Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

najvaznije je isterivati svoj ego i praviti iluziju o svojoj velicini, sposobnosti i nedodirljivosti

:(

Slažem se sa tobom ,ali

Mislim da ovaj forum može lepo da nam kaže kakvo nam je smirenje.

To što neko isteruje svoj ego to govori o njemu, a kako mi to doživljavamo to govori o nama B)

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Иване , пошто нас форумаша има скоро 15 000 и нормално је да нас има разних .

Слажем се са тобом да има такви људи као што си написао , али и ма и другачији и није добро ако су те неколико људи разочарало и на остале да гледаш на исти начин и генерално да посматраш и да кажеш сви .

Да си рекао појединци или мања група , то је у реду  , овако када кажеш сви , то је сасвим другачије.

И ја имам овде особе које игноришем , али са друге стране има велики број људи са којим мије пријатно да ћаскам са њима .Што се тиче мене , ја се пријатно осећам овде , многе ствари сам научио , упознао добре људе , читам књиге које су постављене и ја сам на свему томе захвалан форуму и администрацији која се која ради на свему томе.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

Синоћ је неко од уредника  „уклонио“ једну тему од @dmsrbija, не знам разлог, а данас опет  „закључали“ сте једну његову тему са образложењем да Нема потребе за овим! Тема закључана до званичног саопштења Владе Републике Србије и Владе РФ.

По чему то треба чекати званично саопштење Владе Републике Србије и Владе РФ да би се отворила тема која у уводном посту има линкове који воде званичним медијима, а који су писали на тему 28. септембра 2014.?

Не видим заиста разлог за овај ваш  "нервозан" поступак! Онда треба чекати  саопштење Владе Републике Србије за све теме!

Смешна работа!

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић

Немам намеру да те вређам, поштујем то што си 20 година био летач, и све теме о ваздохопловству на форуму, твој труд, свака част, али затварањем теме https://www.pouke.org...на-парада-пути/ мислим да си још једном искористио прилику да ставиш себе у први план и то опомињући члана @dmsrbija да води рачуна шта и како пише на тему , да не шири дезинформације, да не тврди...Мислим да, када је написао да је било “тужно видети прелет МИГ-29, са половином неисправних уређаја” да није тврдио да пилоти седају у неисправне авионе, него, мислим да је хтео рећи „тужно изгледа“ , дакле, „офуцани војни авиони“, подразумева да на интернету пише да „Србија купује нове борбене авионе и ПВО“, па што би куповала нове ако не би имали офуцане који су купљени још у време СССР-а, па самим тим споља изгледају као да их је Cartoon цртао...Такође читам наш сајт Војске Србије, све је сјајно, ти знаш да ја такође не волим да се вређа наша војска и полиција, па, или си превише осетљив...Уживај у твојој машти! Праштај, и праштајте што сам злоупотребила ову тему.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

@ Ivan  nisu svi ljudi isti a kako preko interneta izostaju sve one suptilne komponente nevrbalne komunikacije onda se cesto stice pogresan utisak o sagovorniku . Ima uticaja i kultura i nacin komunikacije n koji je sagovornik navikao , recimo ako Milosalvljevicu kazem " jes' to ti ili se neko us*ao " on ce to da shvati kao pozdrav jer nije neuobicajeno da se u nasem kraju ljudi tako pozdravljaju a ako bi tako nesto rekao nekom iz vojvodine doslo bi do tuce , jednostavno ,internet komunikacija nije najsrecnije resenje za razgovor ali to nam je sto nam. I pre nego druge optuzis za isterivaje ega moras prvo sebe da pogledas, retki su Srbi koji nemaju taj problem , takva nam je kultura , tako smo vaspitani na kraju tako smo i bioloski programirani , treba pre svega uloziti napor da se sagovornik shvati , jer jad znas motive i uzroke tesko mozes da imas neko negativno osecanje prema bilo kome , mozda jedino sazaljenje . A sto se mog misljenja o forumu tice , mislim da Milosavljevica treba staviti za admina i da bi on taj posao jako lepo radio.

Подели на овим сајтовима

@Tanja

Ne znam sta uopste tebi/vama nije jasno. Ima xyz tema na forumu gde se pise izmedju ostalog i o avijaciji. Ova je trebala da bude o samom dogadjaju koji sledi, a pretvorila se posle dve poruke u bezvezno pljuvanje po ... ne znam ni ja kome ... avionima?

Da je taj MiG sa pola neispravnih uredjaja, ne bi ni leteo. Ovako, kakav god da je, osposobljen je za let, pa makar da je i sam.

A osim 3+1 MiG 29, mi imamo dosta aviona supergaleb i orao (negde 2+2 pune eskadrile otprilike), sto znaci da itekako imamo avijaciju, iako nekompletnu i sa ogranicenim sredstvima za odrzavanje i rad.

A to znaci, ako `ocete da pricamo o avijaciji i stanju u kome se nalazi, ili otvorite jednu adekvatnu temu, ili predjite na jednu od onih na kojima vec pisemo, pa da tamo lepo pricamo. I genius je lepo rekao na ovoj sklonjenoj temi - kad bude para, bice i aviona.

@Zeljko

Kapiram sta tebe izmedju ostalog iritira, ali ti tvrdim da si to sad napisao na skroz pogresnu adresu.

Ovde smo svi mnogo razni, i razno mislimo na razne nacine, ali nema ljudi koji su "brozovi", ili slicni tome.

Evo ti kazem, kao i Tanji, ako zelite da pricamo o stanju vojske/avijacije, otvorite temu, pa da se prica.

Ali ljuCki i stalozeno, nema nikakve potrebe da se skace bilo kome u oci.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Милан Ракић

Немам намеру да те вређам, поштујем то што си 20 година био летач, и све теме о ваздохопловству на форуму, твој труд, свака част, али затварањем теме https://www.pouke.org/forum/topic/36024-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D1%9A%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%92%D0%B5%D1%9A%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8/ мислим да си још једном искористио прилику да ставиш себе у први план и то опомињући члана @dmsrbija да води рачуна шта и како пише на тему , да не шири дезинформације, да не тврди...Мислим да није тврдио када је написао да је било тужно видети прелет МИГ-29, са половином неисправних уређаја "да пилоти седају у неисправне авионе", него мислим да је мислио „тужно изгледа“ , дакле „офуцани војни авиони“, подразумева да се пише да „Србија купује нове борбене авионе и ПВО“, па што би куповала нове ако не би имали офуцане који су купљени још у време СССР-а, па самим тим споља изгледају као да их је Cartoon цртао...И ја читам наш сајт Војске Србије, све је сјајно, ти знаш да ја такође не волим да се вређа наша војска и полиција, па, или си превише осетљив...Уживај у твојој машти! Праштај, и праштајте што сам злоупотребила ову тему.

Нити желим, а нити могу променити твој утисак да сам себе савио у први план... Ако дозволиш, ставио сам струку... Све што сам имао да кажем Дејану Марковићу (dmsrbija) рекао сам у оном одговору на првој страни...

https://www.pouke.org/forum/topic/36024-%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%88%D1%9A%D0%B8%D1%86%D0%B0-%D0%BE%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%B1%D0%BE%D1%92%D0%B5%D1%9A%D0%B0-%D0%B2%D0%B5%D0%BB%D0%B8%D0%BA%D0%B0-%D0%B2%D0%BE%D1%98%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0-%D0%BF%D1%83%D1%82%D0%B8/#entry1175983

Значи, ако човек прича о тужним аеромитинзима са авионима за запрашивање комараца, ја сам само питао где и кад... Ако је мислио на неки аеромитинг локалног аеро-клуба-могуће... На војним аеромитинзима 2012, 2009, 1998, 1997 и раније да не говорим... Али вероватно није на то мислио... Па чак и ако је тако, то је наш авион, другог за сада немамо...

