Jump to content

Тема о КОРОНАВИРУСУ... све на једном месту

JESSY

Препоручена порука

пре 4 минута, Juanito рече

Ovo je bilo još ranije u Španiji. Po staračkim domovima pronalazili mrtve, jer je osoblje bilo potpuno nestalo i ostavili ih u nemilost da umru u agoniji. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Dragi рече

Bilo kako bilo, danas imamo Rusiju kakva je sada, vama se svidelo ili ne. Sa obzirom da ne postoji državni sistem koji dobrovoljno pristaje da ga zameni drugi državni sistem. A nisu ni kraljevi i kneževi pitali narod da li želi da im oni budu kraljevi i kneževi. Gde kraljevi imaju narodnu legalnost? Nigde. Zbog čega se pozivaju na Božije pravo, kao Bog je hteo da nam oni budu gospodari a mi mali miševi moramo da budemo poslušni i da im se pokoravamo, jer ko ne sluša kralja ne sluša samog Boga.. što je naravno laž, i prevara! Jer Bog je protiv kraljeva i kneževa. Ustvari, jedan je kralj, a to je sam Bog. Mesija, Hristos, ovo je kraljevska titula!

Nikolaj II (po Putinu Nikolaj Krvavi) nije pristao na abdikaciju? Zamislite... Isti taj Nikolaj nije dozvolio rusku patrijaršiju (jer šta će Rusima patrijarh kad imaju njega - ko pomisli na Vučića ;) ). Zamislite tek ovo!

Inače, vaši Romanovi danas se druže sa Albancima. Dok su u SSS.. Rusiji i komunisti pristali da se Bog uvede u ustav Rusije. I SSR.. em, Rusija, druži se sa nama Srbima :)

Dadja, ujačeee...

https://www.youtube.com/watch?v=J9jnv8FTDYU

Брате да простиш али причаш којешта. И што натураш Путина као да је он мерило нечега а познат је и да воли да балансира и угађа разним струјама у РФ па тако иде и на зид плача.

Па није Николај Романов укинуо патријаршијство, зашто њему приписујеш кривицу? Нити је гонио Цркву. Прочитај шта у псалмима богонадахнути пр. Давид пева о цару. Отуда Црква помазује цара да би ако то жели добро и праведно владао. Сигурно је да цар Николај није био савршен и да је грешио као и сваки човек па још и владар али је и мученички пострадао. Истина је и да су га се многи из народа одрекли и мирјани и свештеници и зато се нарочито у нашим данима горко кају јер су видели колике су последице тога.

Прости св.баћушка и нама грешним Србима

Подели на овим сајтовима

SRBIN.INFO

Предлажемо да електронским путем поднесете захтев за добијање дозволе за кретање из верских разлога...

"Суочени са бруталним кршењем неотуђивог људског права на слободу вероисповести (члан 43 Устава РС и члан 9 Конвенције за заштиту људских права и основних слобода Савета Европе), тиме што нам је владином Уредбом о мерама за време ванредног стања ускраћено противно члану 202 Устава РС право на учешће у Светим Литургијама за Лазареву суботу, Цвети, Велику суботу и за највећи хришћански празник Васкрс, предлажемо Вам да електронским путем поднесете захтев за добијање дозволе за кретање из верских разлога. Одбијање Вашег Захтева омогућиће Вам да тужите државу Србију пред домаћим и међународним судовима због повреде права на изражавање слободе вероисповести.

Захтев за добијање дозволе за кретање у току забране кретања подноси се преко портала  www.euprava.gov.rs.

Први корак: када уђете на портал кликните на Дозволе за кретање у току забране кретања.

Други корак: кликните на Покрени услугу.

Трећи корак: одаберите између понуђених субјеката физичко лице.

Четврти корак: унесите податке у електронски образац захтева; у рубрици Разлог наведите: Дозвола ми је потребна ради остварења уставног права на слободу вероисповести (учешће у богослужењу) које се према члану 202 Устава РС не може ограничити у ванредном стању, па се сходно томе Уредба о мерама за време ванредног стања не односи на богослужења, што је потврдила и Влада доношењем необавезујућег Закључка бр. 43/2020-13.

Пети корак: пошаљите Захтев."

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Просечан србенда рече

Брате да простиш али причаш којешта. И што натураш Путина као да је он мерило нечега а познат је и да воли да балансира и угађа разним струјама у РФ па тако иде и на зид плача.

Па није Николај Романов укинуо патријаршијство, зашто њему приписујеш кривицу? Нити је гонио Цркву. Прочитај шта у псалмима богонадахнути пр. Давид пева о цару. Отуда Црква помазује цара да би ако то жели добро и праведно владао. Сигурно је да цар Николај није био савршен и да је грешио као и сваки човек па још и владар али је и мученички пострадао. Истина је и да су га се многи из народа одрекли и мирјани и свештеници и зато се нарочито у нашим данима горко кају јер су видели колике су последице тога.

