Jump to content

Саопштење за јавност

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 6 часа, Миле Бајшев рече

И после он иде по темама и тебе прогања,  болестан си 

@Zoran Đurović

И то озбиљно. Слепац код очију мисли да људи не знају ко шта пише овде. Јуче им АВ одржа историјску лекцију!  

Подели на овим сајтовима

НЕМОЈ ТЕ БРАЋО САД ДА КЛОНЕ МО И ДА СЕ СТАВЉА МО НА СТРАНУ ИЗДАИНИКА! ОСТАНИ МО ВЕРНИ СВОИМ ПРИЧАМА ОД ОВИХ ДАНА ЈЕЛ СМО БИЛИ У ПРАВУ ЗНАМ ПРОВЕРЕНО РЕКО МИ ЧОВЕК ОД ОЗДО!!1

САБЕРИ МО СЕ И ВРАТИ МО СЕ БОРБИ ПРОТИВ БЕЗБОЖНИКА И ЦЕПАЧА ЦРКВЕ ИЗ ЦРНЕ ГОРЕ!!!! 

ОДБРАНИ МО ВЕРУ ПРАЂЕДОВУ САД КАД СУ И ПАТРИЈАРХ И СИНОД И СВИ У ЦРКВИ ЗАМАЂИЈАНИ ОД ОВИХ СЕПАРАТА И ЈАТАКА МИЛОА ЂУКАНОВИЋА ИЗ ЈУЖНОГ КЛАНА!!! НА НАМА ЈЕ ДА ИМ ОБИЈАСНИМО КОГА ДРЖЕ У ЊЕДРИМА И КОГА СУ ПОДЕЖАЛИ!!!!!!!! 

СМРТ ФАШИЗМУ И ЦЕПАЊУ ЦРКВЕ И ЈУЖНОМ КЛАНУ И ЗАЛУЂИВА ЊУ НАРОДА У ЦРНОЈ ГОРИ ОД СЕПАРАТА И МИЛОА!!!!!!!!!!!!! 

КРАИЊЕ ЈЕ ВРЕМЕ ДАСЕ УЗМЕМО УПАМЕТ И СТРАДАМО АКО ТРЕБА ДА БРАНИМО НАШУ ЦРКВУ ОД ОВИХ ШТО СМО СЕ ДО САД БОРИЛИ!!!!!!!!!! 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Срндаћ рече

а не овај нови врли борац за вјеру

Момак, своје омилитичке алузије заузадај мало!

Јел' те неко дир'о? Тај фекало-надрихумор, уствари клевату и осуду, намажи на погачу па  се окрепи у "посту"...греота је да се разболиш од силне аскезе, која те одвела до савршене љубави.

Подели на овим сајтовима

Podrška Sinodu od Pravoslavne Crkve u Republici Srpskoj!!!

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Ćiriličar рече

Момак, своје омилитичке алузије заузадај мало!

Јел' те неко дир'о? Тај фекало-надрихумор, уствари клевату и осуду, намажи на погачу па  се окрепи у "посту"...греота је да се разболиш од силне аскезе, која те одвела до савршене љубави.

Smirenje je vrlina 

Vjeruj

Covjek istinu reče, ne kvari je

Подели на овим сајтовима

Управо сада, geronymo рече

Smirenje je vrlina 

Стварно? Јеси избаждарио веромер, смирењомер и истиномер? На колико децимала ти ради?

Немој случајно вас двојица да станете на њега, поисакаће му шарафи од силног смирења и истине.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

Стварно? Јеси избаждарио веромер, смирењомер и истиномер? На колико децимала ти ради?

Немој случајно вас двојица да станете на њега, поисакаће му шарафи од силног смирења и истине.

Smirenje nam je ptrebno danas brate, u ovs vremena smutna

Vjeruj

Подели на овим сајтовима

nam smirenje...

Него...нисма чуо то за смирење. То је јако непознато...како си само то докучио? Треба питати Ђуровића, он је патролог, али ја сам па убеђен да је то јединствен пример у Предању, да то никад, нико, нигде није ни знао, ни рекао, камоли се трудио да то постигне до тебе.

Још да открију да је вода мокра, где би нам крај био...мени се открило да је вода мокра...веруј...право мокра...али нећу још да објављујем. И још кад је ставиш на ватру бива топла...замисли...топла вода.

brate

Аааа, то ти из превелике љубави...ја мислио да ти је појачан звук много на веромеру...ако може да ме волиш мало дискретније, плиз.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Ćiriličar рече

Још да открију да је вода мокра, где би нам крај био...мени се открило да је вода мокра...веруј...право мокра...али нећу још да објављујем. И још кад је ставиш на ватру бива топла...замисли...топла вода.

To znam, vjeruj brate ?

Подели на овим сајтовима

To znam, vjeruj brate ?

Е, супер (јој што волим ову реч, баш је фенси), сад ме смирено и дискретно воли, немој тако јавно да то разглашаваш...могу људи свашта помислити у ова смутна времеена. А и моја жена чита, љубоморна је, иначе. Мушкарци смо...где да ми јано показујеш толику љубав...и то потпуно го...леле! Ђе се тако разголити побогу...

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, RYLAH рече

Шта је ово људи, аман?! 

Под хитно један од стручњака са Поука да оде пред Патријарха и Синод да им објасни ситуацију! Па ово је оно што причају пучисти и сепаратисти већ данима, и овде се непобитно доказало да све то иде против интереса СПЦ и српског народа! Ово нон стоп причају они што су у договору са Милом да слуђују народ доле шатро неким законом, који никад неће ни да се усвоји ни да се примењује!

Дајте ови што их слушају сви од Патријарха до Вучића под хитно да укажу Патријарху и Синоду на издајнике и да се ово саопштење под хитно поништи, или одосмо у пропаст, отцепи се коначно МЦП! 

Ћути бре брате, видиш да су почели да шурују и Патријарх и владика Амфилохије. Мора да му је Патријарх дао зелено светло да оснује ЦПЦ, Пошто ове римске владика Максим неће у Америку сад ће владика Амфилохије да почне да их узима к'себи. Мора, такав је договор са Патријархом ;)

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Плаво Небо рече

Ћути бре брате, видиш да су почели да шурују и Патријарх и владика Амфилохије. Мора да му је Патријарх дао зелено светло да оснује ЦПЦ, Пошто ове римске владика Максим неће у Америку сад ће владика Амфилохије да почне да их узима к'себи. Мора, такав је договор са Патријархом ;)

СВЕ ПРОПАЛО СИЈАМСКИ ПРИОРИТЕТИ ПРЕУЗЕШЕ СВЕ !!!!

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Управо сада, RYLAH рече

СВЕ ПРОПАЛО СИОНСКИ ПРИОРИТЕТИ ПРЕУЗЕШЕ СВЕ !!!!

Мислиш римски мудраци? Откуд ти то ''сионски''..

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Плаво Небо рече

Мислиш римски мудраци? Откуд ти то ''сионски''..

МОЖДА И ОНИ НЕЗНАМ АЛ ЗА СИЈАМСКЕ ПРИОРИТЕТЕ САМ СТО ПОСТО СИГУРАН ПРОВЕРЕНО ЧОВЕК МИ РЕКО ШТО ЗНА!!1!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...