Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ne rayumem sta treba jos da se menja na sajtu, kad je sasvim ok od bilo kog sajta foruma itd  bolje od ovog   "pouke.org" nisam video

mozemo praviti svoje grupe, imamo chat, cak i svoj zid da prduckamo, mozemo pricati ono sto nam najkorisnije na svetu.  ama sajt je ko da je dat od boga :)))

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Штета што је о.Иван обрисао слику и име са свог профила. Сада бих клонирао његов налог и ћаскао са људима. :)

Наука верујућих каже:

Апсолутан је само Бог

Подели на овим сајтовима

Штета што је о.Иван обрисао слику и име са свог профила. Сада бих клонирао његов налог и ћаскао са људима. :)

АЈДЕ ?!?!?! :shocking:

Не личи то на тебе...уопште :0205_whistling: :0203_cool: 0703_read

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Ipak, mislim, treba da se ima "zamenik" sveštenik dok se o. Ivan ne vrati. I crkva se ne ostavi sama ako sveštenik negde ode na duže vreme, nego se nađe zamenik koji služi i ostalo dok se ne vrati starešina. Ovaj forum povezujem sa Crkvom, i jedan "zvaničnik" treba da bude prisutan..

Znam dosta crkvenih foruma, uglavnom rimokatolički i protestantski, koji su stvarno dosadni, da ne kažem debilni, i da se zaborave - u poređenju sa njima kod nas se ima život iako se ponekad pređe dobar ton, ali toga mora da bude, nismo internat gde važi jedan jedini program. Mi smo skupština, i tu se ima rasprave, svađe, svega.. ali gde je skupština, tu je i narod! Setimo se: Vox populi, vox dei, glas narodni, glas Božiji.

Slazem se no, Podsecame na jednou stvar... kad decu ostavis kuci same oni nebi bili mirni, a kad je roditelj tu oni bi se pravili da su mirni...

takvi smo mi sad ovog trenutka, (takve primeri imate svugde i sad i svakog casa)  :D

“Ја нисам нешто посебно талентован. Само сам страствено радознао.” Алберта Ајнштајна 0513_music

Подели на овим сајтовима

Ако је отац Иван избрисао налог, значи ли то да то право добијају и други форумаши?

Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити

Подели на овим сајтовима

Клонирај одавде :0222_shocked:  Све се чува у архивама да је просто невероватно.

Подели на овим сајтовима

Четврти разлог је и то да сам свестан да сам са многим пројектима испред времена и да због тога долазе многа неразумевања. Последица свега је страдање читаве моје породице. Ја себи тај лукзуз не смем више да приређујем. 

Дакле, не заборавите: Видимо се у Литургији, јер тако смо у могућностиа 

Питам се да ли је ово могуће.

Имала сам прилику да лично упознам о. Ивана и његову супругу и заиста ми је драго да такви људи постоје.

Оно што примећујем је да су свештеници попут оца Ивана често несхваћени и на мети својих надређених.

Жао ми је само што су владике врло ефикасне у склањању благих и пуних љубави.

Видимо се оче на Литургији и свако добро вама и вашој породици.

Подели на овим сајтовима

Koliko katolika na forumu za nepovjerovati. Nedostaje im papa :)

Inace ja sam se cudo zasto svestenik Ivan i dalje opstaje na ovom forumu koji odlicno funkcionise. Pitao sam se otkud mu toliko vremena jer je online bio i ujutro i navecer i tokom i dana kad vec ne i kad misli da prepusti drugim ljudima da se sajt dalje razvija. Osim sto je svestenik ima svestenicke obaveze, ima i porodicu. Samo da je porodican covjek ne moze biti normalno da je ovoliko vremena provodio. Neka je vala bas otisao i da se odmori i posveti mnogo vaznijim stvarima u zivotu. 

Mislim da obrazlozenje koje je dao u zeljkovom postu sasvim je na mjestu, jer svi znamo koliko je govorio bas o svemu i porodici i uslovima u kojima je bio dok nije presao u Krusevac i ljudima koji mu podmecu klip i ne cijene njegov rad itd...

Ako je forum prepusten Zeljku i ostalim ljudima koji cine administraciju onda nema sumnje da ce forum i dalje da zivi i ne samo da zivi vec ce nastaviti stalno napredovanje koje je zapoceo o.Ivan sa svojim radom. 

Izmedju ostalog o.Ivan lijepo rece da nije on cinio forum, vec i svi njegovi clanovi. Dakle forum ce opstati ako ljudi hoce da pisu na njemu, ako nece onda nece opstati. 

Српски менталитет карактеришу изненадни подвизи кратког даха, понесеност која прво улије наду, али капитулира у завршници, све се то после правда вишом силом и некаквом планетарном неправдом што само на нас вреба.

Подели на овим сајтовима

mi trebamo da se ponasamo i da cuvamo ovo sto nam je o.Ivan ostavio,i ne treba da mislimo sad da ce smak sveta ako je otisao.

to ja mislim.(narafski ne morate se sloziti sa mnom)  :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...