Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 49 минута, Justin Waters рече

Onda on nije kredibilan ni u vezi doesljavanja Srba na balkan, a glavni je izvor i jedini svjedok. Možemo li ga i po tom pitanju otpisati? 

Није једини. Има више извора, али који то спомињу или успут или се више концентришу на Аваре и Бугаре, јер у то време Словени нису представљали неку битнији претњу по Рим. 

Он свакако није кредибилан извор, али далеко од тога да је једини како би да представе данас поједини псеудоисторичари. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Не знам само како ће Риле и Понти да преживе ту чињеницу да немам дуплих налога... 

Добро је да си се врнуо из водица... 

Шта ћу ја, морам да светим водице... ја сам only обичан поп... класићно

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Zoran Đurović рече

Не знам само како ће Риле и Понти да преживе ту чињеницу да немам дуплих налога... 

Добро је да си се врнуо из водица... 

Човек је потврдио да није твоја уобичајена ИП адреса. Свакоме иоле писменом то данас није никакав проблем, тако да то не доказује апсолутно ништа. 

А после свега што си овде потпуно опуштено изјављивао, ништа ти не верујем. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Човек је потврдио да није твоја уобичајена ИП адреса. Свакоме иоле писменом то данас није никакав проблем, тако да то не доказује апсолутно ништа. 

А после свега што си овде потпуно опуштено изјављивао, ништа ти не верујем. 

Свакако није ово Ђуровићев дупли налог... некакав тип који је, изгледа, покушао да дође мало до тренутка "славе"... али аввину славу нико не може да надмаши :)

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Иван Ц. рече

Свакако није ово Ђуровићев дупли налог... некакав тип који је, изгледа, покушао да дође мало до тренутка "славе"... али аввину славу нико не може да надмаши :)

Не можеш то да знаш. Можеш да претпостављаш или да њему верујеш на реч. 

Подели на овим сајтовима

пре 16 часа, Пг рече

Ево на РТЦГ-у изгледа(не гледам, јављају други) да пљују Митрополита. Направили неку посебну емисију у његову "част".

,

Ево пар коментара о удбашким материјалима из филма о Митрополиту Амфилохију: 

,Синоћ је на „Јавном сервису“, у ударном термину, приказан „документарни“ филм „Свједок Божје љубави“. Бесрамни урадак, којим су се налогодавци и аутори покушали обрачунати са митрополитом црногорско-приморским Амфилохијем, и имплицитно са вјерним народом у Црној Гори који, супротно очекивањима и жељама режима, истрајава у одбрани светиња".

„Овакви филмови су стога увијек опасни, а филм о митрополиту Амфилохију је и најавио предсједник државе лично, говорећи да ће ускоро открити све детаље о његовим противницима.

Оптимистично цијеним да је докуметарац пуцањ у празно. Јер на крају крајева треба само да замислите двије ситуације: цркву без митрополита Амфилохија и ДПС без Мила. Ово друго не иде, а?“

Изгледа да су Мило и Бебе из Удбе изгубиле и најмању наду да ће им проћи небулоза о томе како Мило у ,,договору'' са Митрополитом прави некакву ,,ЦПЦ'', народ у ту удбашку глупост не верује, па су из удбиних подрума извукли прашњаве снимке не би ли како опањкали Митрополита... 

Џаба вам труд удбаши... Митрополит никад јачи и популарнији у народу! 

И како прокоментариса Лука Тапушковић: „Ореол ти Ђеде, око главе плету“,

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Не можеш то да знаш. Можеш да претпостављаш или да њему верујеш на реч. 

Свакако... закључио сам то захваљујући софистицираним одокативним алатима :)

Колико сам ја проверио, није никако реч о о. Зорану, а сад свако има право да тумачи како хоће... иначе и сам о. Зоран је често оптуживао неке људе да су неки други, тако да је ово као, што би људи рекли, бумеранг...

Али истина је негде тамо

Skali-i-Molder.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Golub рече

,

Ево пар коментара о удбашким материјалима из филма о Митрополиту Амфилохију: 

,Синоћ је на „Јавном сервису“, у ударном термину, приказан „документарни“ филм „Свједок Божје љубави“. Бесрамни урадак, којим су се налогодавци и аутори покушали обрачунати са митрополитом црногорско-приморским Амфилохијем, и имплицитно са вјерним народом у Црној Гори који, супротно очекивањима и жељама режима, истрајава у одбрани светиња".

„Овакви филмови су стога увијек опасни, а филм о митрополиту Амфилохију је и најавио предсједник државе лично, говорећи да ће ускоро открити све детаље о његовим противницима.

Оптимистично цијеним да је докуметарац пуцањ у празно. Јер на крају крајева треба само да замислите двије ситуације: цркву без митрополита Амфилохија и ДПС без Мила. Ово друго не иде, а?“

Изгледа да су Мило и Бебе из Удбе изгубиле и најмању наду да ће им проћи небулоза о томе како Мило у ,,договору'' са Митрополитом прави некакву ,,ЦПЦ'', народ у ту удбашку глупост не верује, па су из удбиних подрума извукли прашњаве снимке не би ли како опањкали Митрополита... 

Џаба вам труд удбаши... Митрополит никад јачи и популарнији у народу! 

И како прокоментариса Лука Тапушковић: „Ореол ти Ђеде, око главе плету“,

Ali Ava je o ovome pričao već puno ranije.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kopitar рече

Ali Ava je o ovome pričao već puno ranije.

Јесте. Нема подметачине и клевете црногорског режима коју овде није заступао као највећу истину, и захтевао од свих да поверују у те гадости. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, RYLAH рече

Јесте. Нема подметачине и клевете црногорског режима коју овде није заступао као највећу истину, и захтевао од свих да поверују у те гадости. 

Ali sad ispada da Ava i Milo pričaju isto.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, kopitar рече

Ali sad ispada da Ava i Milo pričaju isto.

Управо. С тим што Ђуровић сад мења причу у последње време, покушава да се опере, док је Мило, какав год да је, макар у овој причи доследан. 

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, RYLAH рече

Управо. С тим што Ђуровић сад мења причу у последње време, покушава да се опере, док је Мило, какав год да је, макар у овој причи доследан. 

Nije ti palo na pamet da je Koji odustao od svoga plana jer ga je Ava osujetio.

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Иван Ц. рече

Колико сам ја проверио, није никако реч о о. Зорану, а сад свако има право да тумачи како хоће...

Вероватно има и држава из које је налог. 

Да сам хтео да се служим оваквим средствима од првог дана бих писао под ник нејмом. Једноставно нисам из те приче. Писао сам против фанариота и кад су нам запретили рашчињењем а неки га овде призивали!:)) Мислим на цетињске и тврдошке тамбураше. Нема везе што сам писао за рачун правде - али да не кажем толико претенциозно, али свакако на линији политике СПЦ око Украјинске драме - било би битно и они би поздравили то што би ме Барт рашчинио! 

Сада ћемо видети да ли сам имао права око САД. За сада је очигледно да је Синод приметио муљачину, јер је наредио повлачење одлука које су амери донели, али ћемо сада видети и расплет. Владика Давид је једног од њих таргетовао и као јеретика.  

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Pontifex Emeritus рече

Испоставило се да не знаш. Што не би био проблем, да то твоје очигледно незнање није било основ још једне оптужбе и клевете на епископе. И још ти ја, врло фино, скренем пажњу на ту околност. А ти одговориш да је то глупост, а при томе и не погледаш у Типик. И онда ти ја цитирам дословно и Велики типик и Посни триод. И сад ти кажеш- али ја сликам. Па лепо је оче што ти сликаш, имаш и дара, али ти си пре свега свештеник. Треба некад и у Типик да завириш. 

Ali Ava živi od slikanja šta treba zanemariti svoju obitelj, neka mu Crkva da lovu da živi primjereno svome staležu pa će imati i vremena za tipike.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Pontifex Emeritus рече

Испоставило се да не знаш. Што не би био проблем, да то твоје очигледно незнање није било основ још једне оптужбе и клевете на епископе. И још ти ја, врло фино, скренем пажњу на ту околност. А ти одговориш да је то глупост, а при томе и не погледаш у Типик. И онда ти ја цитирам дословно и Велики типик и Посни триод. И сад ти кажеш- али ја сликам. Па лепо је оче што ти сликаш, имаш и дара, али ти си пре свега свештеник. Треба некад и у Типик да завириш. 

Фали ти интелигенције, прика. Немам времена да образлажем зашто је то из типика погрешно. - Тебе сам само услишио и навукао да покажем како подмукло наступаш, да кобајаги питаш, а у ствари ти је тактика као фарисеја, садукеја и књижевника: да искушаш. И ту си пропливао. Моје саучешће, а ти булазни колико год ти драго.  

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...