Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Видим да је промењен дизајн форума. Свиђа ми се свака част

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Promjene niakada nisu loše, ali ovo je odlično. Mada sam se bio poprilično navikao na onaj prethodni izgled, ne smeta mi ni ovaj novi (lijepo je vidjeti da se neko trudi i radi na forumu) !

Umalo da zaboravim, svaka čast zaslužnima! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Ja sam otvorio knjigu utisaka,kad administratori to nisu hteli ili se mozda nisu setili,ne krivim ih,uni su ljudi u stalnom grcu,da se kojim slucajem nesto lose ne prica ili neka ruzna rec i pomene,znate bog je stvorio ban,ako kazes nesto lose,sledi administratorska kazna ban.

Da pocnem iz pocetka,za ovaj sajt sam saznao preko dnevne stampe,tacnije volim da citam kurir i tamo na nekoj strani u nekom cosku  mali pasus,pise  pouke .org,ja sam covek volim sve da vidim i da znam, da nije tako mozda nebi od slovenije do kosova svako ratiste prosao,valjda mi je bog tako rekao.

Ucinilo mi se zanimljivim na prvi pogle,aj da probam da se druzim sa tim ljudima,mislio sam da je to neozbiljno,par dana  i cao.

kad sam poceo vidim da je ok sajt svideo mi se na prvi pogled,daj da dam i ja neki komentar,prvi komentar koji sam dao bio je  na  temu "jos nesto o evoluciji".

Ima par likova koji grcevito brane tu temu :D ,ljudi pokusavaju da odbrane neodbranjivo,brat kordun napada svim silama da im dokaze da su u krivu :cheesy3: ,nedaju se braca evolucionisti,naravno sve to ide u radni staz,tu sam ja zaradio prvi ban od 10-tak dana,jos mi niko nije objasnio zasto,nikog nisam vredjao.

Nema veze :D ,ajde kad nemogu da odbrane temu oni se zale i banovali me. Ok,idemo dalje,ja sam covek bez dlake na jeziku,kao moja drugraica rada :good2: ,mozda je to dobro a mozda i nije. Neka drugi sude.

davao sam neke razne komentare,dok mi nije pala ideja o temi "Srbija bez beograda",ja tu temu nisam slucajno postavio ,to je za mene realna opcija.Ne mrzim ja srbiju i srbe u beogradu,ali ne zelim da me lazu i kradu likovi koji su prodali veru za veceru,koji mi pricaju o modernoj srbiji a unazadili su nas za 50 godina.

Tu su temu ljudi poogresno svatili i pocela je provokacija ljudi  koji uopste nisu svatili cilj teme,to sto sam ja pisao saljive price,ja to nisam lagao to sam gledao,to nam se svako dan desava.

Zbog te teme sam dobio ban,gospoda administratori su me kaznili,nesmes da diras beograd,ban 3 dana :cheesy3: çopet sam sa vama,ja sam takav,znam da cu dobiti opet ban,ja moram da kazem sta mi lezi u dusi.

Moj predlog ovom sajtu:

Pusti neka se desava,kazni za psovke,nedaj da se vredjamo,ali pusti da se desava,da vidimo srbiju onakva kakva je,ovde ima dosta pametnih ljudi,ja necu poimenice da ih nabrajam,ali ljudi mozda nece da kazu a mozda misle drugacije ili mozda imaju neki pametan predlog,vi ne zelite da se druzite sa ljudima.

Sajt je mnogo dobar,nemojte od njega da napravite jedan u nizu dosadnih sajtova.

PUSTI NEKA SE DESAVA!

Подели на овим сајтовима

Ja sam otvorio knjigu utisaka,kad administratori to nisu hteli ili se mozda nisu setili,ne krivim ih,uni su ljudi u stalnom grcu,da se kojim slucajem nesto lose ne prica ili neka ruzna rec i pomene,znate bog je stvorio ban,ako kazes nesto lose,sledi administratorska kazna ban.
:)
Подели на овим сајтовима

ovo je dobar forum, tu ljudi mogu da iznose slobodno svoje stavove ukoliko ne vređaju ostale članove ,mislim tu na direktno vređanje,zato što se neki filozofi mogu u svačemu prepoznati, zato kažem direktno vređanje i nadam se da će i ostati forum u stilu da slobodno može svako da kaže svoje stavove bez da ga administracija cenzuriše

Подели на овим сајтовима

evo ja sam pravio probleme na forumu zato sto sam u par navrata napisao neke univerzalne pogrdne rječi u prevodu psovao sam,dobio sam upozorenje sto posto sa razlogom i ne činim više to jer su ljudi u pravu,treba neki kućni red da postoji, to aposlutno podržavam i poštujem administracij ui svakog moderatora....

ali cenzura ne bi trebala da bude ,osim ako nije nešto pogrdno

Подели на овим сајтовима

Još jednom stara priča o ljudskom karakteru. Pomislio sam da kažem našem, srpskom, mentalitetu, ali tako je i u svetu - manje više. Nedostatak podrške, čak - i više - čim napraviš nešto dobro, odmah mediokriteti i promašeni ljudi dignu glavu i počnu da uništavaju ono što je neko, sa idejom, uradio. Ono što me najviše iznenađuje je kad se to dešava i u Crkvi. Ne znam, naravno, detalje, kao i masa ostalih, ali čini mi se da, pored formalne podrške od strane SPC, o. Ivan nije dobio nikakvu drugu podršku, ali sam siguran da je izdobijao po leđima. Čudi me kako to oni koji odlučuju u Crkvi ne prepoznaju. Kako nisu prepoznali vrednost ovoga što je učinjeno? A da su prpepoznali, pomogli bi i materijalno ali i moralno o. Ivanu i sajtu. Kao da ne misle da je internet novo sredstvo evangelizacije, prostor naveštanja Božje reči. Neprijatelji su mi jasni, ali "prijatelji" nikako. ako se forum ugasi, biće to još jedan poraz, još jedno nerazumevanje sveta od strane Crkve zemaljske, kojih je već toliko mnogo.

