Sofija_ Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 1 минут, Volim_Sina_Bozjeg рече Carice. ? ...javice se Milan da potvrdi, jer Drasko rece da nema vojske Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 Управо сада, Sofija_ рече ...javice se Milan da potvrdi, jer Drasko rece da nema vojske objection pitao sam "koja vojska" nisam rekao da nema Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 3 минута, Драшко рече pozadinac pravi kako mislis? peder? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 @Милан Ракић А да промениш наслов, уместо " када призна" да буде "ако призна"? Ја мислим да чак ни Вучићу се неће дати да је призна. А Србија је неће признати. TSCHeTSCHen, Ćiriličar, Рапсоди and 2 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 1 минут, Sofija_ рече zavisi, ima dosta naroda koji je protiv Naravno ali svakim danom ih ima sve manje i manje. Ja još nisam prodao dedovinu i očevinu, nemam ništa osim vere a taj novac od prodaje bi mi dobro došao da izvedem ovo moje troje mališana na samostalni put. Eto koliko pridajem pažnju mojim prioritetima. Sofija_, Драшко, Istopljeni kamen and 2 осталих је реаговао/ла на ово 2 3 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Предраг М Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 Косово и Метохија су у саставу Р. Србије и тако ће остати... Milica Bajic, Србољуб+, Sofija_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 18 минута, Volim_Sina_Bozjeg рече Naravno ali svakim danom ih ima sve manje i manje. Ja još nisam prodao dedovinu i očevinu, nemam ništa osim vere a taj novac od prodaje bi mi dobro došao da izvedem ovo moje troje mališana na samostalni put. Eto koliko pridajem pažnju mojim prioritetima. ako imas veru, nema sta da brines, Bog ce ti pomoci da ih izvedes na pravi put, novac jeste neophodan, ali nije garancija da ce od njih napraviti ljude Драшко, Aleksandra_A, Србољуб+ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана, два Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 Сунце ће, даклем, изаћи а и заћи...а ми ћемо бити стављени пред свршен чин..јер је познато у Србаља да таласају тамо где ич потребе нема, а ондак се изненаде...кад се деси што се деси..и никад оно што замишљати хтеђаху(хотијаху)...тако рећи као моји ученици кад мене убеђују да је Филип Вишњић био баш онакав, на прилику, као са фотке у читанци, иако им црно на бело пише да су приложен лик и дело настали почетком двадесетог столетија... Ал важно је да се дозна, а онда форуми постану место за архивирање документарне грађе, па тако валда дођемо себи.....Нисам никад била песимиста, ал нисам ни сад Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ćiriličar Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 Управо сада, Sofija_ рече Управо сада, Volim_Sina_Bozjeg рече za podelu postoji i raspoloženje našeg naroda. zavisi, ima dosta naroda koji je protiv Бар 80% је против. Мислим да је НСПМ провео истраживање или чак још неко озбиљније, неко од властољубаца. Тема је постављена као да је то готова ствар - или признање, или подела. Неће бити ни признања ни поделе. Осим тога, ако то АВ и хтедне да спорведе неће моћи. КиМ је окупирана територија, и Србија је била под турском окупацијом и Милош је разне споразуме правио са Турцима...ваља преживети. Хипотеза - ако неко у име државе и стави параф - Црква може да анатемише потписнике и Сабор да саопштење да то није валидно. Народ не би никада хтео ни смео против Цркве јер и народ је Црква...ако сви пристану онда треба сви и да пропаднемо...нисмо га ни достојни. А то се неће десити. Србољуб+ and TSCHeTSCHen је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 Неће се десити јер неће Шиптари а неће ни Амери. Амери то гледају овако: Косово је наш ратни плен, што би га сад делили са Србима од којих смо га отели. Шиптари нешто слично. Тако да може Вучић да прича ову причу још 100 година просто неће се десити. Него треба радити на томе да се Косову што пре уведе визна либерализација. Milan Nikolic, Србољуб+ and Golub је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 @Жељко Добра ти је емисија била синоћ. Баба је реаговао/ла на ово 1 Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 @Milan Nikolic evo ga precednikov verni sluga mora da si ponosan sto ti je preCednik dobio orden Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Desiderius Erasmus Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 17 минута, Ćiriličar рече Хипотеза - ако неко у име државе и стави параф - Црква може да анатемише потписнике и Сабор да саопштење да то није валидно. Народ не би никада хтео ни смео против Цркве јер и народ је Црква...ако сви пристану онда треба сви и да пропаднемо...нисмо га ни достојни. А то се неће десити. Mislim da takva anatema ne bi igrala nikakvu ulogu u međunarodnim odnosima. Ako neko u ime države to potpiše, to je gotova stvar. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 6 минута, Sofija_ рече @Milan Nikolic evo ga precednikov verni sluga mora da si ponosan sto ti je preCednik dobio orden Наравно да сам поносан и желим свима спасење. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 10, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 10, 2019 пре 3 минута, Milan Nikolic рече Наравно да сам поносан и желим свима спасење. spasenje u Vucicu, ili... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука