Evgenik Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Једно је "поштовати" у смислу искулирати, а сасвим друго љубити стражњицу антихришћанској власти која уништава народни дух и етос. Кад смо већ код тога, јел' онда и патријарх Павле некакав "изгредник" био кад се противио истој тој антихришћанској власти (са Вучићем као министром) деведесетих година? Ronald, Протомајстор, александар живаљев and 11 осталих је реаговао/ла на ово 2 12 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 56 минута, Nikola Stojanovic рече Dobro ljudi, vlas, jeste pacerska, to svi vide i znaju. Ali sta je sa zapovescu ili mislju Bozijom, gde veli da trebamo postovati svaku vlast. Jel to ono kad je rekao Dajte Caru ordenje Božije? Ronald, obi-wan, Протомајстор and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 3 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Dobro lepotani, mirni ! Ne ripajte odma, samo sam pitanje postavio. Mnogo ste mi zestoki za moj ukus. geronymo, Августин, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Evgenik Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече Dobro lepotani, mirni ! Ne ripajte odma, samo sam pitanje postavio. Mnogo ste mi zestoki za moj ukus. И Христос и Апостоли су били "прежестоки" за укус тадашњих фарисеја, власти што локалних, што оних општих (Римских). Да не заборавимо да су хришћани тог времена итекако поштовали законе, а опет били бацани лавовима, што само говори да свака власт није од Бога. Кад смо већ код тога, шта мислиш да ли се то поштовање према властима односило и на Хитлера, и да ли су војници антифашистичке коалиције у 2. свј. рату такође "кршили заповијести"? "Tamo daleko", Justin Waters, obi-wan and 4 осталих је реаговао/ла на ово 2 5 Догодине на Косову! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 @Evgenik Dobro lepi, opasan si mislioc. Oces sad da me manes sa vucica i ekipu resto? Phoebe, Istopljeni kamen and StefanLugic је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срндаћ Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Пре сат времена, Evgenik рече Кад смо већ код тога, шта мислиш да ли се то поштовање према властима односило и на Хитлера, и да ли су војници антифашистичке коалиције у 2. свј. рату такође "кршили заповијести"? Па, није дуго требало да тема дође до остварења Годвиновог закона: Godwin's law - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Н И Н Е је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 @Evgenik U principu se salim dosta, mene sve ovo nista ne zanima. Izvini sto se macujes sa mojim gluipostima, ja sam ti bitanga obicna. Neozbiljna. geronymo, Августин, Istopljeni kamen and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Писмо народног посланка Драгана Весовића Синоду СПЦ BORBAZAVERU.INFO Чување вере православне Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Пре сат времена, Evgenik рече Светом Синоду: Верници Против Ордена Светог Саве Александру Вучићу - Peticije.online WWW.PETICIJE.ONLINE Светом Архијерејском Синоду Српске Православне Цркве Ваша Светости, Високопреосвећена и преосвећена господо архијереји: Ми... peticija potpisana "Tamo daleko", geronymo, Istopljeni kamen and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 1 сат, Evgenik рече Да ли је нормално да се највиши црквени орден додијели човјеку који држи бесједе о томе да је Косовски завјет "обичан бесмислени мит"? Па то је недавно за Дојче веле рекао и епископ Григорије, па је и даље епископ. Ђорђе Р, Палермо, Србољуб+ and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Istopljeni kamen Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 3 минута, Sofija_ рече peticija potpisana I ja sam. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 пре 3 минута, Istopljeni kamen рече I ja sam. koji si broj? da ti vidim ime Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 А чиме је тачно заслужио Орден Светог Саве? Тиме што је суспендовао све институције ове државе и нелегално држи власт у земљи? Тиме што се хвалио како је за време бомбардовања, док су људи гинули и остајали без делова тела бранећи Косово, он играо карте са Шешељем у марке "чувајући" зграду Владе? Тиме што се грађанима ове земље обраћа као деци у обданишту која у свему зависе од њега, а они незахвални па се још ту нешто буне? Тиме што је изазвао највећи талас емиграције у новијој историји? Ово је тешка беда и срамота. И дно дна. florenntina, Paradoksologija, Протомајстор and 13 осталих је реаговао/ла на ово 2 14 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 A pravi razlog je sto je vlada dala neke milione SPC? Ako je to, trebali su dati Ani Brnabic. Evgenik је реаговао/ла на ово 1 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Октобар 6, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 6, 2019 Dobro ljudi, zalabite malo, Milanu ce bisti neprijatno. On covek veruje u vlast. Ako bi bio ljubazan pa da ih pohvali malo, ne mogu vise ove negativnosti da citam. Razbole se. Istopljeni kamen and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука