Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

и не ретко да се шири мржња

Bilo bi dobro da ovako teske reci potkrepis nekim ociglednim cinjenicama.

Jer, jedno je kad se neko prosto raspravlja na neku temu, a mrznja je nesto sasvim jedanaesto...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Inace, ostaje mi neshvatljivo kako ne razumete jednu jako prostu stvar: ovo nije forum zatvorenog tipa, `de cemo mi pravoslavni da golicamo jedni drugima sluh pricama o poboznosti, ovo je (kako ja razumem) mesto susreta sa svima - sa pravoslavnima i manje pravoslavnima, sa nepravoslavnima i ateistima, dakle sa ljudima Bozijim uopste.

Zar ne znate da ovde imamo ljude koji su se nakon dolaska na ovaj forum krstili?

Istina je da su teme o politici uvek medju najgorima, jer je i sama politika danas takva. Ali hoce li bezanje od toga da nam donese neku korist? Ko ne moze i ne zeli da ucestvuje na takvim temama slobodan je da otvara niz drugih, i da na njima pita i prica sta god mu volja. To sto trenutno dominiraju teme iz politike ocigledno znaci da je svet na raznim vrstama prekretnica, i ljudi se prirodno interesuju gde je njihovo mesto u svemu tome.

Dakle, ne kalupite druge prema sebi, budite otvoreni da ukapirate da ima i mnogo drugacijih pravoslavaca nego sto ih vi zamisljate.

I medju samim svetima bilo je vrlo razlicitih karaktera, pa sto ne bi bilo i medju nama...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Dakle, ne kalupite druge prema sebi, budite otvoreni da ukapirate da ima i mnogo drugacijih pravoslavaca nego sto ih vi zamisljate.

Мени је ово довољно.   amin-nas

Нисам успевао да искристалишем ову мисао па сам се зато и двоумио. Хвала ти @@obi-wan! 8086.gif

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

Inace, ostaje mi neshvatljivo kako ne razumete jednu jako prostu stvar: ovo nije forum zatvorenog tipa, `de cemo mi pravoslavni da golicamo jedni drugima sluh pricama o poboznosti, ovo je (kako ja razumem) mesto susreta sa svima - sa pravoslavnima i manje pravoslavnima, sa nepravoslavnima i ateistima, dakle sa ljudima Bozijim uopste.

Zar ne znate da ovde imamo ljude koji su se nakon dolaska na ovaj forum krstili?

Istina je da su teme o politici uvek medju najgorima, jer je i sama politika danas takva. Ali hoce li bezanje od toga da nam donese neku korist? Ko ne moze i ne zeli da ucestvuje na takvim temama slobodan je da otvara niz drugih, i da na njima pita i prica sta god mu volja. To sto trenutno dominiraju teme iz politike ocigledno znaci da je svet na raznim vrstama prekretnica, i ljudi se prirodno interesuju gde je njihovo mesto u svemu tome.

I medju samim svetima bilo je vrlo razlicitih karaktera, pa sto ne bi bilo i medju nama...

Као и увек, или у већини ствари, слажем се са тобом. Биће да је носталгија... Остарило се... Нека се млађи кале, тако је и ред... Ту сам, у бекграунду...

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

Ссећам се упадљивог коментара са фејса онда кад смо се такмичили као сајт:

"не волим православље али волим Поуке"

Вероватно га је запањила чињеница што пишемо о свему и свачему, оволика разноликост у карактерима.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Možete li da popravite Tapatalk? Ne može da se pošalje post, avatari su izmešani...

https://www.youtube.com/watch?v=dT6JqtSzYSk

Подели на овим сајтовима

Možete li da popravite Tapatalk? Ne može da se pošalje post, avatari su izmešani...

Sredjeno... grin.gif

Подели на овим сајтовима

Kontam za politiku, možeš li samo da mi objasniš šta je tačno poenta ovakvih tema: Link

Подели на овим сајтовима

Kontam za politiku, možeš li samo da mi objasniš šta je tačno poenta ovakvih tema: Link

da se opustiš kad te smori politika lol

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Заиста ми се свиђа ова последња измена на профилу и на другим садржајима где могу да слушам духовну музику . Свака част  :good2:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...