Jump to content

Вучићу Орден Светог Саве

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 48 минута, florenntina рече

Pa kako da procenim? Administrator kaze da nije, ovi kazu da jeste i to ispade sada da pisu i druge novine, ne samo ove sto sam navela. 

Evo Patrijarha živog i zdravog u Centru Sava na svečanoj akademiji povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

Подели на овим сајтовима

• Одговори 429
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Пре сат времена, Милан Ракић рече

Evo Patrijarha živog i zdravog u Centru Sava na svečanoj akademiji povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu

Slava Bogu!

Подели на овим сајтовима

пре 20 часа, dilic рече

То одликовање се провукло поред низа афера у Црној годи и Србији.

Којих конкретно афера?

Ми живимо у земљи сталних афера. Само је питање која избије у новине и о којој се пише а о којој не. А мислим да се тиме диригује. Као што се и диригује фрком око Вучићевог ордена.

Подели на овим сајтовима

Мени смета што се због политике заборавља да смо браћа и сестре и да је Патријарх Патријарх и да је народ народ и да је поп поп а Бог Бог.

Да је мање политике, боље би било.

Подели на овим сајтовима

Вероватно мисле да ће га овај орден одвратити од признавања "Косова" али бојим се да ће једино одвратити њих од бацања анатеме на њега кад се признање деси.

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

Понуда разграничења је потез који у круговима моћника изазива највише смеха. Зато цене Вучића.

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Zaista ne vidim razlog zašto Vučić ne bo dobio orden kad ga je dobio i Nenad Popović.(a i svako ko je dovoljno novca ubacio na račun crkve).

пре 31 минута, HOA+ рече

(dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има.

Подели на овим сајтовима

Pozdrav svim clanovima. Tek sam se registrovao, inace godinama pratim sajt i forum. 

Sto se tice ordenja, malo ko od onih koji su ga dobili ga je i zasluzio. Zasto se to ordenje stvarno daje -  znaju samo oni koji ga i dodjeljuju. Ne treba osudjivati patrijarha. Nije lako biti u patrijarsijskoj kozi. Uostalom nije AV dobio samo orden 

WWW.GLASSRPSKE.COM

Мостар - Његово преосвештенство епископ захумско-херцеговачки и...

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Bonsenjo рече

Pozdrav svim clanovima. Tek sam se registrovao, inace godinama pratim sajt i forum. 

Sto se tice ordenja, malo ko od onih koji su ga dobili ga je i zasluzio. Zasto se to ordenje stvarno daje -  znaju samo oni koji ga i dodjeljuju. Ne treba osudjivati patrijarha. Nije lako biti u patrijarsijskoj kozi. Uostalom nije AV dobio samo orden 

WWW.GLASSRPSKE.COM

Мостар - Његово преосвештенство епископ захумско-херцеговачки и...

Benvenuto Bonsegno

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...