Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Primecujem da danas na mnogim temama svi nesto vode zustre dijaloge, da ne kazem svadjaju se. Sta vam je ljudi?

Ne znam za druge, kod mene je prosto doslo do prezasicenja odredjenim vrstama komentara, a koje se opet stalno ponavljaju, i koje su mi postale krajnje opore za citanje. Nista drugo...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Vatikan umeš'o prste. Lukavi latini :)))  :bleh:  

Дабоме , све је Ватикан , ти латини су баш неваљали . :)))  :)))

Опуштено људи  :pivo:  :navijanje:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Данас?  :))

Ево да пробам да дешифрујем. Моја опсерваторија је тијеком само послиједњег тједна, а и у дуљем периоду отрага, дошла до слиједећих знанствених закључака.

Имаш поделу на вернике и "безбожнике", затим међу верницима на екуменисте и анти екуменисте, међу безбожницима на атеисте и антитеисте, а све то зачињено идеологијама: грубо подељено на либерале и националисте (условно конзервативце), и увек присутно политичко сврставање на оне за Исток и оне за Запад....и тако...

A nas sto su nam istok i zpad ista stvar :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Spremaju se ljudi za pocetak posta...

Баш су вредни .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

Sad znam otkud mi visak kilograma! Moj avatar jede slatkise stalnoooo....da nadjem neki koji trci i radi gimnastiku 

Подели на овим сајтовима

Имаш поделу на вернике и "безбожнике", затим међу верницима на екуменисте и антиекуменисте, међу безбожницима на атеисте и антитеисте, а све то зачињено идеологијама: грубо подељено на либерале и националисте (условно конзервативце), и увек присутно политичко сврставање на оне за Исток и оне за Запад....и тако...

Zaboravio si nas - trolice i trolcine (nekad sam skroz ozbiljna, al', u principu...).  :)))

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

E, ali ozbiljno o forumu...od trenutka kada sam se ja uclanila, sto nije tako davno, do danas, forum je promenio tri agregatna stanja. 

Prvo je bilo mnogo vise tema vezanih za veru i mnogo vise svestenih lica na forumu. Onda su u jednom trenutku bile turbulencije i sve je postalo ustirkano i svi su imali puno ime i prezime umesto nika.

Onda se malo opustilo i billo je bas lepo i veselo. I stigose nam udavaci i udavace i tako. I onda opet turbulencije, zli fotograf i tako, odose nam svestena lica a mi udarili po politici. Nije lose, sve u svemu.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...