O. Ivanu i njegovoj porodici želim svaki mogući Božji blagoslov. Neka mu Bog da snage da nastavi da se bori - u ostalom, puno je i Sveto pismo i žitija svetaca boraca, naizgled, protiv vetrenjača, pa nisu posustali i ostavili su trag u dušama drugih.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Još jednom stara priča o ljudskom karakteru. Pomislio sam da kažem našem, srpskom, mentalitetu, ali tako je i u svetu - manje više. Nedostatak podrške, čak - i više - čim napraviš nešto dobro, odmah mediokriteti i promašeni ljudi dignu glavu i počnu da uništavaju ono što je neko, sa idejom, uradio. Ono što me najviše iznenađuje je kad se to dešava i u Crkvi. Ne znam, naravno, detalje, kao i masa ostalih, ali čini mi se da, pored forzmalne podrške od strane SPC, o. Ivan nije dobio nikakvu drugu podršku, ali sam siguran da je izdobijao po leđima. Čudi me kako to oni koji odlučuju u Crkvi ne prepoznaju. Kako nisu prepoznali vrednost ovoga što je učinjeno? A da su prpepoznali, pomogli bi i materijalno ali i moralno o. Ivanu i sajtu. Kao da ne misle da je internet novo sredstvo evangelizacije, prostor naveštanja Božje reči. Neprijatelji su mi jasni, ali "prijatelji" nikako. ako se forum ugasi, biće to još jedan poraz, još jedno nerazumevanje sveta od strane Crkve zemaljske, kojih je već toliko mnogo.

O. Ivanu i njegovoj porodici želim svaki mogući Božji blagoslov. Neka mu Bog da snage da nastavi da se bori - u ostalom, puno je i Sveto pismo i žitija svetaca boraca, naizgled, protiv vetrenjača, pa nisu posustali i ostavili su trag u dušama drugih.

Ti ćeš padre možda to znati: Koliko je infiltrirana državna bezbednost u Crkvi, dovoljno bi mi bila i informacija što se vojne bezbednosti tiče? Mislim na onu stariju od pre 50 godina (naprimer).

Indirektno mislim da ovo pitanje ima i te kakvu vezu sa temom.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

ovaj forum vise nije to bez oca Ivana, mislim u pravu je čovek ima i bitnijih stvari od foruma i mnogo je nezahvalnih i nedobronamernih ljudi, svakako će mi otac Ivan nedostajati jer je on najvise zaslužan za postojanje ŽRU-a.  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:  :cmizdrenje:

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Ti ćeš padre možda to znati: Koliko je infiltrirana državna bezbednost u Crkvi, dovoljno bi mi bila i informacija što se vojne bezbednosti tiče? Mislim na onu stariju od pre 50 godina (naprimer).

Indirektno mislim da ovo pitanje ima i te kakvu vezu sa temom.

Nemam baš direktne informacije, iako sam i ja bio predmet nadgledanja istih kad sam se rešavao da idem na bogosloviju devedesetih prošlog veka. Svakako da ima saradnika u Crkvi. Ranije je bilo još žešće - svima su poznate priče o sveštenicima koji su sarađivali, pa i episkopi, a o laicima da ne govorimo. Ne treba to da čudi. Vera je važan elemenat u društvu i takve službe su veoma zainteresovane šta se u Crkvi dešava, a pokušavaju i da utiču na razne načine. Ne mislim da je to u pitanju glede o. Ivana. Pre će biti obična glupost i slepilo, kao što sam napisao.

Verbum Domini Manet in Aeternum!

Подели на овим сајтовима

Kao da ne misle da je internet novo sredstvo evangelizacije, prostor naveštanja Božje reči.

Nekako se stiče utisak da Crkva kasni, kad su svi imali novine Crkva je propovedala u hramovima, kad su svi napravili radio, crkva je novine, kad su svi otišli na televiziju crkva je napravila radio, sad kad su svi na internetu crkva pravi televiziju.

Jedini sajt koji sa pogledao a za koji sam čuo je sajt djakona Andreja Kurajeva,pouke imaju veću posetu od njegovog sajta, kada ih uporedimo direktno, ali ako pogledamo koliko je rusko a koliko srpsko govorno područije, nećemo uzimati u obzir državne granice jer internet nema granice, onda smo svetlosnu godinu ispred kurajeva.

Mislim da SPC nije  svesna kakvu vrednost poseduje...

Подели на овим сајтовима

Forum je ok..hteo sam u nekom vremenu da ga napustim..ali upoznao sam divne i iskrene osobe...i koji su bili uz mene kada mi je bilo najteze...zato sam svima na usluzi ako mogu da pomognem pomoci cu koliko je u mojoj moci...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...