Jump to content

Vladika Grigorije: Vučiću, ko si ti? Svako jutro ću pred ogledalom reći da se ne slažem s tobom

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 12 минута, Milan Nikolic рече

Нека дође само на овај форум да види обрнуту ситуацију, где је велики проблем подржати Вучића а да не будеш ,,каменован''.

Стварно не знам ко је каменовао било кога овде због подршке Вучићу. Пре ће бити да је обрнуто, најчешће она друга страна уме да буде безобразна и да вређа. 

Ако неко мисли да може на јавном форуму да изнесе свој став, а да нико други не сме да има став о његовом ставу, онда жалим случај...мало се зезнуо  ;) 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 314
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ја никоме нисам говорио да је бот, сендвичар и много тога што сте ви мени причали. Мислим, ако вам је тешко да признате макар то да сте такви, шта да вам кажем.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Milan Nikolic рече

Не знам о каквој различитости и слободи прича владика Григорије.

Znaš nego se praviš.

Нека дође само на овај форум да види обрнуту ситуацију, где је велики проблем подржати Вучића а да не будеш ,,каменован''.

Dokle god ljudi u Srbiji gube posao ako ne iskažu podršku Vućiću i njegovim banditima, a ti "kamenovanjem" nazivaš to što ti neko na forumu napiše da si bot, prirodno i normalno je da će te ljudi smatrati botom.

To nije nikakvo "kamenovanje"... niko ne vrši nikakvu represuju nad tobom, niti preti bilo kakvom represijom... za razliku od pomagača tvog omiljenog psihopate...

Пре свега и најмучније од свега је што на страни коју подржава Григорије, стоје такви људи и такве организације, укључујући и телевизију на којој је гостовао, за које може се рећи и врапци на грани знају да раде не против српских власти него против српске државе и српских интереса.

Gostovao na Pinku? Ne postoji niko ko radi protiv srpske države i srpskih interesa više nego tvoj omiljeni psihopata i njegovi pomagači...

Зато је гађење у толикој мери неподношљиво, да превазилази све мане актуелне власти.

Koje to mane ima aktuelna vlast? Ne stavljaju ti dovoljno parizera u sendvič?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Milan Nikolic рече

Каква је манипулација од стране Григорија не бих знао како прокоментарисати.

Pocepaj haljine. I bacaj prah u visinu. To su biblijski načini izražavanja besa zbog hule na nešto što je sveto.

porukom-dobrote-nahrani-gladnog.thumb.jpg.e6722ef9e536dc201ac006f5bb88acb0.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Милан Ракић рече

Rezultati izbora na KiM i 96 osto glasova za Vučića su imali poseban komentar Grigorija

- Nisam slep. Hvaliti se u 21. veku sa preko 90 odsto glasova je najblaže rečeno glupost i sramota.

Просто, не могу да верујем да овако говори Григорије. Значи у 21. веку Срби немају шта да очекују од јединства?

Оптуживати Србе са Космета на овакав начин као што чини Григорије је нешто веома срамотно.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Ово пред огледалом ми је мало аут. Ваљда човјек има паметнијих ствари ујутро, него да мантра да ли се слаже с овим или оним. 

То је као што су неки 90-их за све кривили Милошевића. А с друге стране не можеш бити добар с Додиком , а да ти не ваља његов јаран.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Milan Nikolic рече

Просто, не могу да верујем да овако говори Григорије. Значи у 21. веку Срби немају шта да очекују од јединства?

Оптуживати Србе са Космета на овакав начин као што чини Григорије је нешто веома срамотно.

To je odlican komentar koji ti ne razumijes. Njegov komentar izrazava nemogucnost ljudi da sagledaju stvari iz visd uglova, sto je za ljude sa KiM ocigledno jer su psiholoski zlostavljani Vucicevom i SNS ideologijom. A Vucic je i dalje zadojen ideologijom SRS-a.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, о.Небојша рече

Ово пред огледалом ми је мало аут. Ваљда човјек има паметнијих ствари ујутро, него да мантра да ли се слаже с овим или оним. 

То је као што су неки 90-их за све кривили Милошевића. А с друге стране не можеш бити добар с Додиком , а да ти не ваља његов јаран.

Nije aut vec je metafora, posto svaki dan kad otvoris novine imas Vuciceve izjave o svemu mogucem. Onda se pogledas...

Подели на овим сајтовима

Да ме манеш са том демагогијом, не требају ми новине и ТВ да би имао став, довољно је да погледам око себе, да попричам с људима.

С друге стране овде су шабачке новине и ТВ антивучићевске, што губи мјеру за основану критику.

Имам свој живот и мишљење, не требају ми политичари ни други идоли, да тим управљају, Да говорим људим : Јеси ли видио шта је овај или онај рекао...

Такође је без везе да није критикован Тадић док је био на власти. Све то је слично у Српској, људи се клели у СДС годинама, па прешли сви заједно у СНСД и сад они који су га највише пљували сад кажу Додо је цар:kupanje: А кад их питаш зашто су га некада грдили, направе те лудим, као да си нешто помијешао или измислио.

Подели на овим сајтовима

Ја се слажем са 99% посто онога што је синоћ у Утиску недеље речено. Једино имам проблем са интегритетом човјека који је то изнио.

Значи имате Григорија који прича против Вучућа (деспота који држи све под својом шапом), а истовремено је у БиХ годинама лобирао и данас лобира за Додика (деспота који у РС држи све под својом шапом).

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, Ronald рече

To je odlican komentar koji ti ne razumijes. Njegov komentar izrazava nemogucnost ljudi da sagledaju stvari iz visd uglova, sto je za ljude sa KiM ocigledno jer su psiholoski zlostavljani Vucicevom i SNS ideologijom. A Vucic je i dalje zadojen ideologijom SRS-a.

Можеш ли некада да направиш анализу овога што си рекао и да помислиш код кога то пије воду. Прво, чиниш Србе са Косова идиотима и празноглавима, а то је превелики грех. А друго, то што је Вучић начинио лапсус и комично кренуо да каже СРС уместо СНС није нешто лоше по себи нити говори о идеологији Вучића, него су реакције попут твојих показатељ много чега.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Milan Nikolic рече

Ја никоме нисам говорио да је бот, сендвичар и много тога што сте ви мени причали. Мислим, ако вам је тешко да признате макар то да сте такви, шта да вам кажем.

Znaš kako, već godinama nisam aktivan na forumu ali k'o i mnogi drugi bivši forumaši pratim povremeno šta se piše, uključujući i tvoju podršku Vučiću. Sećam se da si podržavao i Tomu 2012. i prvu SNS-SPS vladu koja je tad formirana. Ok, dosta ljudi je tada bilo kivno na demokrate zbog svega što se dešavalo od 2008., pa mogu i da razumem zašto bi se neki ljudi okrenuli SNS-u. Ne slažem se, ali mogu da razumem. 

Ono što ne razumem, a na to se odnosi moje pitanje, je: šta sa svim onim što se dešavalo i što se dešava u poslednjih 7 godina? Kako i u kojoj meri je to uticalo na tvoju perspektivu Vučića i SNS-a? Ma šta "okoreli" opozicionari mislili, postoji razlika između toga da Vučića podržavaš 2012. i danas. Mnogo stvari se izmenilo i štošta smo imali priliku da gledamo. Dakle, kako gledaš na, recimo, priču sa Krušikom, na izveštavanje Studija B, na doktorat Malog? Šta misliš o slobodi medija generalno? Šta misliš o ministarskom kadru SNS-a? O javnim politikama koje predlažu? O Kosovu? 

Bez namere da te provociram ili bilo šta slično, zaista me zanima kakvo je tvoje shvatanje. Pre svega zato što sebe ne smatram vatrenim i ostrašćenim opozicionarem (kakvih sigurno ima) i zato što zaista polazim od stava da se dve jednako razumne osobe mogu ne slagati oko mnogo čega. Ali mi stvarno ne ide u glavu kako neko poput tebe može da brani Vučića. Preciznije, ne ide mi u glavu kako i ti i ja možemo da baratamo sa (verovatno) istim činjenicama i (verovatno) istim ili sličnim sistemom vrednosti, a da pritom dolazimo do potpuno suprotnih zaključaka.  Već godinama se "poznajemo" preko foruma i svakome ko prati tvoje pisanje na razne teme je jasno da nisi ni glup ni neobrazovan. Pa eto, ako želiš, pomozi mi da zadovoljim radoznalost.  :D 

Domine, adiuva incredulitatem meam!

Подели на овим сајтовима

пре 38 минута, Tελώνης рече

Ја се слажем са 99% посто онога што је синоћ у Утиску недеље речено. Једино имам проблем са интегритетом човјека који је то изнио.

Значи имате Григорија који прича против Вучућа (деспота који држи све под својом шапом), а истовремено је у БиХ годинама лобирао и данас лобира за Додика (деспота који у РС држи све под својом шапом).

Sve zavisi ko kako gleda na Dodika: jednima je on "despot", dok je drugima cvrsta ruka koja brani nase ljude u toj vestackoj tvorevini "federadiji". Treba znati nositi se sa politicarima u okruzenju… ukljucujuci I trenutnu vlast u Srbiji. Najbolje znaju ljudi na samom terenu. 

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Sherlock H. рече

...

Preciznije, ne ide mi u glavu kako i ti i ja možemo da baratamo sa (verovatno) istim činjenicama i (verovatno) istim ili sličnim sistemom vrednosti, a da pritom dolazimo do potpuno suprotnih zaključaka.  Već godinama se "poznajemo" preko foruma i svakome ko prati tvoje pisanje na razne teme je jasno da nisi ni glup ni neobrazovan. Pa eto, ako želiš, pomozi mi da zadovoljim radoznalost.  :D 

Одлично питање, пустићу Милана да одговара, али имам и ја за тебе једно питање. Да ли је посао владике да се, у ситуацији када свако од нас доноси своје закључке, сврстава на једну страну?

Тачније, да ли он то сме уопште да ради? Он нити има епархију у Србији, нити је држављанин Србије (икада био), али сваког јутра у огледало саопштава своје неслагање са политиком једне странке у Србији?

Нека добије држављанство РС, копачке (мантију) о клин, па нека оснује партију у Србији и изласком на изборе провери пријемчивост својих идеја (за које смо остали ускраћени).

Ako mora da se gine, hbg, da ginemo, ali ja necu da ginem sa poklicem na usnama da je gg. Radovic "svetac koji hoda" zbog toga sto je propustio da radi ono sto mu je bila duznost. A nije mi ni deda, nijedna od moje dve pokojne babe nisu imale nista s njim.

P.S. Moj nalog na ovom forumu je banovan.

P.P.S. Ne druzim se sa fanariotima.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...