Jump to content

B92: Ruski protojerej uvredio milione: Žene u vanbračnoj zajednici su besplatne prostitutke

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Ronald рече

visokih stopa razvoda u Rusiji zadnjih 25 godina. 

Pa dobro, to je trend svuda u razvijenom svetu. Brak propada kao institucija...što i nije neka šteta :ani_biggrin:.

Подели на овим сајтовима

@Natasa. Нато, сунце, ако ниси мислила да је Смирнов пијана руска будала - ти опрости, искрено те молим! Мада, много ми лишиче да јеси, па реаговах али се и чудих: оклен ово сада?

Оно друго о руским пијаним будалама, ја знам да шуљим па ти могу дисертацију написати како си у праву...то ме не занима.

Узгред, ја и Дршако смо, колико сам приметио, једини на форуму што погрешимо и замолимо з аопроштај, поред моје жене, видим да су и сви форумаши ко римске папе непогрешиви.

И додајем, опет, Смирнов је бранио и твоје достојанство, Друга је ствар што сми ми генерација зла и греха када се грех захуктао. То је човек сав Љубав, са великм Љ. Као велики патриота, посебно се обрушава на мушкарце...а ово је хајка либерала,  када се мења устав у Русији...имао је трилион "горих" изјава. Да Бог да Православљу што више Смирнова.

Имаш клип, Оби је поставио, и ја сам поставио...укључи титлове па ћеш разумети кад читаш како он гледа жену....њему долазе сваки дан ћене остављене од пијандура, од богаташа...а имаш на Тв Спас, часкање жена, хришчанки које су се развеле, које су мућеви варали и сл. А Смирнов ти је једна од главних фаца Соаса...дакле...све је једна велика хајка..чак и Захарова, са својим сукњицама 20 цм. изнад колена се упецала. Курајев, свезналиица је ту...и тд.

Пошто си русофилофоб...па слични смо, ја сам свештеникофил, Црквофил и тд. Србофил сам ради крвних зрнаца...мада и њих сада пребројавају, и српска и руска су најомраженија...

Свако добро.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Вилер Текс рече

из Белвила

Кад је Слоба, мученик, доводио Кинезе за то су га мрзели посебно ономад...кажу да су тада Кинези и Бенседине копирали...јесу се Кинези  тамо настанили? А сад од Кинеза чекамо да дођу и поробе нас мекше од Амера....оно, од два зла дај макар мање, Кинеско.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Natasa. рече

Pa dobro, to je trend svuda u razvijenom svetu. Brak propada kao institucija...što i nije neka šteta :ani_biggrin:.

Jeste trend u svijetu, ali je i poraz Crkve u Rusiji da privuce ljude i da oni kroz hriscanstvo pronadju smisao u Crkvenom braku. 

Znas sto je meni njegova kritika promasena jer ja mislim da zene nije trebao uopste pominjati vec iskljucivo kritikovati muskarce koji varaju i to je rasireno, opijaju se i zlostavljaju. Sve tri statistike to potvrdjuju. Ovako nije nista postigao ni kod zena ni kod muskaraca koji su to trebali da cuju, odnosno ljudi koji treba da se zainteresuju i pridju Crkvi i shvate sta je Crkveni brak. Ne mozes ti koristiti tu terminologiju da probudis ljude, narocito zene koji su osjetljivi na sve zivo, mozda privuces nekoga ali odbijes mnogo vise ljudi. Na kraju se mitrpolit mora izvinjavati, nije to nacin.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

Кад је Слоба, мученик, доводио Кинезе за то су га мрзели посебно ономад...кажу да су тада Кинези и Бенседине копирали...јесу се Кинези  тамо настанили? А сад од Кинеза чекамо да дођу и поробе нас мекше од Амера....оно, од два зла дај макар мање, Кинеско.

кинеско зло није оригинал ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ćiriličar рече

бранио и твоје достојанство

Što moje? Ja udata gradjanski, crkveno, deca rođena u braku...ja sam njemu poster primera :smeh1:.

Šalu na stranu, ne osudjujem parove koji odluče na nešto alternativno. 

Rusi (sveštenstvo) imaju problem sa taktom, a naši imaju problem sa rusofilijom. Čak i kad su u pravu, to toliko nespretno i sirovo prenose, da deluju kao totalni balvani. Nemaju šlifa niti osećaja kako prenose svoje viđenje stvari. Ok, ne treba snishoditi, ali bre moraš da imaš osećaj za vreme u kome živiš i da su ljudi bića prostora i vremena. A naši k'o naši, samo da je rusko, pa makar bilo neskladno i nezgrapno.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ronald рече

Jeste trend u svijetu, ali je i poraz Crkve u Rusiji da privuce ljude i da oni kroz hriscanstvo pronadju smisao u Crkvenom braku.

Znas sto je meni njegova kritika promasena jer ja mislim da zene nije trebaouopste pominjati vec iskljucivo kritikovati muskarce koji varaju i to je rasireno, opijaju se i zlostavljaju. Sve tri statistike to potvrdjuju. Ovako nije nista postigao ni kod zena ni kod muskaraca koji su to trebali da cuju, odnosno ljudi koji treba da se zainteresuju i pridju Crkvi i shvate sta je Crkveni brak. Ne mozes ti koristiti tu terminologiju da probudis ljude, narocito zene koji su osjetljivi na sve zivo, mozda privuces nekoga ali odbijes mnogo vise ljudi. Na kraju se mitrpolit mora izvinjavati, nije to nacin.

Upravo sam o tome pisala, koliko su netalentovani za obraćanje ljudima. Potpuno lišeni osećaja za prostor i vreme u kom se nalaze.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Natasa. рече

Upravo sam o tome pisala, koliko su netalentovani za obraćanje ljudima. Potpuno lišeni osećaja za prostor i vreme u kom se nalaze.

Slazem se, ovo je nacin da odbijes 95% djevojaka od Crkve, narocito jer ljudi generalno u svijetu sve manje vide smisao u hriscanstvu i Crkvi. Bio je ovde na forumu tekst u kojem je jedan Ruski svestenik rekao da 9 od 10 tinejdzera dodje u Crkvu, ali se ne zadrzi i zainteresuje, ode i vise ne dolazi. Ovo nije sigurno nacin da ih se privuce ta Crkveni brak.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Natasa. рече

Ok, ne treba snishoditi, ali bre moraš da imaš osećaj za vreme u kome živiš i da su ljudi bića prostora i vremena. A naši k'o naši, samo da je rusko, pa makar bilo neskladno i nezgrapno.

Ма тешка је тема....знаш, све има свој контекст....замисли да владика Игнатије каже: "Она нероткиња"...мислећи на Брнабићку...кад Таса то каже, то је онако....Смирнов је свој априча и он је ван шаблона...не генерализуј.

Једна анегдота о грађанским браковима, да се нашалимо од муке: Дочли у један оближњи  манастир нови калужери. Један је сада владика. И сад, школовано то, напуцано, овај један свештавао водице и разговарао са људима. Народу мило, калуђер пре њега ребе их за лови, и оде, а овај сада поседи, поприча, посаветује. И питао кроз причу да ли су домаћини у црквеном браку. Нису! И сад он моли, као треба да се венчате у цркви и то. Каже домаћин: Бог с тобом, ја имам синове за женидбу, треба унуе да добијем, како ћу се сада венчати? :)

Не лези врђае, не венају се они, наравно, али њихов син, из далека дошао да се венча у манастир у родни крај. Венча се са младом, али након годину пукне брак. Опет онај калућер светио водицу и дође код истих тих људи у грађанском браку. Честити, домаћини и то. Каже њему тај домаћин: Него оче, ти нешто ниси добро одрадио кад си их венчао - разведе се мој син!

Да зло буде веће, и тај монах се скинуо, и оћенио касније!

Истинита прича. Ово сам ти испричао да те мало умирим, али пошто си из центра света...нема вајда...али ајде...

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ronald рече

Slazem se, ovo je nacin da odbijes 95% djevojaka od Crkve,

Рони...Смирнов је ко поп-стар....вараш се...хиљаде њих ње њему доћи кришом и долазе...посебно су ћене "луде" за њим...добро не знам шта си ти, али жене воле јаку реч и оштар мозак...то што ти и Ната тупите је онако површина ван контеста...видиш да е Иларион рекао да Смирнов лупа понекад да привуће пажњу...мора рећи то је игра доброг и лошег пајкана...ајде лаку ноћ.

Подели на овим сајтовима

пре 54 минута, Вилер Текс рече

На НБГ су само ови из Белвила из центра света остало ти је небитна сиротиња раја.

Да, да, све центрирани, преко трапа.

Небитна сиротиња раја је још увек центар енбиџи света, и чини га таквим какав и јесте, зато је НБГ и посебан, а ти што су се населили по Белвилима, А блоковима, Вестовима 65 итд, дођу на енбиџи само да преспавају.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ćiriličar рече

Смирнов је ко поп-стар...

Miloš Biković je pop star u Rusiji :smeh1:.

Ne znam zašto sam ovo napisala...al ajde, neko naš se probio na rusko tržište :smeh1:.

Ko li ga gura, majku mu :scratch_head::smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, АлександраВ рече

Да, да, све центрирани, преко трапа.

Небитна сиротиња раја је још увек центар енбиџи света, и чини га таквим какав и јесте, зато је НБГ и посебан, а ти што су се населили по Белвилима, А блоковима, Вестовима 65 итд, дођу на енбиџи само да преспавају.

Mišković prvo morao Cigane da raseli da bi izgradio tamo Deltu :smeh1:. Pamtimo mi stariji šta je bilo pre centra NBg :smeh1:.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Ćiriličar рече

Рони...Смирнов је ко поп-стар....вараш се...хиљаде њих ње њему доћи кришом и долазе...посебно су ћене "луде" за њим...добро не знам шта си ти, али жене воле јаку реч и оштар мозак...то што ти и Ната тупите је онако површина ван контеста...видиш да е Иларион рекао да Смирнов лупа понекад да привуће пажњу...мора рећи то је игра доброг и лошег пајкана...ајде лаку ноћ.

Ok brate ali ja ne znam koliko to radi kod mladih, ne bih rekao da je dobar metod. Bolje ih je privukao onaj Ruski bodibilder svestenik kojeg mladi obozavaju koliko god njegov metod bio upitan u odnosu na hriscanstvo.

Poznajem djevojke iz Rusije, tesko da one ovo vole, iste su kao nase djevojke, narocito generacije drustvenih mreza koje su toliko obrisale razlike u kulturama i jos ih brisu.

Tebe je malo vrijeme pregazilo jer si sigurno vec dosta godina u braku.:D

Pa i Tasa kad nesto kaze mnogi to ne vole, a i oni koji vole jer ga znaju, vrlo mali broj, mada opet to nije nacin da na silu glumi jurodivost. 

Tasa je jednom Milojkova zveknuo grudvom u glavu, mislim to je smijesno i Milojkovu, ali zamisli da ga je pogodio u oko itd., povrijedio.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...