Jump to content

Епископ Атанасије (Јевтић): СРПСКА АРХИЕПИСКОПИЈА ЖИЧКА – ПЕЋСКА ПАТРИЈАРШИЈА И ЦАРИГРАДСКА ПАТРИЈАРШИЈА, ОДНОСИ КРОЗ ИСТОРИЈУ

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, ronin рече

којим годинама, он је млад човек. 

Вама да. А пред Господом је један дан као хиљаду година и хиљаду година као један дан. 

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

• Одговори 139
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

пре 5 минута, Жика рече

Само су Артемија рашчинили, не верујем да ће и Максима, мада ко зна ако крене да повлачи неке сулуде потезе. Пурић није имао преступе као Максим па је пензионисан а Максим још није. Ни не знам које је званично објашњење Пурићевог пензионисања, мислим да су написали да има здравствених проблема.

Јована пензионисаше ни за шта, али он није хтео да ме слуша. Мислио је да сам безбожан и како "не знам шта је Црква". И то је платио главом. Делује безвезе, али сам знао шта ће да буде. И читао сам извештај о његовом случају пре него што су га скинули. Покушао сам нешто да кажем, али је био окружен увлакачима и глас разума му није стигао. Ургирао сам и преко заједничких пријатеља да ме послуша. Што је најгоре, у образложењу за његово склањање пише нешто сасвим хулно, и то ће остати забележено. Али ће остати и постхумни Авини списи, па ће се видети истина. Да има памети, тог човека би требало активирати поново. Ја му прогнозирам рехабилитацију, и то у наредних 4 године; и мање. Драг ми је човек иако ми је био зарио нож у леђа. Но, ја сам Ава, хришћанин човек.    

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Zoran Đurović рече

Јована пензионисаше ни за шта, али он није хтео да ме слуша. Мислио је да сам безбожан и како "не знам шта је Црква". И то је платио главом. Делује безвезе, али сам знао шта ће да буде. И читао сам извештај о његовом случају пре него што су га скинули. Покушао сам нешто да кажем, али је био окружен увлакачима и глас разума му није стигао. Ургирао сам и преко заједничких пријатеља да ме послуша. Што је најгоре, у образложењу за његово склањање пише нешто сасвим хулно, и то ће остати забележено. Али ће остати и постхумни Авини списи, па ће се видети истина. Да има памети, тог човека би требало активирати поново. Ја му прогнозирам рехабилитацију, и то у наредних 4 године; и мање. Драг ми је човек иако ми је био зарио нож у леђа. Но, ја сам Ава, хришћанин човек.    

Ко би га предложио за рехабилитацију?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Вукашин рече

Ne verujem da će se e. Maksim oglašavati po ovom pitanju. Nije glup da radi protiv sebe. Dočekan je na nož od celokupne javnosti. 

Јесте глуп. И мене је био изненадио. Мислио сам да је паметнији, али су му паре памет попиле. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Zoran Đurović рече

Позната ми је та епизода са Јованом. Свака част ако си за његову рехабилитацију поред тих његових речи о теби.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Ко би га предложио за рехабилитацију?

Иринеј Буловић. Већ га је био предложио.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Жика рече

Позната ми је та епизода са Јованом. Свака част ако си за његову рехабилитацију поред тих његових речи о теби.

Прича је крајње одвратна. То што је урадио, а не само рекао је за батине. Али батине су за један грех, не за вечност. Зато сам ја да се Јован врати за епархијског епископа, мада му обећавам један васпитни шамар. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Zoran Đurović рече

Прича је крајње одвратна. То што је урадио, а не само рекао је за батине. Али батине су за један грех, не за вечност. Зато сам ја да се Јован врати за епархијског епископа, мада му обећавам један васпитни шамар. 

Не знам шта је урадио. Сећам се само да си писао да је рекао да не знаш шта је Црква. Да није учествовао у твом смењивању са Академије?

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Жика рече

Знам како на то гледа сабор епископа из бивше југословенске републике у којој си одрастао. :POPOcorn1:

Требало је о. Зорану. Опростите. 

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Zoran Đurović рече

Иринеј Буловић. Већ га је био предложио.

Знам како на то гледа сабор епископа из бивше југословенске републике у којој си одрастао. :POPOcorn1:

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Zoran Đurović рече

Ти си свет човек чим си оно опростио без покајања. 

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Zoran Đurović рече

Јована пензионисаше ни за шта, али он није хтео да ме слуша. Мислио је да сам безбожан и како "не знам шта је Црква". И то је платио главом.

Мислио је он да зна. Зато су му лепо појаснили. :naklon:

Подели на овим сајтовима

Ви сте рођени и зато сте дошли на свијет да будете савјетници владика. Само вам фали мало препорука, да вас неки владика запосли и после да вас и њега Бог види :kucanje:

Подели на овим сајтовима

Хајде људи, ако нешто заиста знате, аман, реците! Вређамо овде све владике и патријархе без разлике, често без основе, а најчешће и без личне културе, а не можемо знати зашто је пензионисан један од најмлађих владика!? О чему се ради? Је ли луд или безобразан? Матор свакако није...

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, о.Небојша рече

Ви сте рођени и зато сте дошли на свијет да будете савјетници владика. Само вам фали мало препорука, да вас неки владика запосли и после да вас и њега Бог види :kucanje:

Да. Јер како би сијала звезда попа Небојше ако бисмо освестили народ? 

Ви сте од оних попова којима најбоље одговара тупава-бесловесна паства која ништа не пита већ само даје паре. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...