Прости св.баћушка и нама грешним Србима

Pogledaj, ljudi se sami izdvojili sa tom zaverologijom, pro-fašizmu i antisemitizmu. A sve ovo nisu bili oni stari monarhisti iza kojih se krijete, jer ovi su bili od sveta, otvoreni, liberalni, i asimilovali su u nove pokrete nastale posle 1945-e. (a i ovi naši stari monarhisti nisu bili baš mnogo monarhisti i možda bi i oni oterali Karađorđeviće - vidi Grke, tamo se to baš to desili, grčki četnici (EDES) oetrali su kralja, ili Rusi eto u februarskoj revoluciji, ruski četnici oteraše cara, ili kineski četnici, i oni oteraše njihovog cara, a zamislite Kinu bez cara, to bi kao rimokatolička Crkva bez pape! hm, četnici ;) ) Niko od ovih današnjih neo-četnika nema veze sa JVuO iz 1941-45. Više su ljotićevština poput ludog Draškovića. A dok je bilo SFRJ svi ste vi bili komunisti. A JVuO više nema. I nastali su neo-četnici da ih prisvajaju. Jer ko je danas JVuO, ko je četnik, ko monarhista? Otišli su od nas, u drugi svet, ili su postali Amerikanci, komunisti, titovci.... 

Ja nisam komunista, Brozu se sigurno ne klanjam a ionako volim više papu i patriju - ja sam demokrat. I sabornik, od sabornosti, tj. svi trebaju da budu deo zajednice i ne samo ovi ili oni. Četnici, partizani, Janko, Marko, svi smo jedno, jedna Crkva i jedan narod. Izuzetak su ljudi sektaškog duha, ali takvi se sa vremenom sami izdvoje. I u svom odvajanju pozivaju se na ono što više nije, što je otišlo.

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

Sveta Rusija protiv hazarije... Kada se ovako govorilo u staroj Rusiji? Prva je počela "ohrana" koa je onda završila u boljševite, tako i pisac protokola zionskih mudraca, posta boljševista. Kod nas Srba u novo vreme to bi tetka Cija i njezini ljubimci u Zagrebu.

A mi se sad pitajmo zašto nam dušmani propagiraju antisemitizam i fašizam! Sigurno nam žele dobro sa tim :)

Hazarija... evo hazarije danas!

https://www.youtube.com/watch?v=Hl_VvgpwNMw

Milost i istina neka te ne ostavlja; priveži ih sebi na grlo, upiši ih na ploči srca svojega!

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Dragi рече

tj. svi trebaju da budu deo zajednice i ne samo ovi ili oni. Četnici, partizani, Janko, Marko, svi smo jedno, jedna Crkva i jedan narod. Izuzetak su ljudi sektaškog duha, ali takvi se sa vremenom sami izdvoje. I u svom odvajanju pozivaju se na ono što više nije, što je otišlo.

Да "сви требају", ајде нек аје лапсус - не требају ако неће. Али ајде, разумем. Онда и оно "један народ" и то разумем - макар то. Али "сви смо једна Црква"....ма јок брате! Црква је увек у мањин била! Христови су увек у мањини. Мали си ти то опет имешао....све уз горе, унапред, увдно етикетирање па знап ко је пта (укључујући Ниоклаја Светог, Романова)....не требамо нико да буде Црква ко неће и није спреман да буде. Да не говорим да онај ко н епоштује Свете које Црква слави, ни он не треба.

То је нека идеолошка утопија што ти пишеш....многи си ми пун љубави деклеративно. Браниш Јевреје од мене, али тумачећи по свом наком контесту, па сам ја антисемита - замисли - а ти удараш чвоке Свецима - каква духовна и интелектуална величина.

Ајде ми каћи, кад си демкрата: у КОЈИЈ демкратији живиш или си живео? Ако иста не постоји, дакле говориш из теорије неке, онда ми наведи на кога се позиваш? Или на Вучићеву, Трампову, Орбанову - коју демкратију?

За шта се, човек, ваташ? За нких пар текстича или за ћивот? Дај нам извор својих убећење. Ти си нареао горе кубик етикета, ко је ко и пта, онда си себе лепо дигао у свеце саборнике и демкрате, а све омаловаћавајучи Светог највечег ранга светости, са највечим, муленичким венцом славе.

На шта се позиваш роде, КОЈУ демкратију? Где си је живео или читао? Ја сам монархиста! Живео сам 3 деценије у демкратији и у монархији, а ти? Јеси гласоа некада у демкратији? Јеси живео некада у монархији?

А то да "сви требају" бити јенда Црква....то је тебе неко слагао! Дееебело! Прво Црква је увек у мањини и увек ће бити гоњена! На крају је питање оче ли бити пар људи...а кад никога не буде долази Господ. То је неко братсво и једнинство ново код тебе, надрихуманистичко...пинк-сентиш. То је тебе роде неко слагао. То је оно што би ти желео из свог комфора. Па иди подај свој живот да такво друштво направиш! Шта, немаш такв љубав? Ко би реко! Није овде Христово царство, ако ти нису рекли...тако Он каже и тако се стално показује. Мен'се чини да си ти пуно гледао филмове...

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Dragi рече

Sveta Rusija protiv hazarije... Kada se ovako govorilo u staroj Rusiji?

Узми прво прочитај ту књигу, Света Русија против хазарије (Даново проклето кољено), ако мислиш да причамо о томе. Лупаш, брате, потпуно сигуран у то да знаш шта причаш. Никакве везе та књига нема са антисемитизом, већ се тиче саме идеологије демонократије.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...