Jump to content

Александар Милојков

Члан
  • Број садржаја

    19004
  • На ЖРУ од

  • Последња посета

  • Број дана (победа)

    89

Последњи трофеј

Александар Милојков је имао/ла садржај са највише реакција!

7 Пратилаца

О Александар Милојков

  • Рођендан 08/27/1973

Profile Information

  • Пол :
    Мушко
  • Локација :
    Београд

Скорашњи посетиоци профила

30781 посетилаца

Александар Милојков's Achievements

  1. Знам, јавио сам да исправе. Данас је сајт подигнут, па има још по која грешка.
  2. Нисам дигао нос. Једноставно сам престао да пишем. Нема се времена. Ево и сад пишем, упоредо припремајући се за сутрашњу панел дискусију у Дому омладине.
  3. Ма јок. То је био мастер рад. Докторирао на Григорију Богослову и Августину.
  4. Одсек за дијалог у јавној сфери - МИСИОНАРСКО ОДЕЉЕЊЕ АЕМ MISIJA.RS Одсек за дијалог у јавној сфери Одсек за дијалог у јавној сфери је усмерен на мисионарски рад са академским слојевима нашег друштва, а пре свега са...
  5. Не знам, јер ваше трач сторије и не треба да знам. Биоетиком сам се бавио и написао низ члнака на ту тему, који су објављени у црквеном часопису. Зато су ме, ваљда, и изабрали да идем у емисију. Обрћете тезу, а то баш не волим. Обично одмах са таквима прекидам дискусију. Нико није ни тврдио ништа слично, а ходочашћа нису била тема емисије - већ став о биоетичким питањима. Крај дискусије са вама.
  6. И у овој књизи имате синодске документе РПЦ: Основи социјалне концепције Руске Православне Цркве – Епархија бачка EPARHIJABACKA.INFO Visit the post for more.
  7. Не знам шта је радио Владика Григорије, заиста. Став наше Цркве би требало да је идентичан, мада немамо сличне синодске или саборске документе (по питању биоетике). Хајде прво набавите књигу, прочитајте, па онда изнесите евентуалну критику. То шта ви лично мислите да је православни одговор, потпуно је небитно за ову тему.
  8. А ево и професора Пена, који је много икономичнији од мене, по питању вештачке оплодње:
  9. На питање да ли сам имао благослов за наступ на поменутој телевизији - наравно да јесам. Безброј пута сам био у медијима, никада без благослова (ни као лаик). Што се тиче изнетих ставова, заснивао сам их на синодским документима Руске и Грчке Цркве. Ко је читао та документа (преведана су на наш језик), зна да су писана са великом пастирском бригом и благословеним осећајем за икономију. Све што сам рекао, може се наћи у тим документима, али пре тога треба утренирати свој ум - да има осећај за акривију и икономију. Моје је мишљење да је римокатолички свештеник изнео ставове у којима потпуно одсуствује икономија, иако се у акривијском смислу можемо сложити. То су ми након емисије рекли и неки пријатељи који су гледали емисију, а међу њима и један наш јако угледан свештеник. Ево књиге, па набавите и читајте:
  10. Узеше нам Владику Јеротеја за Епархију шабачку. Нама из Одбора за верску наставу Архиепископије београдско-карловачке није баш било мило када смо то чули, јер бољег од њега нисмо имали. Један изузетан архијереј, који је са пуно љубави и посвећености приступио важном послу око верске наставе. Изузетно срдачан, пун љубави, сасвим обичан и једноставан, а врло паметан, са изузетном ширином и разборитошћу. Жао нам је што ће нас наш Владика оставити, али се радујемо због Епархије шабачке - и они нека се радују, дивног су архијереја добили.
  11. Наравно да је немогуће - закорачити у небиће, а остати биће. Да, то је легитимна хипотеза. Мултиверзум или један који вечно осцилује. Или... Један који је створен ни из чега. Како год - само вером можемо ка једној од три могућности.
  12. @Ćiriličar Како рекох, водају га као мечку Божану по ријалити емисијама на Пинку и Хепију. Чуди ме да и другу Божану (Шекија) нису довели, да их "сукобе", па да још мало повећају гледаност.
  13. Добро ти је отац рекао. Иначе, јесте Чанкова спрдачина са "шешељевским" наративом оно горе у клипу. Измотавао се код Марића на телевизији. Он ти је права ријалити луда (као и Шешељ) - водају га по телевизијама, као мечку Божану, да увесељава народ (а богме и да смишљено трује).
×
×
  • Креирај ново...