Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 2 минута, Zoran Đurović рече Па и то је неко решење. Само су Артемија рашчинили, не верујем да ће и Максима, мада ко зна ако крене да повлачи неке сулуде потезе. Пурић није имао преступе као Максим па је пензионисан а Максим још није. Ни не знам које је званично објашњење Пурићевог пензионисања, мислим да су написали да има здравствених проблема. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 4 минута, Zoran Đurović рече Да му ученик ради супротно, ако убедим @Александар Милојков сви ћете морати да потпишете да сам аутентични чудотворац и да наручите икону Аве од 2 метра па да се стави у амфитеатру БФ! Али ја да је насликам, нећу неког дунстера! Navi tekst na SS: Ikona jereja Djurovića Zoran Đurović and farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 7 минута, Zoran Đurović рече Да му ученик ради супротно, ако убедим @Александар Милојков сви ћете морати да потпишете да сам аутентични чудотворац и да наручите икону Аве од 2 метра па да се стави у амфитеатру БФ! Али ја да је насликам, нећу неког дунстера! Да ради супротно се видело још од јануара чини ми се. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 2 минута, Жика рече Да ради супротно се видело још од јануара чини ми се. Да си ти жив и здрав, Ава то видео пре не знам колико година. Жика је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вукашин Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Ne verujem da će se e. Maksim oglašavati po ovom pitanju. Nije glup da radi protiv sebe. Dočekan je na nož od celokupne javnosti. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 7 минута, Жика рече Само су Артемија рашчинили, не верујем да ће и Максима, мада ко зна ако крене да повлачи неке сулуде потезе. Пурић није имао преступе као Максим па је пензионисан а Максим још није. Ни не знам које је званично објашњење Пурићевог пензионисања, мислим да су написали да има здравствених проблема. Зависи из чијег угла гледамо. Ако је гледано из угла доживотног ректора, онда је Еп. Јован крив 5 пута више. farisejski.bukvojed је реаговао/ла на ово 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Управо сада, Zoran Đurović рече Да си ти жив и здрав, Ава то видео пре не знам колико година. Пишем на основу његових изјава о ситуацији у Украјини. Чини ми се да је у јануару дао прву изјаву. А видело се и раније да заступа Цариград. александар живаљев and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 7 минута, Жика рече Пурићевог пензионисања Да ли зна неко нешто више о разлогу пензионисања? Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Управо сада, Леон Професионалац рече Зависи из чијег угла гледамо. Ако је гледано из угла доживотног ректора, онда је Еп. Јован крив 5 пута више. Нисам добро упућен. Само сам упоредио Максима и њега. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 1 минут, ronin рече Да ли зна неко нешто више о разлогу пензионисања? Нисам добро упућен. Читао сам да су се неки свештеници побунили против епископа Јована и жалили патријарху. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 5 минута, ronin рече Да ли зна неко нешто више о разлогу пензионисања? Човек у годинама. александар живаљев and TSCHeTSCHen је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 4 минута, Вукашин рече Ne verujem da će se e. Maksim oglašavati po ovom pitanju. Nije glup da radi protiv sebe. Dočekan je na nož od celokupne javnosti. Ко зна. Ништа није искључено. Већ се оглашавао а вероватно је знао да ће бити дочекан на нож. farisejski.bukvojed and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 Управо сада, Леон Професионалац рече Човек у годинама. којим годинама, он је млад човек. „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 2 минута, Жика рече Нисам добро упућен. Читао сам да су се неки свештеници побунили против епископа Јована и жалили патријарху. па и против вл.Максима се се побунили неки свештеници па га нису пензионисали. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Жика Написано Мај 31, 2019 Пријави Подели Написано Мај 31, 2019 пре 1 минут, ronin рече па и против вл.Максима се се побунили неки свештеници па га нису пензионисали. Зато сам сам их и упоредио. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука