Jump to content

Kaliopi

Члан
  • Број садржаја

    97
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

Скорашњи посетиоци профила

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kaliopi's Achievements

Ту је, мало гледа-мало пише

Ту је, мало гледа-мало пише (4/9)

-60

Форумска репутација

  1. Pa jesam zaposlena i imam tri pomoćnice. Ništa nisam slagala, malo se mora mućnuti glavom. Ne lažem. Hvala ti što me pratiš u svakom niku i pamtiš šta sam pisala...
  2. Nema veselo, odlazi cirkus iz našeg malog grada....živeti je teško i narod puno strada, ali imamo nadu da se skine naše breme jer mi čekamo Hrista a ne novo vreme!!!!
  3. Ja ništa ne prodajem. Samo poklanjam, tako da od mene ne možeš dobiti hiljadu. Kad jednog dana budem zaposlena javiću ti se. Pogrešna adresa.
  4. Za Vas sam Enigma!!!! Nagadjajte i dalje, to Vam je u opisu posla. Svako dobro. Neka vas sve poseti blagodat svetog Stefana Dečanskog!
  5. Ništa nije gotovo kad sam ja u pitanju. Kad ja kažem da je gotovo onda je gotovo....a ja ću o tome biti obaveštena, nezavisno od Vas!
  6. Ok. Pišite mi u pp pa ćemo se dogovoriti.....da Vam platim da odem, pa da Vi njemu vratite novac a on je platio da ja ostanem....potpuno ludilo.... Koji to mozak može smisliti?
  7. Molim? Ako je to istina, neka čoveku odmah vrate novac i neka me banuju... A ja imam pametniji predlog...Vi izaberite pesmu koju želite da čujete u pozadini i ja ću Vam snimiti knjige sa tom pesmom u pozadini.. Uslov. Pesma da bude u skladu sa temom ili bar blizu...ne sad neki hard rock..i tako... Može?
×
×
  • Креирај ново...