Jump to content

Вучићу Орден Светог Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

Једно је "поштовати" у смислу искулирати, а сасвим друго љубити стражњицу антихришћанској власти која уништава народни дух и етос.

Кад смо већ код тога, јел' онда и патријарх Павле некакав "изгредник" био кад се противио истој тој антихришћанској власти (са Вучићем као министром) деведесетих година?

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 429
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 56 минута, Nikola Stojanovic рече

Dobro ljudi, vlas, jeste pacerska, to svi vide i znaju. Ali sta je sa zapovescu ili mislju Bozijom, gde veli da trebamo postovati svaku vlast. 

Jel to ono kad je rekao Dajte Caru ordenje Božije?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Dobro lepotani, mirni ! Ne ripajte odma, samo sam pitanje postavio. Mnogo ste mi zestoki za moj ukus. :D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече

Dobro lepotani, mirni ! Ne ripajte odma, samo sam pitanje postavio. Mnogo ste mi zestoki za moj ukus. :D:D

И Христос и Апостоли су били "прежестоки" за укус тадашњих фарисеја, власти што локалних, што оних општих (Римских).
Да не заборавимо да су хришћани тог времена итекако поштовали законе, а опет били бацани лавовима,
што само говори да свака власт није од Бога.

Кад смо већ код тога, шта мислиш да ли се то поштовање према властима односило и на Хитлера,
и да ли су војници антифашистичке коалиције у 2. свј. рату такође "кршили заповијести"?

Догодине на Косову!

Подели на овим сајтовима

@Evgenik Dobro lepi, opasan si mislioc. Oces sad da me manes sa vucica i ekipu resto? :D:D:D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Evgenik рече

Кад смо већ код тога, шта мислиш да ли се то поштовање према властима односило и на Хитлера,
и да ли су војници антифашистичке коалиције у 2. свј. рату такође "кршили заповијести"?

Па, није дуго требало да тема дође до остварења Годвиновог закона:

1200px-Mike_Godwin_photographed_by_Voice
EN.WIKIPEDIA.ORG

Подели на овим сајтовима

@Evgenik U principu se salim dosta, mene sve ovo nista ne zanima. Izvini sto se macujes sa mojim gluipostima, ja sam ti bitanga obicna. Neozbiljna. :D:D

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Evgenik рече
petition4.jpg
WWW.PETICIJE.ONLINE

Светом Архијерејском Синоду Српске Православне Цркве   Ваша Светости, Високопреосвећена и преосвећена господо архијереји:   Ми...

peticija potpisana :dobro:

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, Evgenik рече

Да ли је нормално да се највиши црквени орден додијели човјеку који држи бесједе о томе да је Косовски завјет "обичан бесмислени мит"?

Па то је недавно за Дојче веле рекао и епископ Григорије, па је и даље епископ.

Подели на овим сајтовима

А чиме је тачно заслужио Орден Светог Саве? Тиме што је суспендовао све институције ове државе и нелегално држи власт у земљи? Тиме што се хвалио како је за време бомбардовања, док су људи гинули и остајали без делова тела бранећи Косово, он играо карте са Шешељем у марке "чувајући" зграду Владе? Тиме што се грађанима ове земље обраћа као деци у обданишту која у свему зависе од њега, а они незахвални па се још ту нешто буне? Тиме што је изазвао највећи талас емиграције у новијој историји?

Ово је тешка беда и срамота. И дно дна.

Подели на овим сајтовима

Dobro ljudi, zalabite malo, Milanu ce bisti neprijatno. On covek veruje u vlast. Ako bi bio ljubazan pa da ih pohvali malo, ne mogu vise ove negativnosti da citam. Razbole se. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...