Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

@Grizzly Adams 

Тај Милошевић никада не би толико владао да није имао подршку САД. Милошевић је испао најмање зло. Јесте зло, али алтернатива је била да шиптари буду владаоци Србије, као данас Македоније. То је оно што ти или не желиш да схватиш или схваташ али те баш брига.

• Свиђа ми се 1

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

То што говорим, то говори и САВЕСТ Западног света, каква таква, али још будна тј. Папа Фрањо, истим речима сведочећи и критикујући тај западни свет, пре свега Америку, Енглеску и Европу!

пре 6 минута, Grizzly Adams рече

Mesas babe i zabe. Do pre 100 godina na celom svetu nije bilo milijardu ljudi.

A ко то спори! Но, ствар је у томе што уопште не мора да буде  милијарду и више потпуно гладних и потпуно унесрећених деце и људи, милијарду, што никада у једном добу, сем у овом нашем,   није било, толика бројка! Како је драгоме и доброме Господу,  када толико учестало, као никада до тада,  на сваких десет секунди на двери куца по један анђео,   јер је умрло неко дете на  Земљи од глади, и то на Земљи на којој се баца трећина произведене хране! Надам се да ћемо од умрежавања, добре комуникације, јачег повезивања, увођења 5G технологије, бржег транспорта, бољег координисања светске производње и других мера, поред свих нуспојава,  оправдати своје, пре свега људско, а онда и  верско назначење. 

• Свиђа ми се 1

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

@Milan Nikolic Не може, али и баш га брига!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Grizzly Adams рече

Brate, mi smo deset godina pre toga trpeli materijalna razaranja, nenormalne zrtve i uzas kakav je nezamisliv bio u XX veku, u civilizovanom svetu, u sred Evrope.

I za to nije bila kriva Amerika nego onaj komunisticki zlikovac Milosevic. On je unistio Srbiju.

Znao sam da ces to da kazes Medo.

Znaci, Milosevic krivac, Amerika i Evropa super, ostale drzave SFRJ bile pod velikosrpskom agresijom. Tako ispada po ovome sto si rekao. Naravno da nije tako crno - belo, nego je ipak moglo to sve da prodje bez ratova i stradanja svih naroda u SFRJ samo da je neko hteo pravedno i realno politicko resenje za narode SFRJ.

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Ćiriličar said:

јер толико ЗЛА је нанела вањска политика САДа свету да је оно обележило исторују човечанства 20ог века

Da l se ti drogiras?

Je l si cuo za SSSR? KGB? Komunisticku Kinu? Viet Kong? Crvene Kmere? Severnu Koreju?

Sta god da je SAD uradila pogresno, nije 0.1% od zla koje su oni naneli covecanstvu u XX veku.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

4 minutes ago, Grizzly Adams said:

Brate, mi smo deset godina pre toga trpeli materijalna razaranja, nenormalne zrtve i uzas kakav je nezamisliv bio u XX veku, u civilizovanom svetu, u sred Evrope.

I za to nije bila kriva Amerika nego onaj komunisticki zlikovac Milosevic. On je unistio Srbiju.

Да не причамо о многим модерним ратовима, где је улога УСА била - најблаже речено - контроверзна, одговори ми само ко је био крив за бачене атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки? Да није, којим случајем, и за то био крив Милошевић?

Подели на овим сајтовима

Just now, Bokisd said:

Znao sam da ces to da kazes Medo.

Znaci, Milosevic krivac, Amerika i Evropa super, ostale drzave SFRJ bile pod velikosrpskom agresijom. Tako ispada po ovome sto si rekao. Naravno da nije tako crno - belo, nego je ipak moglo to sve da prodje bez ratova i stradanja svih naroda u SFRJ samo da je neko hteo pravedno i realno politicko resenje za narode SFRJ.

Brate, ne znam da l ste svi mladi, ali ja sam to doba preziveo i dobro se secam sta se desavalo.

Taj koji nije hteo "pravedno i realno politicko resenje za narode SFRJ" bio je pre svih Slobodan Milosevic. Posle njega Franjo Tudjman i Alija Izetbegovic. Ta trojica su najveci krivci za sve zlo koje se desilo.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Талични Том said:

Да не причамо о многим модерним ратовима, где је улога УСА била - најблаже речено - контроверзна, одговори ми само ко је био крив за бачене атомске бомбе на Хирошиму и Нагасаки? Да није, којим случајем, и за то био крив Милошевић?

Niko nije kriv. U ratu se koristi oruzje da se pobedi protivnik. SAD je bila na pravoj strani u WWII. Japan je bio na strani zla, Nacista.

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

Бедо људска! 

Подели на овим сајтовима

@Grizzly Adams Ко је теби толико испрао мозак да и бацање атомских бомби на цивиле оправдаваш... 

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Grizzly Adams said:

Niko nije kriv. U ratu se koristi oruzje da se pobedi protivnik. SAD je bila na pravoj strani u WWII. Japan je bio na strani zla, Nacista.

Значи, ти тврдиш да је у ратовима који су на простору бивше СФРЈ вођени 90. година Србија била на кривој страни?! Тиме оправдаваш сулудо бомбардовање Србије и Црне Горе од стране НАТО-пакта?!...
...Да не отварамо полемику колико ти је бесмислена тврдња да циљ оправдава средство. То јест, ја сам у праву (САД) и то што сам у праву даје ми за право да у рату користим сва могућа средства: атомске бомбе, бомбе са осиромашеним уранијумом... 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

WWW.NEDELJNIK.RS

Pulmolog prof. dr Dragana Jovanović izjavila je u Novom danu da ovo, ako može, ne sme da traje predugo. "Postoje, osim psihičkih, fizičke promene koje slabe imunitet. Opada imunitet ljudima koji...

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, fsa рече

Kakav je to grad bio. 

Baš se vide posljedice razaranja, ali vidi se i da se trude ljudi čišći je nego neko gradovi koji još nisu vidjeli američku demokratiju. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Благовесник рече

Трећина хране се баца или уништава јер је то исплатљивије. Егоизам и најнижи индивидуални интерес је, дакле, у питању! Зато што им је јефтиније да храну баце на депоније, него да храну пред истеком рока дистрибуирају гладнима, а то из разлога јер чин бацања не подлеже опорезивању, а за ово друго морају додатно да плате. На глобалном нивоу мора постојати координација обавезе да све оно што се не прода, донира потребитима, на локалном и глобалном нивоу, чак и храна најмање употребљава искористи за компостирање и прерадом за исхрану животиња, јер нам је целокупан екосистем угрожен. При том, донаторе хране не само да државе ослободе дела пореза, већ да добијају и признања целокупног света, од стране својих локалних световних и духовних власти! Није боља ситуација ни у Србији. Зато се, по овом питању, у току последње две године озбиљно разматра примењивање система који се показао веома успешним у Француској, а применљив је  у Србији.

@Branka62  одговорио сам ти.

пре 50 минута, Благовесник рече

И надам се да ћемо од умрежавања, добре комуникације, јачег повезивања, увођења 5G технологије, бржег транспорта, бољег координисања светске производње и других мера, поред свих нуспојава,  оправдати своје, пре свега људско, а онда и  верско назначење. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...