Поуке.орг инфо Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 У емисији "Међу нама" на ТВ НОВА С, Владо Георгијев говори да планета Земља није округла Погледајте https://youtu.be/y3R0ugoKUV0?t=341 Душица, Milan Nikolic and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Anika Написано Децембар 13, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2019 Pa i nije, u obliku je nepravilnog elipsoida. Avocado, Срђан Шијакињић and Биљана, два је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Мени је та лекција из географије била интересантна јер је наставник рекао да је планета Земља спљоштена на половима. Први пут сам се замислила о разлици између округлог и округлог спљоштеног на половима...онако...округло, па на ћоше... Душица је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 21km Биљана, два је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Не знам да ли је ово за плакање или за смејање. GeniusAtWork and Благовесник је реаговао/ла на ово 1 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 @obi-wan JERSI ČUO ŠTA, KAŽE NEOBMANJUJ TE VIŠE LJUDE YEMLJA, JE RAVNA!!! obi-wan, ИгорМ, Milan Nikolic and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 пре 52 минута, GeniusAtWork рече @obi-wan JERSI ČUO ŠTA, KAŽE NEOBMANJUJ TE VIŠE LJUDE YEMLJA, JE RAVNA!!! COEK JE POYNAVALAC MA TERIJE IMA , POTEMCIALA , ZA PEŠEST MESIECI ETO NJEGA YA MINISTRA .. PAJELTAKO GeniusAtWork and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Стаљиново унуче Написано Децембар 14, 2019 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2019 Georgije je debil i šta je tu čudno? Благовесник је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука