Jump to content

Прогон Српске Православне Цркве у Црној Гори од стране конвертита

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Дејан рече

Поруку сам изменио. Забрањено Вам је да прозивате људе из митрополије по имену и презимену у овим суровим временима.

Драго је мој фб френд и ово је ставио јавно на свом фејсу. Није плашљив као ви. 

- Праштај, сад видех да је портпарол избрисан. 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.6k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 5 минута, Православни Србин рече

@Zoran Đurović Оче Зоране, мислим да су овом поруком, људи који данас бране веру, Цркву и наш идентитет у Црној Гори сасвим довољно рекли:

84453206_1329289157254573_28301230914414

На следећој литији иде транспарент: Аво, читамо твоје текстове на Поуке :)))

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Православни Србин рече

@Zoran Đurović Оче Зоране, мислим да су овом поруком, људи који данас бране веру, Цркву и наш идентитет у Црној Гори сасвим довољно рекли:

84453206_1329289157254573_28301230914414

Аво, нећемо имати још много стрпљења...молим те да више не прозиваш митрополлита и друге.

Дејан

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Zoran Đurović рече

Које бојице би ми могао дато Бог да дочарам твоју мржњу и неразумност?! Такве ни он не може да створи, јер видесмо из Писама оне који гледају и не виде и слушају а не разумеју. Ова твоја тирада је бесмислена и слепа, јер кажеш: Како год да се развију ствари, ти си угасио. То Ђого није рекао, него је схватио озбиљност ситуације и да ја стојим иза својих речи. Ђого пак писа много разумније од тебе: "Или ћеш заиста бити пророк да те жива пишемо у календар или олош најгори, сој Вука Бранковића. Нема сада трећег. И то ће одлучити будућност. Ако си у праву, Митрополиту треба узети чин. Ако ниси, теби. Пу пике не важи није опција. А то ће показати будућност". Дакле, смири хормоне, јер лејерски не умеш да размишљаш.

Дакле, ускоро ћете ме писати у календар као жива (ти си незналица, па да ти кажем да су чак и храмове подизали светима за живота), или ме анатемисати, опет за живота. Проблем ће бити што ће ликови попут тебе ме свакако анатемисати, јер ћете раскол схватити као једино разумно решење. Ни да Бог да будем у вашем календарчету! Не знам само шта ће весели Ђого да ради, јер је он интелигентнији од тебе. Баш ме интересује којој апологији ће прибећи.    

Можеш до сутра да покушаваш да разводњаваш тему. Поента је да си месецима био тровач против свега што су људи доле радили, и да си намерно, плански и на сваком месту сејао сумњу. Оно што сад радиш је да покушаваш да прикажеш да си од почетка подржавао то што си месецима пљувао и саботирао.

Оно што сам ти ја рекао јесте да нема назад. И да је свему лако приступити, а да своју улогу овде можеш евентуално да сакријеш од пар ликова на Поукама које си залудео, али не и од оних који се доле боре. Већ те сви гледају као највећу љигу, а и тек ће, јер си то заслужио.

Само настави, твоја ствар, али макар једном у животу буди доследан, и не покушавај ни да помислиш да можеш да прођеш као неко ко је на било који начин на страни људи који протестују, јер си их од почетка систематски саботирао.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

Само настави, твоја ствар, али макар једном у животу буди доследан, и не покушавај ни да помислиш да можеш да прођеш као неко ко је на било који начин на страни људи који протестују, јер си их од почетка систематски саботирао.

Рекох ти да ти ниси свестан своје несвести... Слободно настави да спинујеш. Брзо ће се показати да сам био у праву, али ћеш ти чешљати бабу док село гори... 

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Није плашљив као ви. 

Аво, знајући себе и људе око себе, молио бих те да ми не лепиш етикете које за ових 10 година ником нисам дао разлога да ми налепи.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Рекох ти да ти ниси свестан своје несвести...

Већ је одавно познато да су сви који мисле било шта супротно од онога што ти (у том тренутку) заступаш или ненормални или несвесни или шта слично. 

Већ чекам за пар месеци да нас све овде прозиваш како нисмо имали довољно вере у Митрополита и остале епископе из ЕСЦГ, и да нисмо на време видели колика се опасност спрема у Црној Гори преко Закона о вјерским слободама, само си ти видео и на време свима пророковао, алишто није имао ко да схвати твоју космичку мудрост.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, RYLAH рече

алишто није имао ко да схвати твоју космичку мудрост.

Штоно рече Митрополит, за мене је и васиона тијесна!:))

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Zoran Đurović рече

Аво, нећемо имати још много стрпљења...молим те да више не прозиваш митрополлита и друге.

Дејан

Не закопчавам се наопако. Што чиниш, чини брзо! И, наравно, побришите ову поруку да је други не би видели... Ја је скринујем за сваки случај. Историја се овде пише. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

. Ја је скринујем за сваки случај. Историја се овде пише. 

Скринуј и оне где си причаао против Вучића, а сад си променио плочу.

Апропо оне приче да сам зелен, док сам ја хвалио Вучића , ти си разбијао страначки промо материјал кој си нашао у кући. Данас Вучића волим још више, а ти му издаје не видиш :)

Видиш да сам испред тебе 2 корака.

Као што ја данас волим митополита, волићеш га и ти, а издају му нећеш наћи.

И овако ја пророковах и тако ће бити макар вам и анђео са неба другачије говорио :)))

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дејан рече

Скринуј и оне где си причаао против Вучића, а сад си променио плочу.

Тачно, али у светлу других сазнања сам ипа увидео да не иде ка издаји. Иако нисам вучићевац. Немам за кога бих гласао. Морао бих да се сам кандидујем.

пре 4 минута, Дејан рече

Као што ја данас волим митополита, волићеш га и ти

Камену се казало...:))

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Trifke рече
WWW.IN4S.NET

"Али управо нашим члановима морамо указати да се та њихова најискренија осјећања ових дана дубоко злоупотребљавају и да се...

Izgleda da ih žešće stegnulo! 

Легендарном Влади Дебелом борцу својом кожом против симоније каже жена: Овако више не може идеш стално по Црквама сабери се и одлучи:

Или ја ли Црква?

Влада одма одговара: Жено нема никахвих проблема Црква. 

(Питао га једном студент: Да ли да оженим љепу ил паметну - ожени љепу, све су паметне.)

пре 37 минута, Zoran Đurović рече

Нажалост, јесу, јер сам ја питао моје пријатеље клирике из ЦГ: **********

Многи само тако кажу, али кад буде стани пани...

Данас повезао неку жену објашњава ми како си ти у ствари тражио нешто од +Максима па ниси добио, те како је читала твоје текстове и заклјучила да си психички нестабилан. Увјек иста два аргумента, за све неподобне годинама, у том смислу @RYLAH  је геније, јер својим обртима и предвиђањима, свјесним превиђањима уноси мало додуше паклене "свјежине".

Што се тиче значаја твојих писања, чињеница је да их овде сви озбиљно реазматрају, они који су затезали ствари, као да се враћају јер виде да се тешко народ може окрензи било куда, а ако народ не иде у раскол не може ни свештенство. Тако да за сад се ситуација добро развија, а како год да се развије @RYLAH да буде у праву а ти у криву,:0426_feel: јер он ипак може неке ствари које ти ниси у стању.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Hadzi Vladimir Petrovic рече

Данас повезао неку жену објашњава ми како си ти у ствари тражио нешто од +Максима па ниси добио, те како је читала твоје текстове и заклјучила да си психички нестабилан. Увјек иста два аргумента, за све неподобне годинама, у том смислу @RYLAH геније, јер својим обртима и предвиђањима, свјесним превиђањима уноси мало додуше паклене "свјежине".

Што се тиче значаја твојих писања, чињеница је да их овде сви озбиљно реазматрају, они који су затезали ствари, као да се враћају јер виде да се тешко народ може окрензи било куда, а ако народ не иде у раскол не може ни свештенство. Тако да за сад се ситуација добро развија, а како год да се развије @RYLAH да буде у праву а ти у криву,:0426_feel: јер он ипак може неке ствари које ти ниси у стању.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...