Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 8.2.2020. at 9:41, RYLAH рече

Зоране, где си видео да пристојан човек коме је до размене мишљења редом пријављује људе администрацији, и чак врши притисак на администрацију да некога банује или ућутка на други начин? Или да измишља разне болештине и да те онда мртав ладан у разговору убеђује да их је чуо од тебе? И да у томе буде максимално безобразан и истрајан и упоран? А ово је само део онога што си радио овде по форуму док су те пуштали да сеириш. Шта си све покушавао ван форума, то већ мој мозак, колико год да га исквари професија којом се бавим, не може ни да замисли.

Помешао си оне који те подржавају и оне који су били против тебе, и помешао си оно кад ложиш своје ботове да кевћу на неког са неком својом замишљеном улогом страдалника истине ради на форуму.

А ово са педесетим профилом није само патетично, него и да се забринеш.

nijesam ja Zoran. KOje boleštine izmišlja? niđe te nijesam čitao da to tvrdiš, ali jesam upamtio da si ti bio administracija i branio zorana.

ljudi sa blokadom pisanja, će se vrnut, ili će drugi da dođu. Ja vjerujem da će lazić, aristarh i drugi da nastave sa provokacijama. Posebno za ovo što je Zoran najavio da će okupit tim stručnjaka da obrade temu autokefalije Pećke Patrijaršije, tu će sve da urade, da predstave situaciju tako da je maksimu bilo naručeno da negira legitimitet autokefalije od carigrada, pa kao Zoran završava izdaju jer će istoričari iz tima, da otvore tu temu koja ima više izvora.

Za razliku od tebe, ja ne vjerujem u priče da Zoran nije dobijao plate godinama kao sveštenik, od mitropolita i patrijarha, jer su oni smatrali da je ne zaslužuje kao duhovnik. A kad je Zoran to ispričao, kao i slične stvari. Ti si vjerovatno povjerovao u suprotno, ja smatram da sveštenik ne bi laga i falio se takvim pričama da ima od čega da se plaši sa strane amfilohija. nakon njegovog odlaska iz SPC, odjednom carigradski patrijarh smatra da zoran zaslužuje platu ka duhovnik. On danas njih od Svetog Justina Popovića, do amfilohija, teološki ispravlja.

patetika? sad kad nema ovih napadača, ja imam 6 simpatija na komentar, a ti samo jednu! I kao što rekoh, nijesam Zoran.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...