Jump to content

Vladika Grigorije: Vučiću, ko si ti? Svako jutro ću pred ogledalom reći da se ne slažem s tobom

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 1 минут, Рисбо рече

Nije samo pritisak unutar BiH vec i sa zapada. Recimo kad su trebali dobiti kredit i Federacija i RS zbog problema u RS odvoji li su RS od Federacije I samo je Federacija dobila kredit. Kad je drugim pritiskom problem bio u Federaciji zapadnjaci ne daju kredit RS jer kao sada treba dogovor svih I tako podmetanja na svako koraku.

Послато са SM-A530W користећи Pouke.org мобилну апликацију

Procitaj gore iznad tri teksta, ostavio sam ti, moram da idem.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 314
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 4 минута, Ronald рече

е Богу фала оде..

Подели на овим сајтовима

U svako tekstu naglasak na Dodikovoj krivici, ali se vidi da je katastrofalnu privatizaciju izvrsila sadasnja opozicija, a da su Dodikovci sto iz interesa sto iz nemogucnost ili neznanja nisu izvrsili reviziju ili su uradim nakaradno. Ali opet brojevi.Od deset najvecih Federacija 8 losih, RS 2 (1 Dodik). Od manjih verovatno 90% opozicija kad govorimo o RS. U okruzenju isto. Koliko je uspesnih ponistavanja privatizacija uporedna statistika za region? Mislim da ni tu Dodik ne bi bio najgori.

Подели на овим сајтовима

пре 23 минута, Рисбо рече

U svako tekstu naglasak na Dodikovoj krivici, ali se vidi da je katastrofalnu privatizaciju izvrsila sadasnja opozicija, a da su Dodikovci sto iz interesa sto iz nemogucnost ili neznanja nisu izvrsili reviziju ili su uradim nakaradno. Ali opet brojevi.Od deset najvecih Federacija 8 losih, RS 2 (1 Dodik). Od manjih verovatno 90% opozicija kad govorimo o RS. U okruzenju isto. Koliko je uspesnih ponistavanja privatizacija uporedna statistika za region? Mislim da ni tu Dodik ne bi bio najgori.

Risbo tri teksta o krahu Banjalucke privrede ukljucuju i nezakonite ili malverzacijske prodaje zemljista. Ali hajde sta sa Boskom bilo:

WWW.GERILA.INFO

Kada su se dijelili zalogaji tranzicijske ljubavi, za stolom nije...

Takodje nezakonita prodaja drzavnog kapitala u preduzecima:

WWW.GERILA.INFO

Vlasti Republike Srpske, putem Investiciono- razvojne banke...

Подели на овим сајтовима

Risbo tri teksta o krahu Banjalucke privrede ukljucuju i nezakonite ili malverzacijske prodaje zemljista. Ali hajde sta sa Boskom bilo:
spacer.png WWW.GERILA.INFO
Kada su se dijelili zalogaji tranzicijske ljubavi, za stolom nije... Takodje nezakonita prodaja drzavnog kapitala u preduzecima:
spacer.png WWW.GERILA.INFO
Vlasti Republike Srpske, putem Investiciono- razvojne banke...  
Sta je to posebno gore u odnosu na 1000de slucajeva od Hrvatske do Makedonije. Privatizaciju su forsirali zapadnjaci. Uzeli banke i najvrednije a domacoj bagri ostavili manje vredno. Ali je najveci problem Dodik ili kad Ruski kapital dodje. Svi u opoziciji govore jedno, a kad dodju na vlast druga prica. Meni je veci problem sto ni drzava Srbija ni RS ne vracaju cirilicu u masovnu upotrebu sto znaci da smo jos okupirani a onda ni od ekonomije nema nista.

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Рисбо рече

Sta je to posebno gore u odnosu na 1000de slucajeva od Hrvatske do Makedonije. Privatizaciju su forsirali zapadnjaci. Uzeli banke i najvrednije a domacoj bagri ostavili manje vredno. Ali je najveci problem Dodik ili kad Ruski kapital dodje. Svi u opoziciji govore jedno, a kad dodju na vlast druga prica. Meni je veci problem sto ni drzava Srbija ni RS ne vracaju cirilicu u masovnu upotrebu sto znaci da smo jos okupirani a onda ni od ekonomije nema nista.

Vise od 700 privatizacija u RS I nijedna nije bila 100%  transparentna, zatim prodaje zemljista, javni konkursi I tenderi itd. Ali ok, ne slazemo se I to je to.

Подели на овим сајтовима

пре 57 минута, Ronald рече

Vise od 700 privatizacija u RS I nijedna nije bila 100%  transparentna, zatim prodaje zemljista, javni konkursi I tenderi itd. Ali ok, ne slazemo se I to je to.

Zadnji moj komentar o ovome. 700 privatizacija koju je provela vecinom sadasnja opozicija, a ne Dodik. Svako dobro.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Рисбо рече

Zadnji moj komentar o ovome. 700 privatizacija koju je provela vecinom sadasnja opozicija, a ne Dodik. Svako dobro.

Nije moguce da je provela zadnja opozicija, za vrijeme Dodika je privatizovano dosta vise od polovine. Vecina od tih malih firmuca vise ni ne postoji. Ne znam kako mislis da su oni za par godina vise privatizobali nego on za 15. Svako dobro.

Подели на овим сајтовима

Четири(!) стране спама о Додику. Врло добро. 

Имам предлог за @Поуке.орг инфо (пошто већ не реагују на спамовање): да се  свака тема која има најмање 2 стране континуираног спама аутоматски затвара. Зато што нико више, очигледно, није заинтересован за њу, него за оно што је спам. А спам је нека друга тема. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Родољуб Лазић рече

Четири(!) стране спама о Додику. Врло добро. 

Имам предлог за @Поуке.орг инфо (пошто већ не реагују на спамовање): да се  свака тема која има најмање 2 стране континуираног спама аутоматски затвара. Зато што нико више, очигледно, није заинтересован за њу, него за оно што је спам. А спам је нека друга тема. 

Ako hoce mogu da pobrisu moju raspravu sa Risbom i prepucavanje sa Staljinovim unucetom.

Подели на овим сајтовима

U pravu je vladika, Srbija sa pogubnom velikosrpskom politikomSrbi svi i svuda Srbija do Tokija a realnosti Srbija ko Nokija. Nije mi drago, ne ide u dobrom smjeru i nije mi drago jer koliko god sustav bio zločinački vec 200 godina i pocivao na politici krvi i tla, narod za to nije kriv srpski narod napatio se kao i svaki zivi narod na ovome svijetu i ni jedan narod to nije zaslužio.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...