Што се тиче другог става његовог, тј. коментара на МиГ-29, бојим се и да ту ниси у праву у апологији Дејана, јер и ти атрибути које си ти употребила уз Дејанове, просто не одговрајау истини. Дејан је рекао да је "летелица тужни и некако једва прелетела" промоцију 135. класе ВА, "вероватно са половином неиспаравних уређаја". Ти си на то додала да их је неки стрип цртач-цртао, ако сам добро укапирао... Дакле, оно МиГ-29 што нам је остало након НАТО агресије је ремонтовано и у врло добром су стању. И споља заиста не изгледају као да их је "картун" цртао, нити да су "офуцани"...

Ево га један такав... "Офуцани"...

batajnica2012_17_mig29.jpg

И остале три 29-ке су такве... Јесте можда некоме смешно 3-4 ловачка авиона... И оно остало што има, али су наши, а војска није ни најмање крива за то... Питајте политичаре... Као што није крива ни што ова 4 авиона нису летела ономад због акумулатора, прошле године због пиропатрона за избацива седишта, претпрошле због гума главног стајног трапа... Али није кривац за то војска, него онај који војсци даје новац за набавку тих делова... Дакле политичари...

Што се тиче заставе, ево и заставе, да не останем недоречен...

Airshow-Batajnica-2012-aeromiting-1.jpg

Уосталом, ниси морала ти да "браниш" Дејана, он је након мог одговора учествовао на теми, али се није удостојио да се осврне на оно што сам му рекао. Његово право наравно, али ето, све објасних теби, место њему...

Што се тиче теме која му је обрисана, вероватно се радило о теми на име тзв. геј параде, а такве теме је јуче уредништво донело одлуку да се закључају и да се нове позатварају, јер је тзв. парада поноса прошла и више нема потребе да се о томе прича...

А што се тиче затварања ове теме о војној паради и доласку Владимира Владимировича за 20. октобар, тему сам закључао из истих разлога, због које би и ти вероватно закључала на неком другом форуму да си уредник... Због спама... Дакле, тема је почела како је почела, већ смо апсолвирали и све нејасноће и критике наше војске, које замисли долазе од људи који је никада нису служили (не мислим на тебе и Дејана, нити ја браним критикрр-браним адресу. Критикујте политичаре који су војску довели у стање у каквом је, а не војнике који поштено раде свој посао)... Дакле, све те нејасноће око авиона за запрашивање комараца и сл. "решене" су већ на првој страни, игнорантским ставом дотадашњих критичара према теми... Онда су се окренули спамовању... И ето, питам ја тебе сад, какве везе има са доласком Председника РФ у Београд, улазак тенкова у Праг и то да је Путин био припшадник КГБ... Е пошто је тема кренула у том смеру, ја сам је закључао. А кад дође на ред, када се буду званично знало ко шта и како и када, не браним пишите, само браним, као и увек до сада да се пљује по војсци... Ето толико од мене...

И да се осврнем на ову Билбијуну опаску упућену теби... Ово за "Брозовог официра"... Довољно је погледати у крштеницу и видети ко колико има година, тј. колико ја, а колико Билбија, па онда причати о Брозу... Нећу ништа више рећи... 

Подели на овим сајтовима

Било би добро када би се за обраћање одређеним особама користило тренутно форумско име, а не право име члана.

Конкретно сада пост од оби-вана, где се обраћа Жељку. Прво сам чепрко да њађем Жељков пост на који се одговор односи, па сам онда помислио да се обраћа Црвеном Барону али је погрешио име, да би тек из треће среће сконтао да се Ц. Барон зове Жељко  7896634  :)

Подели на овим сајтовима

А што се тиче затварања ове теме о војној паради и доласку Владимира Владимировича за 20. октобар, тему сам закључао из истих разлога, због које би и ти вероватно закључала на неком другом форуму да си уредник... Због спама... Дакле, тема је почела како је почела, већ смо апсолвирали и све нејасноће и критике наше војске, које замисли долазе од људи који је никада нису служили (не мислим на тебе и Дејана, нити ја браним критикрр-браним адресу. Критикујте политичаре који су војску довели у стање у каквом је, а не војнике који поштено раде свој посао)

Ne kažem Milane da si meni rekao,da je bilo spama na temu vojne parade,ali sam se malo našao prozvan jer nisam do kraja razjasnio moj post koji govori o tome da će Vučić reći kako je Putin i njegov lični prijatelj,kao što inače Vučić ume da kaže. Da sam u skladu teme govori moja misao,a ona je da Vučić iskoristi svaku priliku kao svoju ličnu promociju,pa me ne bi čudilo da Vučić iskoristi to i kaže kako smo sa Vladimirom razgovarali o obnovi nešeg vazduhoplovstva,gde daje svoj lični lažni pečat i baca prašinu u oči pre svega vama letačima. 

Evo u prilog moj brate tome je i ovaj deo tvog citata koji je potpuno u mojoj misli izrečenoj na mom odgovoru.

Živ mi bio brate i znaj da ja tebe cenim i verujem da smo obojica u rajskom čekanju. Budi u Hristu brate i praštaj. 

P:S koliko sma razuemo Tanju i ona tako nešto misli.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Нисам на тебе мислио Марко наравно, него на Зајрона и Дејана, који су попут мале деце (тако сам ја то видео), почели да се прегањају о Путину и Русима... О уласку Совјета у Праг и о Путину КГБ-овцу... Какве то везе има са 20. октобром? Зато је тема закључана. А да ће Премијер искористити све за личну промоцију не сумњам... Као што и верујем да ћемо се срести и тамо негде (за тебе сам сигуран, а ја ћу се потрудити) са Тањом наравно и свим осталима...

Подели на овим сајтовима

Нисам на тебе мислио Марко наравно, него на Зајрона и Дејана, који су попут мале деце (тако сам ја то видео), почели да се прегањају о Путину и Русима... О уласку Совјета у Праг и о Путину КГБ-овцу... Какве то везе има са 20. октобром? Зато је тема закључана. А да ће Премијер искористити све за личну промоцију не сумњам... Као што и верујем да ћемо се срести и тамо негде (за тебе сам сигуран, а ја ћу се потрудити) са Тањом наравно и свим осталима...

Pa ako ćeš se potruditi onda ćemo Boga moliti da nas ne uzme bez tebe. :)

Hvala na odgovoru i detaljnom obrazloženju,ipak smo mi svi ovde porodica i na tome bi forum trebalo da insistira,a ne na vrhunskoj nedodirljivoj pameti,koju zaborave da je Bog daje kome hoće i kad hoće.

Volim ovaj forum.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

али се није удостојио да се осврне на оно што сам му рекао. Његово право наравно, али ето, све објасних теби, место њему...

Опрости, сад видех све ове поруке.

1. Војно ваздухопловство није криво за стање своје технике, нигде то нисам рекао, нити то мислим. 

Критикујте политичаре који су војску довели у стање у каквом је, а не војнике који поштено раде свој посао)..

Па зато је и отворена тема где ће се између осталог говорити и о војној паради (тј. шта имамо да покажемо). 

какве везе има са доласком Председника РФ у Београд, улазак тенкова у Праг и то да је Путин био припшадник КГБ... Е пошто је тема кренула у том смеру, ја сам је закључао.

Што се теме тиче, нико није упозорио на спамовање, одмах је закључана. Мислим да не треба чекати званично саопштење, прославе и параде ће бити свакако, обриши Зајронове спамове, можеш и све моје поруке, па је отвори. 

"Ембрион је од самог зачећа личност и целовито људско биће" - Свети Григорије Ниски

"Ембрион до четрдесетог дана не поседује потпун људски облик, али зато од тренутка зачећа поседује умну и разумну душу" - Свети Максим Исповедник

http://www.serbian-iconography.com/                       www.youtube.com/watch?v=sJRslkLQRyU

Подели на овим сајтовима

Има сад тема на форуму "МАНАСТИР ЗИЦА" наравно на латиници написано...аљкавост око правописа боде очи...

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...