Milica Bajic Написано Фебруар 14, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 17 минута, Рапсоди рече Ко би рекао да Момо Капор није рођени Београђанин. Нико. Значи Београђанин се не постаје рођењем. Натан, RYLAH, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 1 минут, Натан рече Аих, ниси? Ја сам чуо то од многих из разних градова, па и села. Та врста малограђанског снобизма је заступљена свуда, не само у Београду. Другачије некако звучи. И некако у другом контексту нагласе да су рођени ти и ти. Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 14, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 9 минута, Плаво Небо рече Ма искрено, не могу Београд да смислим. А ја сам га искрено заволела. И разумела........ АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 10 минута, Плаво Небо рече Скоро сам причао са једним брачним паром који је ''побегао'' из Београда у којем није видео никакву перспективу за неким квалитетним животом. Цео дан у Београду би им се свео на вожњу од куће до посла, затим 8 сати радног времена, па онда опет у гужву да би се у ''шпицу'', који је иначе по цео дан, некако једва дошло до куће у касним вечерњим сатима. Паркови су пуни паса луталица, дечја игралишта запуштена и џаба сва та културна дешавања када се нема времена за децу, а камоли за неки квалитетан одмор. Њихово искуство. А и са једним рођаком данас исто разговарах, и он ради у Београду, жали ми се исто на гужве у градском превозу, на проблеме са паркирањима.. А кад почну са оном емисијом Београдска хроника.. па дајте људи, шта кога занима у остатку Србије за неке улице, водовод и шта све већ у Београду. Што на РТС онда не приказују емисије које би се тицале и других градова, а не да ти градови морају да имају своје посебне канале, тј телевизије које ће сами да финансирају. А Београдска хроника на РТС. Ма искрено, не могу Београд да смислим. Да ти дају милион, не би пристао да живиш у Београду Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 Да могу да бирам сигурно не бих живела у Београду . Предраг М and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 Да се мало(али мало) уозбиљим. Сваки град има предности и мане. Већи центри имају више да понуде у смислу образовања, здравства, културе, спорта итд, али опет са собом носи мане у смислу квалитета ваздуха, гужви и још многим непријатним околностима(пороцима ) које сваки велики град носи са собом. Мени највише смета што је за нашу власт Србија не баш једнака, али скоро једнака Београду. Ако хоћеш да полажеш стручни испит мораш у Београд, једино ако ниси из Војводине, па идеш онда у Нови Сад. Путујем 250-км, што и није толико страшно, ако видите да са мном полаже дечко из околине Грачанице. Пониште завршни испит из нечега, министар изјављује: Нема додатних трошкова! Наше колеге отишле колима по 30 км да дежурају. А, да, измислили перпетуум мобиле. АлександраВ, Milica Bajic and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 Предност ових из унутрашњости је што ће пре доћи на ред код лекара специјалиста него житељи Београда . Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 3 минута, Рапсоди рече Да ти дају милион, не би пристао да живиш у Београду Знам, видео сам тај цитат што си поставила и насмејао сам се . Слушај, само молим Бога да ми да скроман живот, плату од које могу да издржавам породицу и да живимо нормално па и на селу, што да не. Милиони ми не требају, Бог зна Предраг М, АлександраВ and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Знам, видео сам тај цитат што си поставила и насмејао сам се . Слушај, само молим Бога да ми да скроман живот, плату од које могу да издржавам породицу и да живимо нормално па и на селу, што да не. Милиони ми не требају, Бог зна Мој сан је једна брвнарица, негде високо на планини, од манастира један километар ев.два. Четинарска шума около.Поглед који пуца све до Београда Плаво Небо, Milica Bajic and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 1 минут, Рапсоди рече Мој сан је једна брвнарица, негде високо на планини, од манастира један километар ев.два. Четинарска шума около.Поглед који пуца све до Београда Тешко да може више да се види од прљавштине у ваздуху. Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 Управо сада, Плаво Небо рече Тешко да може више да се види од прљавштине у ваздуху. Ми смо мало склоњени . Под Авалом. Планина близу то јест Авала Језерче близу, то јест Паригуз . Тако га зову. Много лепо језерче . Плаво Небо, Milica Bajic, АлександраВ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 1 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 14, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2020 пре 11 часа, RYLAH рече С тим што сам срео много мање Београђана који ће неког да гледају као мање вредног зато што је са стране АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 “Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.” ― Duško Radović Branka62, Milica Bajic, ana čarnojević and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 15, 2020 Аутор Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 пре 17 часа, Avocado рече “Ko je imao sreće da se jutros probudi u Beogradu, može se smatrati da je za danas dovoljno postigao u životu. Svako dalje insistiranje na još nečemu, bilo bi neskromno.” ― Duško Radović Српски песник рођен у Нишу Дивно, таман да заокружимо тему ♥️ АлександраВ and Натан је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Фебруар 15, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 15, 2020 On 14.2.2020. at 15:07, БанеЛ рече Нишлије на факултету нису се приватно дружиле са нама који нисмо из Ниша. Зашто? Сад тек видим цитат, уопште нисам добио ниједно обавештење. Па нису ни код мене на факсу. Додуше, нисам се ни ја дружио са њима иако сам из Ниша БанеЛ, АлександраВ and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука