Jump to content

Саопштење за јавност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, RYLAH рече

МОЖДА И ОНИ НЕЗНАМ АЛ ЗА СИЈАМСКЕ ПРИОРИТЕТЕ САМ СТО ПОСТО СИГУРАН ПРОВЕРЕНО ЧОВЕК МИ РЕКО ШТО ЗНА!!1!

Ееее, не знаш ти шта је све владика Амфилохије договорио са овим римским ;) То ти је завера у пракси, а не теорија завере.

Подели на овим сајтовима

пре 15 минута, Milan Nikolic рече

Правда за Рилаха да се врати у админ.

ЈА БИ БИО ПРАВЕДАН НИ ПО БАБУ НИ ПО СТРИЦУ!!! 

САМО МЕ ПРАВДА ЗАНИМА У ЖИВОТУ И ДА СЕ БОРИМ ПРОТИВ ПРИОРИТЕТА ШТО СУ НАС НАПАЛИ!!!!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Узалуд се са лажовима расправљати, они увек имају шта рећи и нема заједничког језика, а то је доказ и стање раскола, на страну ко је у праву.

У Цркви је сасвим другачије и када људи другачије мисле.

Јуче кажем +Атанасију да имам велико повјерење у +Давида, данас каже да је приметио да напредујем: на шта му одговорим: откако идем против Атанасија све ми је боље и боље. Све у љубави и смејху...другачије мислимо али смо још увек Црква.

Али ово што Рилах и слични пројављују је бесимучно и агресивно лагање и опсесија и са тим не може у Цркву.

Послато са 5026D користећи Pouke.org мобилну апликацију

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, Ćiriličar рече

Момак, своје омилитичке алузије заузадај мало!

Јел' те неко дир'о? Тај фекало-надрихумор, уствари клевату и осуду, намажи на погачу па  се окрепи у "посту"...греота је да се разболиш од силне аскезе, која те одвела до савршене љубави.

Клевета и осуда? Не лупетај.

Не знам човјече шта тебе толико боли што те само описујем. Како си дошао на форум активно учествујеш на црквеним темама са ставовима и знањем о току ствари које никада не могу имати за такве теме - што ми је комично с обзиром да сам имао профил са истим именом, а да сам сушта супротност од тебе. Хоћеш рећи да немаш изразито јака вјерска и национална убјеђења? Тако да, мојне матере ти.

А и шта да ти радим ако те мало зезање толико разјари? Мени су говорене овдје много горе ствари и прављене ружне алузије када би се неке расправе усијале до пуцања, па ајме мене. 

Уосталом - шта значи "омилитичке"?

Каква аскеза код мене? Каква савршена љубав? У мене ти само хедонизам пролази :)

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Milan Nikolic рече

Правда за Рилаха да се врати у админ.

Ео нек дође на фејс даћу му ја три четри групе по триес до стоиљада душа

много активније нег овде,нек се игра кад му стало

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Ćiriličar рече

@Срндаћ 

Белма болује од буректитиса. Доктор Карајлић прегледа болесну Блему и говори (3:13): "Опуст'се се мала, умиреш па шта"? :)) :)) 

https://www.youtube.com/watch?v=ZZdrzqnwVSE

FireShot Capture 087 - Саопштење за јавност - Page 3 - Актуелна дешавања у СПЦ - Живе Речи У_ - pouke.org.png

Brate, puče ti a

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Миле Бајшев рече

Što ćeš ovdje, onda? 

Idi aktiviraj se tamo, kad je aktivno

Bratac?

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Миле Бајшев рече

НЕЋУ СЛАВНОЋУ ОЋУ ПРАВДУ МЕСЕЦИМА И ГОДИНАМА САМ СЕ БОРИЈО ПРОТИВ СЕПАРАТИЗМА И ПРИОРИТЕТА НЕЗНАМ САД КАКО ОВО АКО НЕКО МОЖЕ ДА МИ РАСТУМАЧИ ШТА СЕ ДЕШАВА И ГДЕ ЈЕ ПРАВДА МЕНЕ САМО ПРАВДА ИНТЕРЕСУЈЕ У ЖИВОТУ И ДА СЕ БОРИМ ПРОТИВ СЕПАРАТИСТА И ПРИОРИТЕТА А САД ВИШЕ НИШТА НЕЗНАМ РАСТУМАЧИТЕ МИ ВИСТЕ ПАМЕТНИ И УЧЕНИ ЉУДИ МОЛИМВАС!!!!!! 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, RYLAH рече

НЕЋУ СЛАВНОЋУ ОЋУ ПРАВДУ МЕСЕЦИМА И ГОДИНАМА САМ СЕ БОРИЈО ПРОТИВ СЕПАРАТИЗМА И ПРИОРИТЕТА НЕЗНАМ САД КАКО ОВО АКО НЕКО МОЖЕ ДА МИ РАСТУМАЧИ ШТА СЕ ДЕШАВА И ГДЕ ЈЕ ПРАВДА МЕНЕ САМО ПРАВДА ИНТЕРЕСУЈЕ У ЖИВОТУ И ДА СЕ БОРИМ ПРОТИВ СЕПАРАТИСТА И ПРИОРИТЕТА А САД ВИШЕ НИШТА НЕЗНАМ РАСТУМАЧИТЕ МИ ВИСТЕ ПАМЕТНИ И УЧЕНИ ЉУДИ МОЛИМВАС!!!!!! 

NEKAŽE SE PRIORITETA NEGO PRIJORITETA - DOKLE VIŠE!!! 

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, geronymo рече

Što ćeš ovdje, onda? 

Idi aktiviraj se tamo, kad je aktivno

Bratac?

Тим ради урођенику ,тим. Ето оћу и ристи да дам прилику да осети прави рад

Пре сат времена, RYLAH рече

Тебе интересује мазохизам да те онај  римљан урнише.

@Zoran Đurović молем те да будеш нежан са њим

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Миле Бајшев рече

Тебе интересује мазохизам да те онај  римљан урнише.

@Zoran Đurović молем те да будеш нежан са њим

ОН И ЈА СМО НА ИСТОЈ СТРАНИ БОРИМО СЕ ПРОТИВ ПРИЈОРИТЕТА И СЕПАРАТИСТА НЕ СВАЂАЈ ДВА ОКА У ГЛАВИ И ДВА БОРЦА ЗА ПРАВДУ И ПРАВУ ЦРКВУ САД КАД СУ СЕ ПРИЈОРИТЕТИ СВУДА УБАЦИЛИ МОРАМО ДА СТИСКАМО РЕДОВЕ!!!! 

СМРТ ФАШИЗМУ И ПРИЈОРИТЕТИМА И СЕПАРАТИСТИМА!!!!!! 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ćiriličar рече

@RYLAH Pliz....

НЕМОГУ САД КАД СЕ РАДИ О ОВАКВИМ СТВАРИМА И КАД САМ ОВОЛКО УЗБУЂЕН И ЉУТ ЈЕЛ САМ ВИДЕО ДА СУ СВЕ УПРАВУ ЦЕЛО ВРЕМЕ А ЈА БУДАЛА ПОРЕД ОЧИЈУ!!!!!! 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...