Милан Ракић Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 пре 48 минута, florenntina рече Pa kako da procenim? Administrator kaze da nije, ovi kazu da jeste i to ispade sada da pisu i druge novine, ne samo ove sto sam navela. Evo Patrijarha živog i zdravog u Centru Sava na svečanoj akademiji povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu Биљана, два, Golub, o. Miroljub and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
florenntina Написано Октобар 19, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 19, 2019 Пре сат времена, Милан Ракић рече Evo Patrijarha živog i zdravog u Centru Sava na svečanoj akademiji povodom Dana oslobođenja Beograda u Drugom svetskom ratu Slava Bogu! Србољуб+ and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 2 https://freestateproject.org/about/101-reasons-move-new-hampshire Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 20, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2019 пре 20 часа, dilic рече То одликовање се провукло поред низа афера у Црној годи и Србији. Којих конкретно афера? Ми живимо у земљи сталних афера. Само је питање која избије у новине и о којој се пише а о којој не. А мислим да се тиме диригује. Као што се и диригује фрком око Вучићевог ордена. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Октобар 20, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 20, 2019 Мени смета што се због политике заборавља да смо браћа и сестре и да је Патријарх Патријарх и да је народ народ и да је поп поп а Бог Бог. Да је мање политике, боље би било. Предраг М and Србољуб+ је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Н И Н Е Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 Вероватно мисле да ће га овај орден одвратити од признавања "Косова" али бојим се да ће једино одвратити њих од бацања анатеме на њега кад се признање деси. Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити; Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milan Nikolic Написано Октобар 27, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 Понуда разграничења је потез који у круговима моћника изазива највише смеха. Зато цене Вучића. Наука верујућих каже: Апсолутан је само Бог Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VaSa110 Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 Zaista ne vidim razlog zašto Vučić ne bo dobio orden kad ga je dobio i Nenad Popović.(a i svako ko je dovoljno novca ubacio na račun crkve). пре 31 минута, HOA+ рече (dodeljivanje ordenja): Тиме свака Црква сваком верном народу указује на систем хришћанских вредности и врлина које хришћанин треба да има. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 Pozdrav svim clanovima. Tek sam se registrovao, inace godinama pratim sajt i forum. Sto se tice ordenja, malo ko od onih koji su ga dobili ga je i zasluzio. Zasto se to ordenje stvarno daje - znaju samo oni koji ga i dodjeljuju. Ne treba osudjivati patrijarha. Nije lako biti u patrijarsijskoj kozi. Uostalom nije AV dobio samo orden Владика Димитрије даровао Додика и Вучића специјалним златницима - Glas Srpske WWW.GLASSRPSKE.COM Мостар - Његово преосвештенство епископ захумско-херцеговачки и... Благовесник and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 пре 1 минут, Bonsenjo рече Pozdrav svim clanovima. Tek sam se registrovao, inace godinama pratim sajt i forum. Sto se tice ordenja, malo ko od onih koji su ga dobili ga je i zasluzio. Zasto se to ordenje stvarno daje - znaju samo oni koji ga i dodjeljuju. Ne treba osudjivati patrijarha. Nije lako biti u patrijarsijskoj kozi. Uostalom nije AV dobio samo orden Владика Димитрије даровао Додика и Вучића специјалним златницима - Glas Srpske WWW.GLASSRPSKE.COM Мостар - Његово преосвештенство епископ захумско-херцеговачки и... Benvenuto Bonsegno "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bonsenjo Написано Октобар 27, 2019 Пријави Подели Написано Октобар 27, 2019 @Драшко grazie mille Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука