštitimo... takođe, te iste zemlje su prilično gadljive na kažnjavanje individue za grehe kolektiva, a nisi ti kriv ako je npr. još milion Srba rešilo da krene u Bugarsku baš onda kada si i ti rešio... Али огроман део ових нити бежи од рата, нити од политичког или било ког другог прогона. Беже из сиромаштва и масовно их пуштају да улазе у европске земље. Што ће рећи, на њих се не примењују правила која се примењују на остале људе. Нема ту кажњавања индивидуе. Зна се коју процедуру индивидуа мора да прође да би ушла у неку земљу. Дође хиљаду на границу, од тога десет има валидну визу, адресу на којој ће остати, посао, примљени су на факултет, посећују породицу, пријатеље, шта год. Пустиш тих десет, не пустиш оних 990. Поштујеш правила која већ постоје. Узгред, баш ме занима имамо ли ми Срби право на тај азил јер смо таоци психопате и оних који гласају за њега? Просечан србенда and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 1 сат, RYLAH рече Ал ови шабани, и шабани слични њима, могу само још већу штету да направе. Ово је патрола за иживљавање и ништа више од тога. Ту се слажем и то сам већ написао. О њима нећу ни да дискутујем... Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 пре 3 часа, Juanito рече Далеко од тога да подржавам патроле оних који би да имају монопол над насиљем у земљи, али је чињеница да држава (полиција и остали) не ради ништа да заштити грађане и да изгледа постоји цензура у медијима кад се извештава о њиховим злочинима. No shit Sherlock. Međutim u pitanju je odgovorna medijska politika jer bi realno izveštavanje o tim zločinima inspirisalo animozitet prema našim gostima a to bi ubrzo dovelo do povratka Divizije Princ Eugen ali ovoga puta u ghost varijanti (što je opasnije jer oni ne mogu biti ubiveni). пре 1 сат, Juanito рече На пример, да уопште не дозволи масовне уласке тих група. На основу чега они уопште имају то право? Остали људи мечку роде док не добију визу, како за Србију, тако и за остале земље, а ови улазе како хоће, без икаквог конкретног циља и уз јако мало контроле кроз коју морају да прођу остали мигранти. Imaju pravo jer im je težak život tamo gde su se nesrećnim slučajem rodili. Što zbog rata, što zbog siromaštva, što zbog izvesnih kulturnih osobenosti koje mogu imati fatalan epilog (npr u Mozambiku postoji verovanje da ćelavi ljudi imaju zlatnik u glavi i zato ih ubiju, smrskaju im lobanju i čeprkaju po mozgu i krhotinama lobanje u potrazi za zlatom). Znači kao California Gold Rush samo malo drugačije. Police warn bald men after ritual attack WWW.BBC.COM Some people in Mozambique believe that the heads of bald men contain gold. Zašto bismo mi profitirali od toga što smo rođeni u udobijem okruženju? Eto zato nesretnici imaju pravo da dođu i učestvuju u blagostanju, i to bez ikakve kontrole jer kontrola je totalno fašistička stvar i predstavlja izraz nepoverenja prema ljudima drugačijeg porekla, boje kože, vere i nacionalnosti. Imagine there's no countries It isn't hard to do Nothing to kill or die for And no religion too Imagine all the people living life in peace, you Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 25, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 25, 2020 Кад је спасавао из поплава - херој, када води народне патроле - фашиста! (ФОТО) SRBIN.INFO Како функционише режимска пропаганда можда се и најбоље... Младић који је ових дана мета правог медијског линча због тога што је организовао народне патроле са циљем да мигранте упозна са законима државе Србије и да допринесе како безбедности миграната, тако и безбедности грађана Србије и њихове имовине, проглашаван је за „фашисту, екстремисту, вођу кукастих патрола (термин Дојче велеа)“… Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука