Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 2 минута, Србољуб+ рече Претпостављам да сви ови који, бацају дрвље и камење на "Народне патроле" и заговарају отворене границе, не закључавају улазна врата а на врата су ставили добродошлицу на арапском, авганистанском, пакистанском, енглеском,..... Знам левичаре из Беча који су изнајмљивали комби да довозе имигранте из Мађарске. Једно вече је лепшу половину мигрант пратио и добацивао до трећег спрата, купили су бибер спрејеве и ојачали врата са још једном бравом. Више се не хвале својим транспортним авантурама али ни говоре да су погрешили. ови који данас дочекују арапе са цвећем су исти они који су деведесетих српски народ из Крајине дочекивали камењем ... Вилер Текс, Ćiriličar and AnaLaz је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Jecić Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Strašno je sve to. Jasno je da je Vućić potpisao i pristao na njihov ostanak u Srbiji i sva prava koja imaju. Kakva nas budućnost sa njima čeka nezamislivo je? U Somboru već godinu dana problemi. O tome se malo ide u medije. Pojedinačni slučajevi. Nisam upoznata da li u Srbiji postoje ekspertski, pritom (nekorumpirani) timovi, koji se bave isključivo migrantima, koji ugrožavaju stanovništvo? Вилер Текс and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 лудило аутошовинизма, не сметају им ИЛЕГАЛНИ мигранти али им сметају момци рођени Београђани и Срби који упозоравају те ИЛЕГАЛНЕ мигранте да не праве проблеме женама, деци и Србима уопште, већ да само прођу даље у миру ... Ćiriličar, Вилер Текс, Србољуб+ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 13 минута, Србољуб+ рече Претпостављам да сви ови који, бацају дрвље и камење на "Народне патроле" и заговарају отворене границе, не закључавају улазна врата а на врата су ставили добродошлицу на арапском, авганистанском, пакистанском, енглеском,..... Изгледа да сам нешто пропустио. Ко овде заговара отворене границе? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Ali, stvarno, koliko vidim po net-u (video i malo po BG kada sam setao), migranti su uglavnom muskarci i mladici i zajedno se u skupljaju u grupama, gde su zene i deca i stvari ? Просечан србенда, Ćiriličar and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 da pozovemo ove grke malo kod nas.... Grci ne žele migrante na svojim ostrvima: Suzavac i desetine povređenih policajaca VIDEO/FOTO WWW.B92.NET Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 54 минута, Предраг М рече ови који данас дочекују арапе са цвећем су исти они који су деведесетих српски народ из Крајине дочекивали камењем ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Србољуб+ Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Пре сат времена, Предраг М рече ови који данас дочекују арапе са цвећем су исти они који су деведесетих српски народ из Крајине дочекивали камењем ... Векна хлеба била 10 марки код неких. Нису сви али их је било. Ćiriličar and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 1 1 "... Всјакоје ниње житејскоје отложим попеченије ... " "... Нека буде воља Твоја... " Верујемо или не верујемо, питање је сад! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 11 минута, Србољуб+ рече Векна хлеба била 10 марки код неких. Нису сви али их је било. Posle je bila priča 10 godina, aktuelna, danas je potisnuta ali kod mnogih je taj stav, kako ta bagra nema sta da trazi u BG, prljaju i poseljacuju grad...ruse im aristokratski rejting....sta reci a ne zaplakati....oj kukavno srpstvo ugaseno. Danas je to bolje, narod se unormalio, eto ima tih autosovinista....mislim da je ovde jedan teolog, sta li je, izdrobio se na jednom komentaru kako je Patrijarh doveo sve popove iz Bosne i Krajine, a kako Beogradjani nemajju mesta, parohije ni verouciteljskog posla...isti je to duh koji smatra ako je rodjen u Bg da je centar sveta a da je BG njegov....a duh Bogorodicinog grada je otvorenost....nazalost dosta te otvorenosti je izopacena u servilnost, pa se strancu stere crveni tepih, a svoga se kudi... Предраг М, Србољуб+ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 Пре сат времена, Предраг М рече едукујте их... асимиловаће се они ... Ova uplakana domaćica pokazuje samo svoj nacizam koji je vazda prisutan u Nemaca. Kao što su u WW2 pretvarali ljude u sapun tako danas plaču sa prozora kada njihovi gosti sa Bliskog istoka praktikuju svoje neobične gej rituale. Domaćica sa prozora je jednim plačom otkrila svoj 1. nacizam 2. homofobiju 3. islamofobiju. Nemačke službe (u uzaludnom pokušaju da ne budu nacisti) nad takvim ljudima vrše nadzor i otimaju im decu (ako pripadaju manjinskoj ekstremističkoj grupi "Nemci - roditelji"). Evo ovaj ugledni nemački političar je uočio da je veoma dobro što Nemci sve manje i manje rađaju decu jer na taj način ima sve manje i manje nacista i da je dobro što opstanak zemlje zavisi od uvoza ljudi. https://www.youtube.com/watch?v=q3SP2PnqkFg Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 31 минута, Tumaralo. рече Ova uplakana domaćica pokazuje samo svoj nacizam koji je vazda prisutan u Nemaca. Kao što su u WW2 pretvarali ljude u sapun tako danas plaču sa prozora kada njihovi gosti sa Bliskog istoka praktikuju svoje neobične gej rituale. Domaćica sa prozora je jednim plačom otkrila