Jump to content

Осврт на текст о "керберима Иринеја Бачког"

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 сат, Жељко рече

Објективан одговор ћеш добити у виду бана, па иди види са рођацима за нови профил.

Zašto me mrzite ako nije zbog Irineja Bačkog, objasnite mi?

Подели на овим сајтовима

• Одговори 349
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 7 минута, Dar na vetru рече

Zašto me mrzite ako nije zbog Irineja Bačkog objasnite mi?

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Dar na vetru рече

Zašto me mrzite ako nije zbog Irineja Bačkog, objasnite mi?

Пре свега ја не мрзим никога.

А тебе волим подједнако као и Иринеја бачког.

Само мислим да ти фали пар летава у глави, дакле ништа лично.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, feeble рече

Moze li ova popadija da se banuje preko IP? Dosadilo vise ovako jedan po jedan gledati i cekati da se banuju.

Докле имаш џабе ВПН, немере. Џабе да јој банујеш један, дође са другим ИП.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 часа, Вукашин рече

Vidis da ima rodjake i prijatelje : )

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, 7777 рече

Nije istina, jer ste otvoreno mene vredjali i branili poredak Eparhije Bačke i ni jednog momenta niste hteli poverovati ni u jedno slovo moje priče.

Vi ste na Forumu branili Bačkog Cenzora od mene. Pametnom dosta.

I sad mislite da mi fale dve daske u glavi, to Vam je jedini argument, pritom sve argumentovano s moje strane protiv Vaših odbrana Ep. Bačke Vi kao admin izbrišete i logično je da ću dolaziti opet, jer ste nepravedni.

Moj greh je Istina koju iznosim za Cenzora a Vama to smeta i banujete me.

A Djurović i ekipa ponižavaju druge episkope i nikom ništa.

Ali verujte ljudi to vide sve.

Sramota se ne može sakriti.

Svako dobro admine!

Госпођо ви сте све само не неко ко је објективан. Истина о којој говорите је само сужена перцепција реалности у вашој глави.

То што сте бановани по милион пута на овом форуму не говори о томе да ја некога мрзим или волим већ да ви нисте нормални. Правите безбројне налоге да бисте спамовали теме вашом личном "истином".

Искрено ја бих вас пустио да пишете на форуму до миле воље, јер ваше писање на најбољи начин дискредитује управо оне који ви браните. Међутим ви кршите сва могућа правила форума и то је пре свега разлог што сте константно бановани.

Наравно, све ово пишем узалуд јер ви нисте способни, због острашћености коју имате, да схватите ни слово.

Желим вам свако добро, успех у животу, радост и срећу и просто отворите блог и пишите све што вам је на души, зар није тако лакше бранити Максима и пљувати Иринеја бачког, него да сваки дан будете бановани по најмање три пута.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, 7777 рече

Vi ste na Forumu branili Bačkog Cenzora od mene. Pametnom dosta.

Мајо Гојковић, спремисте ли ви зимницу? 

tumblr_kw5cy4JxYK1qz9d8vo1_1280.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, 77777 рече

Imam tri kućne pomoćnice, jer ja sam zaposlena žena.:)

Zar nemate 7?

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

пре 9 часа, 77777 рече

Imam tri kućne pomoćnice, jer ja sam zaposlena žena.:)

I  opet kukaš na Irineja, a kod njega nisi morala da radiš, bila si samo popadija :smeh1:

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...