Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

@Klara Pet da li je moguce da Vas je mrznja toliko oslepela, da cak i bljuvotine koje iznosi placeni reketas Ivanovic dozivljavate kao istinu?

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, The Godfather рече

@Klara Pet da li je moguce da Vas je mrznja toliko oslepela, da cak i bljuvotine koje iznosi placeni reketas Ivanovic dozivljavate kao istinu?

Ne znam ko je čova al pametno zbori ovo oko Irineja i botova i ovog sajta. Tu se pljuju episkopi razni a kad njegovo ime pomenete onda se sve briše a nik ide  u ban. Istina jasna i kristalna...sunce, dijamant, istina. Pobeći ne možete. Menjajte politiku sajta ili priznajte.

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, Klara Pet рече

Ne znam ko je čova

Cova je placeni reketas satro nacionalista lazni patriota bivsi veroucitelj huligan u pokusaju koji preko svog opskurnog sajta Politikon napada ljude za novac, ili ih jednostavno napada - pa im zatim trazi novac da bi sa napadima prestao. Trenutno je u kampanji protiv Sinoda i Patrijarha SPC ( za koju se iskreno nadam da je i dalje Vasa crkva, ili ste postali idolopoklinca i crkvu zamenili likom i delom ep Maxima )

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, The Godfather рече

Cova je placeni reketas satro nacionalista lazni patriota bivsi veroucitelj huligan u pokusaju koji preko svog opskurnog sajta Politikon napada ljude za novac, ili ih jednostavno napada - pa im zatim trazi novac da bi sa napadima prestao. Trenutno je u kampanji protiv Sinoda i Patrijarha SPC ( za koju se iskreno nadam da je i dalje Vasa crkva, ili ste postali idolopoklinca i crkvu zamenili likom i delom ep Maxima )

Sinod je preuzeo jedan čovek Irinej Bački Veliki Cenzor, Inkv.... i nije nimalo naivno to što radi.

Vi ste slepci jer ne vidite i slepo sledite i verujete i ovde pišete mesecima bljuvotine protiv časnih Episkopa.

Njegovoj tiraniji nema kraja.

Taj čovek se nikad neće smiriti, samo gonjenje i teranje neke pravde pod vidom branimo Crkvu.

Kao da je on lično on Crkva. I na taj način mnogi pravednici stradaju od te ujdurme. Preuzeo je Patrijaršiju i sad hoće i Fakultet PBF. A vi verujte doći će i vaše glave na red samo kad uvidi da ste smetnja na nekom od njegovih puteva.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Klara Pet рече

Sinod je preuzeo jedan čovek Irinej Bački Veliki Cenzor, Inkv.... i nije nimalo naivno to što radi.

Vi ste slepci jer ne vidite i slepo sledite i verujete i ovde pišete mesecima bljuvotine protiv časnih Episkopa.

Taj čovek se nikad neće smiriti, samo gonjenje i teranje neke pravde pod vidom branimo Crkvu.

Kao da je on lično on Crkva. I na taj način mnogi pravednici stradaju od te ujdurme. Preuzeo je Patrijaršiju i sad hoće i Fakultet PBF. A vi verujte doći će i vaše glave na red samo kad uvidi da ste smetnja na nekom od njegovih puteva.

Ja da sma na tovjemestoprijavio bi se u farmu il parove i samo to pričo što govoriš

Подели на овим сајтовима

пре 19 минута, The Godfather рече

Možda bi nadležni crkveni sud mogao da se oglasi i sankcioniše likove koji otvoreno blate i kleveću? Naravno prvo da ih upozore. Ne mislim konkretno na ovaj primer Ivanovića, bilo je i na sudu dokazanih kleveta.

Možda oni koji to rade, dodju u pamet kad im se zapreti. Onda oni koji to čitaju, znaće da su u pitanju ljudi koji klevetaju crkvene činovnike, neki od njih i osudjivani na sudu zbog kleveta, pa se neće lepiti na takve priče kao muva na govno. 

Razmišljam naglas. Naravno, ne radi se o ukidanju slobode govora, već o onima koji dokazano kleveću i gde sud potvrdi takvo delo.

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Klara Pet рече

Мајо Орлеанко, до пре неки дан си нас убеђивала у то да Секретар стоји иза свега.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, Klara Pet рече

Nemoj praviti budalu više od sebe.

Nikoga ne interesuje šta pišeš. 

Подели на овим сајтовима

@Klara Pet znaci Patrijarh nije Vas Patrijarh! Sto odma'ne rekoste. Zbog ep Maxima bi se i sa crnim nepomenikom udruzili ( u ovom slucaju sa Ivanovicem ). Dobro je da ste se deklarisali kao idolopoklonica koja majku SPC zameni sa jednim covekom.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Ромејац рече

Мајо Орлеанко, до пре неки дан си нас убеђивала у то да Секретар стоји иза свега.

Ekipica:D pa ti znaš valjda. Zar ja žensko moram da pošem o tome. Jovanka najhrabrija kanda će biti!

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, The Godfather рече

@Klara Pet znaci Patrijarh nije Vas Patrijarh! Sto odma'ne rekoste. Zbog ep Maxima bi se i sa crnim nepomenikom udruzili ( u ovom slucaju sa Ivanovicem ). Dobro je da ste se deklarisali kao idolopoklonica koja majku SPC zameni sa jednim covekom.

Ja to nisam rekla. Ja sam rekla da je Irinej Bački preuzeo sinod. Žurim na sasstanak neki. Ne učitavajte me nekih satak dva ako može :ok:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...