Jump to content

Зоран Ђуровић: Одпоздрав стручњаку за светост, Родољубу Лазићу

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 9 минута, Просечан србенда рече

И да има не сме да се јави после ових решетања цитатима:))

Дошла су задња времена, па пророк за себе не може да каже да је пророк!:))

Подели на овим сајтовима

• Одговори 2.9k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 2 минута, Леон Професионалац рече

Како он то добро ради, налик на Топ листу надреалиста. Мени је стварно топ. Има тај неки ЦГ хумор. Плени ?

И ја много волим да га слушам, што кажете има ту харизму :)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Mislite na ono "po starom" dobrom" obicaju mi nemamo pojma sta smo, jutros citali":unbelieveble:

Ovaj, pa dobro ima nas koji i pamtimo. Al generalno nije cini mi se da ne pamtimo, nego da mislimo da se na nas ne odnosi. 

Рафа је том опсервацијом подигао на "ми" исто оно што је било као "ја" у оној књизи што је @Леон Професионалац исподвлачио... Иста ствар...

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Просечан србенда рече

И ја много волим да га слушам, што кажете има ту харизму :)

Релаксира ме. Има онај део о терапији проширених вена. Вриштање од смеха. ?

,,Формалисти, завршићете у формалину!"
                                             Блажени Леон Нови Професионалац

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Јелена011 рече

Mislite na ono "po starom" dobrom" obicaju mi nemamo pojma sta smo, jutros citali":unbelieveble:

Ovaj, pa dobro ima nas koji i pamtimo. Al generalno nije cini mi se da ne pamtimo, nego da mislimo da se na nas ne odnosi. 

Мени је требало мало док се присетим:)

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan :::. рече

Ама шалим се, а баш ме занима, чекаћемо ту тему на форуму :)

Ово би требало да буде као вапај да се унормалимо. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vladan :::. рече

Рафа је том опсервацијом подигао на "ми" исто оно што је било као "ја" у оној књизи што је @Леон Професионалац исподвлачио... Иста ствар...

Dok ja ukapiram... 

Da, ja sam to dozivela drugacije... U stvari ukljucila sam se u svoj nekadasnji zilotski mod. Znam dosta ljudi koji propovedi u crkvi tako dozivljavaju, kao da je to neka poruka njima upucena za "one tamo gresne" jer eto oni su u crkvi, pa sve sto je lose odnosi se na druge neke tamo a oni su zrtve, il podviznici il tako nesto. I onda sam ovo Rafino cula tako kao zaboravljamo da se to sto cujemo u stvari od odnosi na nas... 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Јелена011 рече

Dok ja ukapiram... 

Da, ja sam to dozivela drugacije... U stvari ukljucila sam se u svoj nekadasnji zilotski mod. Znam dosta ljudi koji propovedi u crkvi tako dozivljavaju, kao da je to neka poruka njima upucena za "one tamo gresne" jer eto oni su u crkvi, pa sve sto je lose odnosi se na druge neke tamo a oni su zrtve, il podviznici il tako nesto. I onda sam ovo Rafino cula tako kao zaboravljamo da se to sto cujemo u stvari od odnosi na nas... 

Могу да га волим или не, може да ми се свиђа или не свиђа, и тако редом - али нико, па ни ја, не може да порекне да је Рафина црква пуна, да се монаштво множи, да је добар дух братства и да то што он даје оном народу управо оно што њима треба. Јер, да није тако, одавно би они њега мотком. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Јелена011 рече

Dok ja ukapiram... 

Па да може и то тј. та стране приче.

Мени је оно Рафино звучало као смиренословно-егоистичка изјава која се односи на "ми" а не на "ја" (као у Леоновом цитату).

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Леон Професионалац рече

Релаксира ме. Има онај део о терапији проширених вена. Вриштање од смеха. ?

Има једна беседа у којој одговара на  питање из публике и објашњава како је трпљење вређања, клевете, бацање личних свари и свашта још нешто од стране колегинице на послу подвизавање у равни синајског подвига и да је то сан сваког правог монаха, а слушаоци се смеју:)

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Просечан србенда рече

Има једна беседа у којој одговара на  питање из публике и објашњава како је трпљење вређања, клевете, бацање личних свари и свашта још нешто од стране колегинице на послу подвизавање у равни синајског подвига и да је то сан сваког правог монаха, а слушаоци се смеју:)

А свако ко је читао пустињске ће се сложити да је ту у праву 100 %! 

Здрава су му размишљања. Значи, овако читам: и ви по канцеларијама се спасавате, јакако! Наравно, спасавате се једнако као и ми калуђери. 

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Леон Професионалац рече

Могу да га волим или не, може да ми се свиђа или не свиђа, и тако редом - али нико, па ни ја, не може да порекне да је Рафина црква пуна, да се монаштво множи, да је добар дух братства и да то што он даје оном народу управо оно што њима треба. Јер, да није тако, одавно би они њега мотком. 

То је одлично ако имају добар дух у братству значи да су се уклопили и нашли се и хвала Богу и нек им је на спасење, али ја бих се у то тешко или никако уклопио, шта да се ради има нас свакаквих...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Vladan :::. рече

али ја бих се у то тешко или никако уклопио, шта да се ради има нас свакаквих...

Рецимо мени би више одговарала неки хипи комуна са разним пророцима, видовњацима и исцелитељкама... е, сад, што то нема код нас... шта ћу... морам да се подвизавам... :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Vladan :::. рече

То је одлично ако имају добар дух у братству значи да су се уклопили и нашли се и хвала Богу и нек им је на спасење, али ја бих се у то тешко или никако уклопио, шта да се ради има нас свакаквих...

Треба отићи и видети а не гледати само кроз кључаоницу Јутуба. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...