Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 2 минута, Ромејац рече

Па ти га такорећи из манастира отела! Можда је могао да буде Епископ! Па га поставе на бачку епархију...

Bog zna, možda će još i biti. Ja se mlada upokojim, Bog zna šta planira sa životima našim. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Kaliopi рече

Ma nemojte mi na muku stajati, dvoumio se izmedju mene i manastira...

Vidite sad koliku odgovornost nosim...

Ko se dvoumi izmedju manastira i braka taj nije za manastir. Tvoja odgovornost veze nema sa njegovim monaholjpstvom, naprotiv. Kad od'ranite decu, neka ide u manastir...a taman mozes i ti...tebe odma za igumaniju...mislim, u svetu si prosla period poslusanja, to je ocigledno, tako da  imas dar da te drugi slusaju.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ćiriličar рече

Ko se dvoumi izmedju manastira i braka taj nije za manastir. Tvoja odgovornost veze nema sa njegovim monaholjpstvom, naprotiv.

Šalim se ja. Mogu li ja malo da se našalim? Naravno da nije. Rešio je to.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ćiriličar рече

Ko se dvoumi izmedju manastira i braka taj nije za manastir. Tvoja odgovornost veze nema sa njegovim monaholjpstvom, naprotiv. Kad od'ranite decu, neka ide u manastir...a taman mozes i ti...tebe odma za igumaniju...mislim, u svetu si prosla period poslusanja, to je ocigledno, tako da  imas dar da te drugi slusaju.

Otkud znam...Bog zna....neka bude volja Božija život moj!

Samo neka Irinej malo.popusti, ovaj narod jadni strada, lako je za mene.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Kaliopi рече

Bog zna, možda će još i biti. Ja se mlada upokojim, Bog zna šta planira sa životima našim. ne_shvata

А можда он пређе под фанарску Патријаршију. Па му главни Попа, из Стамбола на Босфору благослови други брак!

• Оплаках :)) 1
Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Ромејац рече

А можда он пређе под фанарску Патријаршију. Па му главни Попа, из Стамбола на Босфору благослови други брак!

Molim te ako budeš živ kad ja umrem napiši nešto o tome, kako si prorokovao..

Ima milion možda....:)

Подели на овим сајтовима

Molim te ako budeš živ kad ja umrem napiši nešto o tome, kako si prorokovao..

Препустићу то Ђуровићу! Он има дара за писање.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Kaliopi рече

U  to ne sumnjam!  Ali ti si prorokovao....

Мене ако се сете...

Подели на овим сајтовима

Otkud znam...Bog zna....neka bude volja Božija život moj!

1. Glupost je i skoro hula pripisivati sve pod "volju Boziju". Bog je stvorio bogolike ikone i dao im njihovu volju! E sad, kada sleduju/sledujemo svoju volju, treba da slusamo Njegove preporuke - to se zove sloboda u Hristu, a ona nije mala.

2. Ti zvucis kao neko potpuno ubedjen da sleduje volju Boziju. 'Oces da kazes da je volja Bozija tvoje delovanje ovde na forumu? Iz toga proizilazi da je volja demonska da te administratori banuju?

Cija je volja tvoje delovanje ovde na forumu?

PS: Pijanac seo za volan, zabio se u stub i poginuo, i onda se krste i kazu: "Ma štaš', Božija volja tako bila"! Pa nije Božija volja da se nakrka rakije, nego njegova volja.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ćiriličar рече

1. Glupost je i skoro hula pripisivati sve pod "volju Boziju". Bog je stvorio bogolike ikone i dao im njihovu volju! E sad, kada sleduju/sledujemo svoju volju, treba da slusamo Njegove preporuke - to se zove sloboda u Hristu, a ona nije mala.

2. Ti zvucis kao neko potpuno ubedjen da sleduje volju Boziju. 'Oces da kazes da je volja Bozija tvoje delovanje ovde na forumu? Iz toga proizilazi da je volja demonska da te administratori banuju?

Cija je volja tvoje delovanje ovde na forumu?

PS: Pijanac seo za volan, zabio se u stub i poginuo, i onda se krste i kazu: "Ma štaš', Božija volja tako bila"! Pa nije Božija volja da se nakrka rakije, nego njegova volja.

Ja to zaista ne znam. Ako si ti duhovan, proceni...ja ne znam. 

Подели на овим сајтовима

Ja to zaista ne znam. Ako si ti duhovan, proceni...ja ne znam. 

Pazi, ti ili nisi oprostila vladiki Irineju (ako uzmemo, hipoteticki, da se ogresio o tebe....ako sledimo tvoj filing) ili spasavas Crkvu od njega. Kazi sta je od ovog dvoga?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...