Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 46 минута, Иван Ц. рече

Апсолутно ме не интересују твоје комбинације и керефеке, немој да ме убацујеш у било чије екипе.

Друже, ти си Понтифексу скинуо апровацију коментара исти дан кад се пожалио а мене држиш до Страшног суда. Релакса никад ниси ставио на одобравање. Свиђа ти се игра моћи? А замисли каква би ти била годурија да ми лупиш бан? Јер, ипак сам ја овде био најчитанији аутор. Сада немаш ништа од тога. Види се из читаности тема. Па ни Таса са својим сомнабуналним интервјуима не може да ми се примакне. Некада ми си се удварао како сам медијски маг. 

Иста судбина која је задесила Александра Лазића, власника Стања ствари, је и твоја. Само се брукате пред светом. Какав си ти комуниколог, како ли се то већ зове, који мисли да маоистичким средствима може да спречи информацију? Ледени дах страха ти се увукао у кости. Када би видео мене као неког који држи барјак тријумфалне Цркве, одмах би се ту збио. Но, ја нисам из религијске бајке. Верујући сам човек. Зато се овако сада понашаш. 

Мада узалуд трошим речи. Ти си други свет у односу на мене. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

@Zoran Đurović Ево, да не кажеш да ти се поруке не одобравају... :)

Немам шта да додам, једноставно, у великој мери се слажем са тобом.

1. Скинуо сам бан људима који су неправедно бановани

2. Не банујем људе који нису бан заслужили.

3. Један си од најчитанијих аутора на Поукама

4. Удварао сам ти се мислећи да си медијски маг, и сад ти се удварам (о колико ово чудно звучи...) јер мислим да би могао мноооого боље да користиш медије, не за ове глупости, прозивања и назови анализе, него за мисију Цркве, где би много могао да помогнеш... али коме ја то причам...

5. Јесам комуниколог-религиолог и знам да није могуће спречити информације, само је ствар у томе што не дозвољавам да се СВАКЕ информације овде пласирају, у томе је само разлика.

6. Ово за страх се не слажем. Ипак сам од оних који се ничега и никога не боје, сем Бога и помало жене, али то је друга прича :)

7. Кад бих видео тебе како држиш барјак триумфалне Цркве, заиста бих се збио уз тебе и уз свакога. То је, ваљда, и поента. Сад тај барјак није код тебе и са овим начинима писања, вређања људи, понижавања, депеша итд... неће ни бити.

8. Мислим да не трошиш тотално узалудно речи, има шта да се чује и научи чак и из ових коментара. На крају, и ово је тачно: ја сам други свет у односу на тебе, али верујем да и даље служимо истом Богу, истој Светој Цркви.

Ето, видиш...  са тобом се слажем преко 90%

Ових 10% је довело до тога да будеш стављен под одобравање... 10% кључних...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Pontifex Emeritus рече

Оче, никад се нисам жалио оцу Ивану, а санкција ми је скинута пре него се он вратио као уредник на форум. А знаш зашто сам био под санкцијом? Зато што су погрешно разумели иронију у једном мом коментару, и помислили да сам оклеветао митрополита Амфилохија. А то је била иронија. Кад су проверили и испратили шта и како пишем, увидели су да не треба никога од мене да штите. И то је цела прича. 

Тачно... нисам ти ја ни скинуо бан. Скинуо сам неким људима који су заиста неправедно избачени са сајта, као и да сам бановао неке за које мислим да су заслужили.

Увек остављам могућност да сам погрешио... зато увек може свако ко је банован да ми се лично јави на мејл [email protected] , те ако заиста закључим да је то било неправедно, уз извињење враћам у статус активних чланова... Међутим, до сада ми се то веома, веома ретко десило... доста добро процењујем ситуацију.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Плаво Небо рече

Ма постао је, јадан не био, досадан колико је тежак.

Ако не мере да ти одговори у потпуности  немој га чачкати.

Подели на овим сајтовима

Сви који су у свађи на овом форуму треба да дођу на ову ,,инекцију'', да послушају ову емисију. :osmeh:

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Формулација: "Разговори ће се наставити на експертском нивоу" може да значи да нема смисла да се црква и власт опет састају.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, logdanov рече

Формулација: "Разговори ће се наставити на експертском нивоу" може да значи да нема смисла да се црква и власт опет састају.

О чему може да се прича са оним Гаргамелом? Постоје људи којима можеш да причаш до сутра они неће чути. Само ће разговор злоупотребити.

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Иван Ц. рече

То је то. Не достижем савршенство које се у теби остварило, а ти имаш кључеве Царства Небеског...   

Подели на овим сајтовима

пре 43 минута, Pontifex Emeritus рече

Оче, никад се нисам жалио оцу Ивану, а санкција ми је скинута пре него се он вратио као уредник на форум.

Јао, немој... Задржите трунку пристојности. 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

То је то. Не достижем савршенство које се у теби остварило, а ти имаш кључеве Царства Небеског...   

Признај да ипак мислиш да јеси достигао и престигао... :)

Него, пушти да се ствари одвијају својим током... све ће се дознати веома брзо...

Подели на овим сајтовима

пре 49 минута, Иван Ц. рече

Па где оче постоје два човека који 100% исто мисле?

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Вилер Текс рече

Па где оче постоје два човека који 100% исто мисле?

Ето, скоро па да се сложим са о. Зораном, али фали тих неких 10% где се никако не слажемо :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

О чему може да се прича са оним Гаргамелом? Постоје људи којима можеш да причаш до сутра они неће чути. Само ће разговор злоупотребити.

Било би идеално да ово што се дешава у Црној Гори доведе до пада ДПС-а и целе те њихове антисрпске идеологије. Народ није у литијама због одбране имовине, већ идентитета, а не могу да одбранити ако Мило остане на власти.

Црква не може да скине Мила, али може да помогне тако што неће више преговарати, већ треба да тражи укидање закона.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Иван Ц. рече

Ето, скоро па да се сложим са о. Зораном, али фали тих неких 10% где се никако не слажемо :)

И због тога на цензуру? Мислим да је престрого. Шта би било да је 20%?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...