svoj 1. nacizam 2. homofobiju 3. islamofobiju. Nemačke službe (u uzaludnom pokušaju da ne budu nacisti) nad takvim ljudima vrše nadzor i otimaju im decu (ako pripadaju manjinskoj ekstremističkoj grupi "Nemci - roditelji"). Evo ovaj ugledni nemački političar je uočio da je veoma dobro što Nemci sve manje i manje rađaju decu jer na taj način ima sve manje i manje nacista i da je dobro što opstanak zemlje zavisi od uvoza ljudi. https://www.youtube.com/watch?v=q3SP2PnqkFg фашиста нациста исламофобија хомофобија људска права демократија бла бла бла ... добро позната мантра ... није проблем ово крдо голих арапа на улици у центру неког града него је проблем уплакана домаћица на прозору... ти се спрдаш овде или тролујеш бзвз .... озбиљан ниси! Вилер Текс and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 2 минута, Предраг М рече фашиста нациста исламофобија хомофобија људска права демократија бла бла бла ... добро позната мантра ... није проблем ово крдо голих арапа на улици у центру неког града него је проблем уплакана домаћица на прозору... Izvesno je da nisu Arapi već Persijanci imajući u vidu da je u pitanju šiitski običaj a Arapi su mahom suniti. Međutim šta tebi to znači kada pretvoreni u sapun svi postaju isti. Uzgred, ovaj običaj evidentno ima potencijal da se pomiri sa LGBTQ svetonazorima koji vladaju u Nemačkoj. Treba neprestano tražiti prostor za uzajamno razumevanje i stvaranje kompatibilnih kulturnih oblika. Upoznaj malo druge kulture, vidi sveta, možda će te to izlečiti od ksenofobije. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 12 часа, RYLAH рече Па да, заустављали људе и ширили љубав. Да су тебе и твоју породицу, на пример, окружили тако у Немачкој, и да вам причају шта се сме а шта не сме, и да ће они да вам суде ако се крећете у групама ише од три, исто би тако схватио,а људи шире љубав? Биће да си нешто помешао, на скинсе нисам ни помислио, нит сам их игде поменуо. Да се ови који се организују да би глумили лудило, а и сви други са њима, организујемо не да бисмо ми радили туђ посао, него да натерамо оне који су плаћени за то да раде свој посао. Они су за то обучени, а и то им је функција. Ако им нје фрка да малтретирају људе свакаквим порезима, наметим, казнама за све и свашта, онда их треба натерати да раде посао за који су плаћени од наших пара. Овакви, ако им се не стане на пут у корену, после постану само још вечи проблем. Нису брате ишли около и грлили људе, него су им скретали пажњу јер полиција и комунална полицја то не раде уопште. Дакле прекрдашило. Моја породица и ја се разликујемо од ових миграната по томе што ми нисмо свим мушкарци у пуној снази који могу волу реп да исчупају и не идемо у Немачку у десетинама хиљда , не правимо хаос по нпр Келну нити псујемо српску мајку и палимо косу жени у Пироту, нити шутирамо жене нз степенице и слично. Те ствари си ти, као и остали "легалисти" уредно заобишао. Дакле моја породица нема везе са овим људима чији покрет ка Европи је крајње сумњив. Кад сам помену скинсе то је метафора. У смислу јао нацисти. То је сјајна идеја али тешко да ће уродити плодом јер комуналци немају ону ствар да простиш а полиција има везане руке са врха вероватно. Дакле причаш врло наивно. Кад је бре неко у овој земљи са власти подржао грађанске иницијативе. Предраг М је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tumaralo. Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 11 минута, Вилер Текс рече Дакле моја породица нема везе са овим људима чији покрет ка Европи је крајње сумњив. Iz videa koji sam priložio imao si priliku da vidiš kako je političar Gregir Gysi is stranke Die Linke lepo istakao da Nemaci više ne rađaju decu što je dobro jer se tako više neće rađati nacisti (prema formuli Nemac, nemačko dete = nacista). Međutim, iz tog razloga je potrebno uvoziti ljude iz drugih delova sveta u Nemačku. Nema tu nikakve zavere i ništa nije sumnjivo. Ako ne želiš da budeš pretvoren u sapun u bliskoj budućnosti moraš naći način da koegzistiraš sa Abdulom iz Kabula u Kelnu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Фебруар 26, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2020 пре 15 минута, Вилер Текс рече Нису брате ишли около и грлили људе, него су им скретали пажњу јер полиција и комунална полицја то не раде уопште. Дакле прекрдашило. Не знам баш да је прекардашило, ствар личне перспективе, али се слажем да полиција и комунална полиција не раде свој посао. Онде где се ми не слажемо је што ја мислим да овакви ликови праве много више штете него користи, далеко више. Да не будем патетичан па да их поредим са СА одредима, али пре СА одреда Социјалдемократска странка у Немачкој је имала своју паравојску. Прво су их гледали са симпатијама, јер су радили оно што полиција објективно није радила. Онда су почели да буду гадни, а онда су их се клонили, па и плашили их се, јер су се претворили у разуларену руљу. Дакле, не кажем да ове не треба држати под контролом, далеко од тога. Али мислим да су ови други још већа опасност, далеко већа опасност потенцијално. Уместо да нађемо начин да натерамо институције које плаћамо да раде свој посао, ми сад аплаудирамо руљи која ће временом да прерасте у парамилитарну организацију која ће да малтретира све и свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука